💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 585
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Пълна комплексарщина..

# 781
Твърдо за Мишо съм.

# 782
  • Stockholm
... Всеки може да извади кадри, които намира за изобличаващи...

Именно и това нищо не доказва, нали?! Защото не всеки може да извади всичко за всички, за да преценим наистина обективно. Това може да направи само и единствено продукцията. Обаче то никога няма да се случи.
А Мартин е един умел демагог и ако човек не провижда зад лакърдиите му, не се учудвам, че може да го приеме дори за герой. За мен е любопитен участник, на моменти интересен, даже някак неудобно симпатичен, но той – човекът Мартин, с неговите ценности, качества и т.н. няма как да е герой в нито една паралелна реалност. Въобще. Никога. "Аз съм си такъв, хе хе.." не е качество и достойнство, а наглост.
По отношение на шмекера – няма нужда да се поставяте в позицията на продукцията – тя вече умело ви е поставила там и всички заключения и обобщения, които си правите са на базата на това, което виждате, защото продукцията ви го показва и го иска. То е същото като с Мартин – аз ти вменявам нещо, повтарям го сто пъти, "доказвам го" с избрани улики и воала.
Моята теза никога не е била, че Момчил е чист като сълза, но да е заклеймен като най-най-най долния няма как да се съглася, освен след една точна и изчерпателна съпоставка. 
И знаете ли, нямам идея какви игри и за кого сте ги правили, но аз 10+ години работя в криейтива на различни продукции и никога не можах да проумея как лесно се манипулират хората. И ми е много тъжно, понеже това често се прави гнусно, скандално, грозно, низко... А още повече, че се приема за нормално и неизбежно – не е – има безброй примери за качествени продукти, които без да са изорали дъното на дъната са рейтингови и добри.
Та, не Момчил, Мастагарков, Рълев ви правят на глупаци, щото са скипнали някоя мрежа, топче или не знам какво си, а Продукцията. Пък вие пак се поставяйте в обувките й и сипете жлъч по хората, съдете ги и вечер си лягайте спокойни, че има една продукция, която ви е показала пътеводната светлина към морала, честта и достойнството.

Извинете за чаршафа, ще ми е последен.
Няма какво да добавя, брилянтен коментар. Болшинството от хората са лесно манипулируеми и за съжаление -глупави. Аз се радвам от една страна, че се получи селекция във фен клуба на Сития Лъв:blue_heart:

# 783
Ако знаете каква страхотия е в инстаграма на Краси Дунев Rolling Eyes  Той си публикува снимки от битките ,а отдолу коментарите са само негативни и заплашителни .Тук таме ,някой да го поласкае .
И с какво го заплашват под снимки от битките? Че ще отидат и ще го разбият на терен ли?

# 784
Никога няма да го разбера този хейт към участниците в техните си социални мрежи, един-единствен път отговорих заядливо на стори на Виктория от сезон 4, но бързо го махнах. Тук си я хейтех яко Laughing
Лошото е, че го правят не само деца и тийнове, ами и възрастни хора. Close

# 785
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много ми е смешно как Дунев вярва,че Виолета е пазила Николчето с добри помисли Simple Smile
Стрина просто искаше най-слабия противник срещу себе си в последната битка и беше ясно, че Никол няма да и е никакъв проблем
То реципрочно беше пазенето и от двамата - точно никакво. Поне не и с идеята, която се влага като смисъл в "пазене".
Виолета, точно както казваш, действително си я пазеше Николчето, но само и единствено за десерт, докато на Дунев и през ум не му беше минавало да пази Денислава. Та той дори не играеше с нея. Даже напротив - снощи започна да прокарва кампания да е точно тя номинираната, защото "женска битка ще е най-честно". И всичко това само и само да отклони евентуални идеи да изпратят него на елиминация. Беше страшно притеснен за себе си и много му личеше. Всъщност той преди всеки съвет е изтръпнал и умрял от страх.
Вече като се самопредложи "Мишинката" и видя, че му се разхлабва примката около врата и му се размина и този път, изведнъж му хрумна да заеме геройската поза, че пазел Дени, видиш ли. Смешник!

Мишинки, аз като видях, че на елиминационната битка довечера има и анаграма, смятам, че тези проценти, които ги даде Мишо, няма да са в негова полза - 67 на 33 за Вики ги виждам нещата.

# 786
  • Stockholm
Много ми е смешно как Дунев вярва,че Виолета е пазила Николчето с добри помисли Simple Smile
Стрина просто искаше най-слабия противник срещу себе си в последната битка и беше ясно, че Никол няма да и е никакъв проблем
Да, запази я за себе си, за да  си я бие спокойно, понеже е най-слабият участник.

# 787
А ресор "Нарушения" е запазен само за един определен човек, почти всеки ден ни го напомнят.
Смешно е да се асоциира правилният хват на Мастагарков на коша с нарушенията в играта.

Тук акцентирах върху нарушенията като цяло, а не върху конктретният случай.

# 788
  • Брюксел / София
Денислава е симпатично момиче: има красиви очи, слаба, стройна и добре сложена, НО устата, която си е монтирала е ужасна, в определени моменти прилича на жаба като говори и се усмихва защото устата й сякаш е от ухо до ухо, няма акъл да се обезобрази така + доста е семпла интелектуално.
Дори и да са с Рълев като двойка, за мен подобна връзка би била само връзка, съмнявам се да има бъдеще, поне от това, което съм видяла до момента и от двамата в предаването ме навежда на тази мисъл.
Денислава много повече би искала да има нещо с Мартин, но при него просто няма как да й се отвори парашута Simple Smile

# 789
  • София
Момчил без стратегии и коалиции, взеха му и имането, ми се вижда тотален пътник другата седмица преди полуфиналите. Единствено трябва да печели всяка битка. Но като сложат пак резачката на глави "чаши и чинийки", всичко приключва.

Дунката също влиза като бушон. Така и не намери верни хора. Може би Вили, но там е сложничко.

Мастагар също е потенциален номиниран, но пък го виждам да спори с Рълев за всяко първо място.

Ванката обаче солидно опече нещата. Продукцията го набълбука като Алеко с 50 амулета, добавяме и леля Вили за партньор, трудно ще бъде бутнат.

# 790
За съжаление, и аз имам лошо предчувствие за Момчил. Няма да я добута до финал. Твърде го нарочиха, то шмекер, то незнамкакво... грошове му взеха. Двамата основни противници са твърде неравностойни като позиции и предимства.
При това положение предпочитам Мастагарков на финал и за победител. Но не вярвам.

# 791
Атрактивна е Денката, само дето много позира и преиграва. Не знам дали са верни слуховете за нещо между нея и Рълев, виждам с какво може да привлече млад мъж, особено на фона на еуфорията след края на Игрите, но все пак му желая нещо по-добро.

Не чета ФБ групата (влязох за кратко, ужасих се и я напуснах), нито пък инстаграм, а тук в тази тема като че ли Никол отнасяше най-много хейт, може би и Мудеви. Към Момчил имаше и има единични по-остри мнения, но като цяло редовно водеше във всички анкети за топ играч, така че не е нужно да се превръща в жертва на зрителското мнение, още по-малко пък да се класифицират тези, на които не е фаворит.

Интересно ми е довечера какви близки на Червените ще видим. Искам да видя родителите на Рълев и Мастагарков.

# 792
  • софия
Ще ми е много кеф, ако въпреки всичко Момчи стигне до финала, нищо, че както можеха го спънаха от самата продукция. И без това цял сезон не успяха да го разклатят кой знае колко. Играе си играта умно и не се подхлъзна да злослови срещу никой. На всеки отдаваше уважение.

# 793
На последните колко играчи казвате финал? И защо ожалвате Момчил, че няма да стигне?

# 794
  • София
Обикновено са трима.

Аз все се надявам да стигне.

Общи условия

Активация на акаунт