💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 607
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 795
Ако от продукцията не харесваха Момчил щяха да намерят начин да го елиминират както го направиха с Цецо.

# 796
Интересен разговор проведоха вчера по тъмни доби Виолета и Иван.Тя му казва да пази Дени след като тя излезе, т.е. дошло е  времето Иван ѝ върне услугата затова че го подкрепяше (по-скоро добута) до тук , а той ѝ отговаря нещо от сорта на : ми тя не ми е близка колкото си ми ти, не знам тя дали ще играе с мен.Dizzy Face Виолета започва да мига на парцали и не вярва какво чува.

Ако от продукцията не харесваха Момчил щяха да намерят начин да го елиминират както го направиха с Цецо.

На този етап просто не могат да го махнат.Трябва им антигерой за нуждите на сериала.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 15:25 от _с бели маратонки_

# 797
Довечера, този лаптоп, да не е наградата на Мартин от преди няколко седмици, докато още беше при старейшините да чуе дъщерите си? Ако е така, явно дълго са ги уговаряли за разговор Grinning. Та той Мартин имаше реален шанс да си ги чуе наживо, докато дойде ред на наградата.

В този ред на мисли, за Цвети така и не показаха видео, когато спечелиха видео от близките си, тъй като когато пуснаха видеата на Гладиаторите, тя в този момент беше на Чистилището.

# 798
Според мен Момчил ще стигне до финала, той и Димо го каза когато се изправиха на гредата един срещу друг :"Момчил срещу Рълев финал преди финала" или нещо от сорта. 😉

# 799
  • Sofia
Надявам се Мастагарков, Момчил и Рълев да са на баш финала и там – каквото сабя покаже.

Аа да и Момчил да купи бдж някога Smile

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 15:43 от Сиена М.

# 800
Атрактивна е Денката, само дето много позира и преиграва. Не знам дали са верни слуховете за нещо между нея и Рълев, виждам с какво може да привлече млад мъж, особено на фона на еуфорията след края на Игрите, но все пак му желая нещо по-добро.
А може и нейните кусури да съвпадат с неговите - и той си е пресметливко като цяло. От това, което виждаме в социалната част, той лавира към когото му е удобно, крие това-онова от хората в коалициите си, кефи се на изгодите от Мартин, без да взима под внимание морални ли са били постъпките му, щом не са били насочени към него...

# 801
  • Stockholm
На последните колко играчи казвате финал? И защо ожалвате Момчил, че няма да стигне?
Защото така им се иска:joy:

# 802
Атрактивна е Денката, само дето много позира и преиграва. Не знам дали са верни слуховете за нещо между нея и Рълев, виждам с какво може да привлече млад мъж, особено на фона на еуфорията след края на Игрите, но все пак му желая нещо по-добро.
А може и нейните кусури, да съвпадат с неговите - и той си е пресметливко като цяло. От това, което виждаме в социалната част, той лавира към когото му е удобно, крие това-онова от хората в коалициите си, кефи се на изгодите от Мартин, без да взима под внимание морални ли са били постъпките му, щом не са били насочени към него...

Точно.Имат еднакъв стил на игра.Добре подготвени физически, прикрепящи се към някой гостоприемник и страхуващи се от битки.

# 803
Добре де , защо Момчил да се явява антигерой ?
А защо Денислава да се явява недостатъчно " хубава" за Рълев ????
Не се заяждам , просто не разбирам от къде са тези нагласи

# 804
Интересен разговор проведоха вчера по тъмни доби Виолета и Иван.Тя му казва да пази Дени след като тя излезе, т.е. дошло е  времето Иван ѝ върне услугата затова че го подкрепяше (по-скоро добута) до тук , а той ѝ отговаря нещо от сорта на : ми тя не ми е близка колкото си ми ти, не знам тя дали ще играе с мен.Dizzy Face Виолета започва да мига на парцали и не вярва какво чува.
А в същото време не ѝ каза, че се е договорил за коалиция с Мартин. Т.е., вариантите Денислава да не играе с него е ако той играе с Мартин, а тя е  минала към Дунев. А Виолета дори не допуска, че Рълев може да се съюзи с Мартин.

# 805
Изобщо не ми харесва това момче. Откакто е влязъл при сините - само интриги и скатавки гледаме от него. Крие се от камерите, сваля микрофона и дудне - мисля, че това е причината за толкова явните симпатии към него от страна на играчите. На арената не е показал нищо след като преодоля острова. А и един смислен разговор не е провел.

# 806
На последните колко играчи казвате финал? И защо ожалвате Момчил, че няма да стигне?
Защото така им се иска:joy:
В какъв смисъл така им се иска?
Не чета всичко, а доколкото разбирам, много се и трие, но пак нямам спомен да съм прочела в прав текст някой да пише, че Момчил няма да е на финал или че не заслужава да е на финала. Да, много го оплакват предварително, но дори и тези, които имат друг фаворит, виждат Момчил на финал.

# 807
Добре де , защо Момчил да се явява антигерой ?
А защо Денислава да се явява недостатъчно " хубава" за Рълев ????
Не се заяждам , просто не разбирам от къде са тези нагласи

Добре, де, в момента има ли някой друг, който да е представян в лоша светлина от продукцията, освен него? А? Чудя се защо се чудите. На Мартин и Виолета им измиха образите, Рълев е супер герой, Мастагарков е герой, Дунев, Денислава, Мишо и Вики са в един неутрален кюп.
Е, на този фон, толкова ли е чудно? И затова смятам, че ще го подхлъзнат преди финала. Ей тъй, за назидание.

За мен той е топа този сезон, но не всеки гледа с моите очи. Масовката се поддава на внушения.

# 808
  • Sunshine state
Много ме е яд на Мастагарков, че не пусна коша, а изпрати Мартин на финал. 🙄 След всичко това направо не знам защо го направи.. Добър, добър, ама си има граници. Аз без колебание бих изтървала коша.
На битката днес ми е все тая кой ще спечели. Искаше ми се Денислава да е срещу Вики, но пълно щастие няма. И двамата са ми еднакво безразлични. 🤷🏼♀

# 809
  • София
Мастагара печели приза този сезон. Да оставиш най-големия си враг да продължи, че и сърчице му издялка. Ех, Мастагарче... добре, че Господ ти е сипал щедро откъм физика.

Общи условия

Активация на акаунт