💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 547
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Ох, как и личи на Виктория, че е спечелила🤪

Къде?

# 901
Голямо мрънкане от Мартин, страшна драма, че нямало какво да правят цял ден. Ми да си почива, да се изкъпе с кофа. Доколкото помня, имаше как да се къпят в стопанството.

Ох, тези дечурлига /и Мишо, и Виктория/ с това "СтарейшиН"... Повече четене трябва, повече!
Бях забравила, че Вики точно на такъв дракон се затрудни на битката с Михаела. Значи днес ще е доста оспорвана елиминацията.

Може точно затова да са го включили в играта. Един от съвсем малкото компоненти, на които Виктория не е добра.
До тук, тя показва, че е много по-добра от Момината сълза ( по Денислава) Мишо.

# 902
  • Другата България
Аз още не мога да повярвам защо каза, че му е най- близка, та той почти не говори с нея.

Мишо, Мишо❤
НИЕ виждаме само това, което продуцентите решат да ни покажат за този един час.
Как да остане екранно време за такива “подробности“, като 90% от времето е заето с Мартин, Виолета, техните монолози, диалози, тетралози...а при сините Дунев и Денислава.

# 903
Тя и при номинацията си и синхроните около нея е усмихната.

# 904
Виктория спуква Мишо. Има късмет, че не е бил преди на елиминации, защото днес Виктория щеше да е срещу друг.

# 905
Гледам малко назад. По всички синхрони , някой изразява мнение за нещо , или споделя за себе си. Или изобщо говори когато има какво да каже. Защо излъчват непрекъснато синхрони на Дени , лишени от всякакво информативно съдържание. Колкото да каже нещо. Я денят е светъл . Ето даже докато пиша я забравих , какво каза. Толкова безсмислено и излишно

# 906

Къде?

Винаги когато са печелили, тя е много нахилена и доволна. В момента точно така говори на синхроните

# 907
Тези синхрони тотално развалят интригата

# 908
  • София
Не ми се иска, но Мишо май отпада. Съдя по синхроните му.

# 909
Преди битката да питам:кой беше бащата на Пенелова ? Четох нещо в темите назад, но забравих😥
Ватерполист или ватерболист! Не знам как се казва сега на водната топка!
Някъде пишеше, че е племеница на Мая Илиева, вдовицата на Георги Илиев

# 910
  • София

Къде?

На синхроните ?

# 911
Най-много късмет има Денислава... че не е на битка с Вики.

# 912
  • Другата България
Димо е играча на мача.
“Ооооооу, страхотно преминаване на Михаил! Мисля, че това е най-бързото му преминаване по въжетата....“...и в този момент дават как Мишо е “замръзнал“ на въпросните въжета, след като преди това се оплака, че целия се е схванал....JoyJoyJoy

# 913
Преди битката да питам:кой беше бащата на Пенелова ? Четох нещо в темите назад, но забравих😥
Ватерполист или ватерболист! Не знам как се казва сега на водната топка!

Александър Пенелов (брат на Мая Илиева).
Благодаря!

# 914
  • София
И двамата ги харесвам. Искам да не отпада никой. Нооо,
щом Мишо се преценЯ, че се умарЯ вече - давам вот за Викито. (Не е важно, разбира се, но не харесвам млади хора - приятни и устремени в нещото си, които не могат да говорят нормално. Извинявам се за вероятно непопулярното мнение, вметка).

Общи условия

Активация на акаунт