💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 566
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 870
Който и да спечели ще е доста изморен за финалните битки и като нищо ще бъде номиниран заради последно място в игра.

# 871
  • Другата България
Аз отново с извод от видяното и чутото  - разговора между Дунев, Момчил и Дени.

По казаното, че докато Мишо е в обединеното племе, Дени НЯМА да играе с Мартин /респективно с Виолета/Рълев/, и което мисля и аз, съм сигурна, че Мишо /ако се върне тази вечер - а аз мисля, че ще/, ще е ПЪРВИЯ отпаднал от въпросното обединено племе. Bowtie
На Мартин комфорта трябва да му е пълен все пак.

# 872
Една анкета може да покаже как са се променили нагласите конкретно за Момчил. И да не е с много въпроси, два ще са достатъчни, нещо от типа:
Искате ли сега Момчил да спечели формата?
ИскаХте ли Момчил да спечели формата, преди продукцията да започне да ни обръа внимание на това, че не винаги спазва правилата?

Аз бих попитала тук в темата без анкета - дали някой , който е бил фен на МОмчил , е вече настроен против него, заради показването на "неспазените правила" и забележките отправени от Ралица . Ще ми е интересно, не вярвам да има, но все пак , ще се радвам да сподели . Визирам конкраетно тази причина, а не нещо друго ако го е разочаровало
Момчил го нарочиха, а другите все по правилата са играли! В този сезон не мисля, че има "чист" играч!

# 873
Анаграмата била " дойдох,видях,победих ".

# 874
  • Sofia
Чувствам се замислена – кой ще си  ляга до Момчил, ако Мишо си замине... )))

# 875
  • Другата България
Забравих да изкажа отново суперлативи за социалната игра на Рълев.
И за ...мисля втори или трети път чух някакви стратегически мисли от Момчил, ти да видиш! Blush
И то съвсем правилни, поздравления за редактора, който го е провокирал да каже тези три изречения, ама на място. Blush

# 876
Чувствам се замислена – кой ще си  ляга до Момчил, ако Мишо си замине... )))
е как кой Краси много ясно. Joy

# 877
Преди битката да питам:кой беше бащата на Пенелова ? Четох нещо в темите назад, но забравих😥

# 878
Анаграмата била " дойдох,видях,победих ".
сигурно на латински😂😂😂

# 879
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Голямо мрънкане от Мартин, страшна драма, че нямало какво да правят цял ден. Ми да си почива, да се изкъпе с кофа. Доколкото помня, имаше как да се къпят в стопанството.

Ох, тези дечурлига /и Мишо, и Виктория/ с това "СтарейшиН"... Повече четене трябва, повече!
Бях забравила, че Вики точно на такъв дракон се затрудни на битката с Михаела. Значи днес ще е доста оспорвана елиминацията.

# 880
Давай Вики, мачкай!
Просто спортна злоба, нищо друго! 😁😜

# 881
Аз отново с извод от видяното и чутото  - разговора между Дунев, Момчил и Дени.

По казаното, че докато Мишо е в обединеното племе, Дени НЯМА да играе с Мартин /респективно с Виолета/Рълев/, и което мисля и аз, съм сигурна, че Мишо /ако се върне тази вечер - а аз мисля, че ще/, ще е ПЪРВИЯ отпаднал от въпросното обединено племе. Bowtie
На Мартин комфорта трябва да му е пълен все пак.
то верно има такава логика, ако верно тъй стане, кой си тръгва после според теб, че ми стана интересно?

# 882
Преди битката да питам:кой беше бащата на Пенелова ? Четох нещо в темите назад, но забравих😥
Ватерполист или ватерболист! Не знам как се казва сега на водната топка!

# 883
Финалните 8, които биха ме държали под постоянен съспенс и щяха да вдигнат интереса до небесата (според мен) биха били- Рълев, Момчил, Мастагарков, Крум, Цецо, Виктория, Радо и може би Дени. Сега даже през финалната седмица ще слушаме само Мартин и Виолета 😐

# 884
  • София
За мен отговорите на въпросите на Мартин, бяха очевидни, защото досега е бил праволинеен и е споделял намеренията си със зрителите в синхрони. Имайки предвид, че единият от съюзниците му е именно Виолета, смятам за правилно, че възнамерява да сподели за разговора с Мартин. Аз от Виолета не бих крила информация, очевидно е как може после да я използва срещу него, ако се разочарова. Направи ми впечатление, че самият Мастагарков не се съмнява в Рълев, така беше и с Радо, той просто оставя такова усещане у хората, и това още един "диамант" в социалната му игра.

Странно ми е, че Момчил определи Виктория като най-близкия си човек в племето, по нищо не е проличало досега, включително и днес.

Общи условия

Активация на акаунт