💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 566
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 855
  • Другата България
Не спря да мрънка Мартин, надмина Дунев, егати мрънкалото!
Все не се е наял, все не се е наспал, все не се е изкъпал, само той!
Цяла дестинация отмениха заради него, и пак недоволен!
Аман!

# 856
Момчи, Рълев, Благо - на финал!

Да!

Ох, Мастагарчо, хубаво го каза!

# 857
НЕ минахме без Николчето!

# 858
Милото Вики много е наивно Sad

# 859
  • Другата България
И моят прогнозиран финал е този, само че вече съм разколебана, да не кажа почти сигурна, че Марто ще измести някой от двете М-та.

# 860
Една анкета може да покаже как са се променили нагласите конкретно за Момчил. И да не е с много въпроси, два ще са достатъчни, нещо от типа:
Искате ли сега Момчил да спечели формата?
ИскаХте ли Момчил да спечели формата, преди продукцията да започне да ни обръа внимание на това, че не винаги спазва правилата?

Аз бих попитала тук в темата без анкета - дали някой , който е бил фен на МОмчил , е вече настроен против него, заради показването на "неспазените правила" и забележките отправени от Ралица . Ще ми е интересно, не вярвам да има, но все пак , ще се радвам да сподели . Визирам конкраетно тази причина, а не нещо друго ако го е разочаровало

# 861
По-добре да спечели Виктория, така ще поразбърка сегашните схеми за коалиции 🙃

# 862
На Мишо къде му изчезна six pack-ът? Добре е възстановил Simple Smile

# 863
  • София
Една анкета може да покаже как са се променили нагласите конкретно за Момчил. И да не е с много въпроси, два ще са достатъчни, нещо от типа:
Искате ли сега Момчил да спечели формата?
ИскаХте ли Момчил да спечели формата, преди продукцията да започне да ни обръа внимание на това, че не винаги спазва правилата?

Аз бих попитала тук в темата без анкета - дали някой , който е бил фен на МОмчил , е вече настроен против него, заради показването на "неспазените правила" и забележките отправени от Ралица . Ще ми е интересно, не вярвам да има, но все пак , ще се радвам да сподели . Визирам конкраетно тази причина, а не нещо друго ако го е разочаровало
Съвсем не Simple Smile

# 864
  • Stockholm
Лъвчето вика "Големите хора в големите моменти се показват". Хм, дали ще ни покаже нещо повече от себе си?

# 865
Мери Ан, и аз имам такива съмнения. Дано и двете не познаем 🙂

Ето, Момчил си знае. Все по битки ще е.

# 866
Тъз игра направо, като финал

# 867
Мартин да бяха паднали и да го номинират да ходи да се бие, та да не се мъчи и скучае на това стопанство

# 868
Естествено има и вятър за топчетата!

# 869
  • Stockholm
Мери Ан, и аз имам такива съмнения. Дано и двете не познаем 🙂

Ето, Момчил си знае. Все по битки ще е.
Ама как му стана смешно, когато Дени каза, че Мартин щял да се старае взема имунитети на индивидуалните битки:joy:

Общи условия

Активация на акаунт