💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 605
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 840
  • София

На кой му липсвало лъвчето казвате? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 841
Възможно ли е утре да дадат обединението и в понеделник да са си направо битките без излишни фанфари?

# 842
  • Другата България
След модния бранд, на който стана лице, Мастагар е такова и на известна марка очила.
Не си губи времето момчето, така се прави.

# 843
  • Stockholm
Мишо е бил сготвен и е било решено още преди Ралица да започне да му подава реплики за грошове и проценти. Не е спойлер, лично мнение. И като сложи процентите 2:1 съвсем им дойде дюшеш.
Според мен изгоря, точно когато даде рамо на Момчи и номинира "великата" Оряшкова.

# 844
  • При семейството си
Възможно ли е утре да дадат обединението и в понеделник да са си направо битките без излишни фанфари?
Миналата година как беше, не помня?

# 845
След модния бранд, на който стана лице, Мастагар е такова и на известна марка очила.

Ее, тази прическа е къде по-добре от сегашната в игрите!

Тук сме фенките на Момчи, няма отлив!

Аз лично към днешна дата съм ок един от тези двамата да е. Няма да е назаслужено. И дори си мисля, че кой заслужава най-много ще си определя в последната седмица на база игри и социални взаимодействия...

# 846

На кой му липсвало лъвчето казвате? Stuck Out Tongue Winking Eye

А това как е ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 847
  • Stockholm

Ее, тази прическа е къде по-добре от сегашната в игрите!

Тук сме фенките на Момчи, няма отлив!

Аз лично към днешна дата съм ок един от тези двамата да е. Няма да е назаслужено. И дори си мисля, че кой заслужава най-много ще си определя в последната седмица на база игри и социални взаимодействия...
Много сини сърца за фенките на Момчи:blue_heart:Blue Heart

# 848
Миналата година как беше, не помня?
Нямаше съботни епизоди и нямаме база за сравнение.
Може и изобщо да няма епизод, те Нова не са от най-стриктните.

# 849
Една анкета може да покаже как са се променили нагласите конкретно за Момчил. И да не е с много въпроси, два ще са достатъчни, нещо от типа:
Искате ли сега Момчил да спечели формата?
ИскаХте ли Момчил да спечели формата, преди продукцията да започне да ни обръа внимание на това, че не винаги спазва правилата?

# 850
Момчи, Рълев, Благо - на финал!

# 851
Дуднев вече и сънища тълкува! 😂😂😂😂😂

# 852
Забелязахте ли втори комплект чаршафи са една седмица Simple Smile

# 853
Ох тоя Мартин ,много ми е смешен Sweat Smile

# 854
Не знам за тях дали ще е най-дългото чакане, ама за нас ще е най-досадното гледане на мрънкянето!

Общи условия

Активация на акаунт