💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 581
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 825
Превръщането на някого в жертва във форматите обикновено предизвиква вниманието и буди симпатии на зрителите към "жертвата на несправедливост". Може пък така продукцията да работи за сформиране на два ясни фланга, които да викат и да се надвикват по-настървено за единия или за другия от играчите, и така да си гарантират шум, запалянковска активност и интерес за финалната битка, а и въобще докрая на предаването.

# 826
Превръщането на някого в жертва във форматите обикновено предизвиква вниманието и буди симпатии на зрителите към "жертвата на несправедливост". Може пък така продукцията да работи за сформиране на два ясни фланга, които да викат и да се надвикват по-настървено за единия или за другия от играчите, и така да си гарантират шум, запалянковска активност и интерес за финалната битка, а и въобще докрая на предаването.
Така е Grinning

Особено, имайки предвид, че с времето естествено интересът намалява, ако няма някаква драма и емоции.

# 827
Довечера ми е все едно кой ще спечели. Нито един от двамата не харесвам особено, но и нито един не ми е особено антипатичен. Силни играчи са, бих казала, че от всички останали на финал нямаше място Виолета при сегашното и състояние, както и Мартин. А в началото на сезона не можех и да допусна топ 10 без Крум и Цецо, ама ето.

# 828
# 829
лято! беше попитала дали Благо е бил сам в заведението (тоест дали е бил с някоя госпожица, предполагам 😜) - беше с баща си,мисля,понеже имаха визуална прилика,но синът е много по-хубав 🙈🙈🙈

# 830
Аз пък смятам, че и Виолета и Мартин имат място за финалите, въпреки, че не са най-добрите атлети, защото и двамата са водещи в единия компонент на предаването - схемите.

# 831
  • София
В програмата на Нова има обявен едночасов епизод в събота.
А Момчил изрично попита дали ще има кастинг битка.
Какво ли ще ни дават?

# 832
  • Sofia
Е да ни дават Момчил, иска ли питане Smile

# 833
Мишо е бил сготвен и е било решено още преди Ралица да започне да му подава реплики за грошове и проценти. Не е спойлер, лично мнение. И като сложи процентите 2:1 съвсем им дойде дюшеш.

# 834
  • Stockholm
В програмата на Нова има обявен едночасов епизод в събота.
А Момчил изрично попита дали ще има кастинг битка.
Какво ли ще ни дават?
Всичките прегрешения на Лъвчето, събрани в едночасов епизод:joy:
А сега сериозно- вероятностите са две. Или понеже е седмица преди финала, дават онлайн среща с роднините на финалистите, или някакво обаорно предаване за Ол старс.

# 835
  • София
Ами да ви кажа и аз си го помислих за Момчил. Simple Smile
Селекция от хакове,чийт и прочие шмекерии,в случай че епизодично гледащи тв не са разбрали.
Разбира се детайлно и на забавен каданс.

# 836
  • При семейството си
Догледах единият и изгледах другият епизод.
Браво на Гладиаторите. Въпреки наличието на Мартин при едните и Момчил при другите, винаги червените са ми били по-симпатичното племе.
Виолета няма място на финал и Денислава е с най-голямото предимство. Тук съм съгласна с Мартин. Той пък, “познавайки” баща му, също не е моят човек, но за момента ми е поне интересен.
Рълев и Благо, дано постигнат всичко, което искат и си намерят точните половинки.
Дунев не го понасям почти от самото начало- само затвърждава. Женска битка, после дал дума, пазел Дени…
Денислава ми е следващата след него…с все корделите, чорапките, синхроните, манифестите…почти всичко.
Вики и Мишо предизвикват някакви майчински чувства в мен. Вики доста адекватна, Мишо някак си опитващ се да е “достоен”, леко наивитет.
Надявам се на хубава битка между тях.
Момчил, че няма да оправи БДЖ, защото и той няма ни най-малка престава как, но дано постигне другите неща, за които мечтае.

# 837
  • Stockholm
На последните колко играчи казвате финал? И защо ожалвате Момчил, че няма да стигне?
Защото така им се иска:joy:
В какъв смисъл така им се иска?
Не чета всичко, а доколкото разбирам, много се и трие, но пак нямам спомен да съм прочела в прав текст някой да пише, че Момчил няма да е на финал или че не заслужава да е на финала. Да, много го оплакват предварително, но дори и тези, които имат друг фаворит, виждат Момчил на финал.
В момента е доста голям хейт срещу него в СМ. Дори и тук малко се разреди фенклуба на Сития Лъв. Доста хора си мислят, че не заслужава да бъде на финал, поради дребни прегрешения. Същите хора си затварят очите, когато другите участници правят подобни прегрешения. Това е накратко актуалното. Сготвиха Лъвчето:pensive:Blue Heart

# 838
Повечето тук искаме, а и мислим че финала заслужават най вече Момчил и Рълев.

# 839
  • Другата България
Blush
Пак вечерно ви наглеждам и попадам на това
..........Дори и тук малко се разреди фенклуба на Сития Лъв. Доста хора си мислят, че не заслужава да бъде на финал, поради дребни прегрешения. Същите хора си затварят очите, когато другите участници правят подобни прегрешения. Това е накратко актуалното. Сготвиха Лъвчето:pensive:Blue Heart
Доста хора /вкл. и аз/ просто се отказаха да пишат. Това не значи, че /не/ харесват този или онзи, просто нито има смисъл от излишно губене на време, нито си заслужава предвид кристално ясната последна седмица, която предстои. Или горе-долу, но все пак всичко е ясно, особено след последните събития около Мартин и очерталия се съюз между него и Рълев. Дори вече си мисля, че като нищо Мартин може и да е втори, защо не? Нали и без друго има да отмъщава човека....
Та, смисъл от гледане и писане няма, въпреки това лично аз ще догледам, защото съм мазохист, а и когато мога ще пиша, но вече е малко като “исках, ама нямах желание“. А и аз си пиша основно за продукцията, за участниците мисля всичко е ясно. Абсолютно ми е все едно какво ще се случи, просто по-бързо да приключва, да дават чека на когото трябва, да ги редят останалите по заслуги към цялото кралско воинство, и да свършва тая мъка. Blush

Общи условия

Активация на акаунт