В момента чета...87

• 54 924
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Пуснах Номинационната тема Simple Smile
Очаквам да е интересно тази година Grinning

https://www.bg-mamma.com/?topic=1609793

# 91
  • София
Аз по традиция ще пиша в нея на 30 или 31 декеври, да си дам шанс да изчета възможно най-много. Grinning

Също така, ако някой иска може да пусне тема за Малинките, защото едва ли ще мога аз.

# 92
  • София
Ох, ще ми бъде ужасно трудно тази година...На първо четене отделих 12 книги, на които съм дала оценка 5* (а аз трудно давам такава оценка), явно ми е била силна книжна година.

# 93
На мен ми е малко рано за номинации май, ще изчакам още малко. Но си гледах книгите от тази година и ми е трудно да определя ярки фаворити. Ще видим де, ще ги измисля.

А иначе чета "Детайлите" на Ия Йенберг, към 2/3 съм прочела и много ми харесва. Книгата е някак много шведска, макар че ми е трудно да кажа защо - описателна, умозрителна, а и се споменават разни подробности от живота в Стокхолм (и в Швеция като цяло), а и от студентския начин на живот там, които са ми много мили и познати. Вероятно книгата ще е сред номинациите ми за тази година.

И с "Култът" продължавам и също съм във възторг - книгата наистина е доста дълга, но историята ми е много интересна.

# 94
За последната книга преди да реша да я чета - скоро беше излязла в Швеция и четох  ревюта и попаднах на един ужасен спойлер, който обаче пък ми отговори на въпрос, който имах от първата книга от поредицата.

Продължавам да влача “Четвърто крило”, чета предимно вечер и бързо ми се доспива.
Номинации тази година няма да правя, една книга оглавява личната ми класация, това, което е останало да чета до края на годината няма да я измести, а от респект към автора, ще се въздържа да я включвам в класации.

# 95
Момичета бях чела една книга мисля , че беше на Сара Джио много ми беше харесала обаче не се сещам коя беше . Бяха отвлекли жената и детето . Обаче на края детето се беше скрило в една маза и майка му го беше намерила умряло там . С нея беше един мъж, който я командореше мисля, че беше войник . Сеща ли се някой коя беше книгата

Помня , че много ми беше харесала ама не съм писала в тетрадката ..

# 96
Да не е “Всички цветя в Париж?” Или “Пролетен сняг”, пак беше за майка с дете, но не помня войник там.

# 97
На мен ми потръгна чететето. "Между небето и Лу" е четивна, даже интригуваща, жалко, че малко ме депресира заради темата за смъртта.

# 98
Да не е “Всички цветя в Париж?” Или “Пролетен сняг”, пак беше за майка с дете, но не помня войник там.

Майката беше в един апартамент с този мъж. Тайно беше прекарала и детето си, което се криеше под леглото. След това намериха мазата и детето се криеше там. Обаче този мъж накара майката да прави нещо и се наложи да остави детето си. Докато се върне то беше умряло, а мисля че мъжът и той умира и тя се отървава.

# 99
  • в сърцето на един мъж...

Майката беше в един апартамент с този мъж. Тайно беше прекарала и детето си, което се криеше под леглото. След това намериха мазата и детето се криеше там. Обаче този мъж накара майката да прави нещо и се наложи да остави детето си. Докато се върне то беше умряло, а мисля че мъжът и той умира и тя се отървава.

Това прилича много на "Стая"

# 100
  • София
Моля ви, не разкривайте сюжети на книги така.

# 101

Това прилича много на "Стая"

Нее.

# 102
  • София
Момичета, има специална тема "Търся книга, но не помня заглавието ѝ" - https://m.bg-mamma.com/?topic=838133
Моля, пренесете дискусията там Simple Smile

# 103
  • София
Аз подхванах "Коледен експрес" на Балдачи, в някоя от темите тук я похвалиха. Ами много плоска ми се видя, едвам изкарах 10 страници и я оставих. Не е типичния Балдачи, дето ме грабва от 1 страница. А може и да не съм в момента в настроение за тази книга.

Започнах "Тел/ Силоз" на Хю Хауи. Тази вече ме заинтригува сериозно. Но и аз като вас, карам по страница-две на ден за четене, много тегаво така.
Е, ама "Експресът" си е коледна бозичка, подобна на "Да пропуснеш Коледа" на Гришам. Просто коледно настроение, без да ти залепне душата от захаросаните глупости на Джени Хейл например. 😂
Приготвила съм куп криминалета - "Човекът, който два пъти умря", "Камериерката", "Огледални убийства" и "Мъжът от влака в 6:20". Дано да стигнат до празниците.

# 104
  • Русе

Започнах тази книга и понеже е  много кратка сигурно утре ще ви споделя и мнението си. 😊❤️❄️

Общи условия

Активация на акаунт