ДЕКЕМВРИ на вратата чука вече, хайде всяка мама да си гушка бебче! - ТЕМА 13

• 51 594
  • 605
  •   1
Отговори
# 180
  • София, България
Ей много хубаво така Hug имаш си приятна компания. Даже се учудвам колко малко време са ти дали на неядене Grinning не гладуваш ли от вчера вечерта?

Успех и ще чакаме да се похвалиш Heart

# 181
Да да от полунощ гладувам🙈  Още малко остана...

# 182
Успех! Чакаме да се похвалиш с хубава новина!

Храна е ясно защо не е препоръчително. Но вода защо не дават? Гледах, че в чужбина насърчават пиене на малки глътки на вода преди операция.

# 183
  • София
За да не повръщаш по време на операцията. Аз за съжаление повръщах след операцията и си беше малък ад... Ама мина.

# 184
Ами ако е спешно секцио и си ял три часа по рано?
Самър пожелавам ти успех и скоро ще гушкаш най- голямото си щастие🥰

# 185
Здравейте, момичета!
Моите момченца се родиха днес - 2.600 кг и 3.700кг. Докторите твърдят, че са големи за близнаци, но на мен ми се сториха токова малки.
Все още съм в реанимация, но спокойна, че всичко свърши.
Нямам търпение да ме заведат в стая и да си ми ги върнат при мен.
Успех на момичетата, които очакват тази специална среща днес!

# 186
ImposiBelle, честита 2на радост! Да са ти здрави и благословени! Ама те наистина са големи Hug особено единия юнак бая е дръпнал в корема Grinning
Бързо възстановяване на теб и скоро да ги гушкаш! Hug

Summer, успех и на теб днес! Всичко да мине бързо, безпроблемно и да се похвалиш с пухкав финал!

# 187
Здравейте, момичета!
Моите момченца се родиха днес - 2.600 кг и 3.700кг. Докторите твърдят, че са големи за близнаци, но на мен ми се сториха токова малки.

Ах че хубава новина 🥰 Живи и здравички да са ти малките съкровища, бързо възстановяване и скоро да си се гушкате 😍

# 188
#imposibelle, Честита двойна радост! 💙💙 Да са ти живи и здрави и благословени! Прекрасни килограми за близнаци! Леко възстановяване на теб и скоро да си ги нагушкаш 🤗
Summer, значи още малко до срещата с малкото съкровище 🥰 Пожелавам ти всичко да мине гладко и леко! Прекрасен бонус, че и сестра ти е с теб в стая, каква двойна радост за цялото семейство 🥰

# 189
Здравейте, момичета! Честито на всички но и мами! Аз минавам да се оплача, че от 3 дни съм в болница с високо кръвно и сякаш не се влияе от лечението. Лекарите казват, че бебето е добре и благодарение на това хич не мога да се трогна, че съм с кръвно. Но вече ми писва и само се ослушвам от някъде да се появи някой лекар и да каже "Хайде, ела да те резнем!", ала уви, няма да ме огрее в близките дни😑

# 190
Здравейте, момичета!
Честито!!! Прекрасни размери са това, наистина. Бързо възстановяване Flowers Hibiscus

# 191
ImposiBelle, честито. Да са ти живи и здрави момченцата и да донесат в семейството ви много щастие. Flowers Four Leaf Clover
Summer, успех. Най-хубавото предстои съвсем скоро. Голямо щастие трябва да изпитват близките ти. Две бебенца на две сестри в рамките на дни. Такова нещо не се случва често. Blush
Скоро родилите мами, които още сте в болница, как сте? Как се чувствате?

# 192
ImposiBelle честити момчета, даже са големички твоите бебета. Моят младеж го изписаха 2300 гр. Направо е котенце.

# 193
  • София
Impossibelle честитооо! Леле каква разлика! Единия ще е баткото ♥

# 194
Честита двойна радост, Imposibelle, наистина са големички, живи и здрави да са ви!

Общи условия

Активация на акаунт