ДЕКЕМВРИ на вратата чука вече, хайде всяка мама да си гушка бебче! - ТЕМА 13

• 51 605
  • 605
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ImposiBelle честита двойна радост, ти направи невъзможното - възможно Blue HeartBlue Heart

Summer стискам палци, всичко ще е наред!

Аз в четвъртък бях на поредните тонове - бях сигурна че имам контракции заради болките в корема, но се оказа че нямам. Малката е качила само 100 гр. за една седмица, вече е 3150гр., аз съм била готова и сега чакаме. Препоръча движение, разходки, само че на мен вече толкова ми тежи и имам постоянни свивани в корема, че никъде не ми се ходи. Килограмите са ми 10, даже 9 нагоре, не ми се яде, едва ям по една супа, варено яйце, искам да се свършва. Преди нямах търпение да излеза някъде, сега само лежа и съм супер уморена.

Маце как върви възстановяването, радвам се че си успяла да си сама в стая. Питах АГ дали има много родилки - каза че в понеделник е имало 7 Open Mouth, в сряда 1, така че не е ясно. На тоновете бях сама, ще видим.

Хубав петък момичета! Flowers Hibiscus

# 196
Здравейте и от мен,
Днес с планово секцио се появи нашата дъщеричка - Христеа. 3250гр, 51 см 🩷

# 197
Здравейте и от мен,
Днес с планово секцио се появи нашата дъщеричка - Христеа. 3250гр, 51 см 🩷
Да ви е жива и здрава малката Христеа- прекрасно име ❤ А на теб бързо възстановяване🍀

# 198
Честита дъщеричка, Karena! Жива и здрава да огрява дните ви като слънчице 🥰
Теди, ами хайде дано малката се появи скоро 🙂

# 199
  • София, България
Честити да са новите попълнения в темата ни! Да са много здрави!
ImpossiBelle, каква голяма разлика Grinning да наваксат бързо и скоро да сте си вкъщи всички Hug

# 200
  • Somewhere beyond the moon and stars
Колко хубави новини и нови дечица!
Да са ви здрави и щастливи, а на вас - бързо възстановяване!

# 201
Честито на всички мамчета ❤️❤️❤️
Здраве и много любов в семействата Ви!
Дами, официално и ние ще сме с планово секцио през декември, нашата госпожица напредва много бързо, днес съм 35+0гс, а отговаря на 38+5, доки каза, че няма да я чакаме до термин и като че ли малко се успокоих, след като но дадоха дата! Бях толкова притеснена, мъжкото тяло работи на смени, ние сме в СевероЗападнала България и при 2 см сняг сме блокирани от всички страни!
Хем, ми се искаше да е естествено раждане, но в 35гс вече сме 3400 гр, а до 40гс не ми се мисли 👶👶👶
Отново честито на всички майчета, бъдете здрави ❤️

# 202
Честитки на всички майки да са живи и здрави бебетата ❤️

Мина и моето секцио днес. Всичко беше на ред, малкия излезе даже и поголям отколкото го измериха в вторник, сега е 2800гр. Добре сме и двамата слава му на Бога. Аз съм изморена и имам страшни болки, но това беше очаквано. Дават ми системи за болките и намаляват болките временно. Малкия е при мен в стаята, постоянно ми го слагат на мен на гърдите да си спинка, така било хубаво за него. Аз се притеснявам да не стане беля със раната и така. Днеска също и ме станаха да направя няколко крачки.

# 203
Честито момичета, нека сте много здрави и щастливи и бързо възстановяване. Tada
Кураж и търпение на тези, които още добутват, не остана.

# 204
Честити нови попълнения 😘 Бъдете живи и здрави всички 🍀🙏🏻

# 205
Честити бебчета !💙❤️Бъдете здрави ,бързо възстановяване и адаптация с малките човечетА !🥰

# 206
Summer, Честито бебче 🥰 Да ти е здраво и с късмет в живота. Вярвам, че с всеки изминал ден ще ти става по-леко и скоро ще се възстановиш напълно 🙂

# 207
Честито на новите момчета. Heart Бъдете много щастливи с малките ви съкровища. Да са здравички и късметлийчета в живота. Flowers Four Leaf Clover

Аз имам един въпрос към по-отдавна родилите мами, които са били секцио. Над раната от секциото, малка част от коремът ми е като увиснал над раната. Имате ли идея дали с времето ще се свие, дали да взимам колан някакъв? В болницата казаха, че няма нужда да се използват колани. Но се притеснявам да не остане така увиснал корема ми. Като шапчица над раната е.
А самата рана мажете ли я с някакъв крем за белези? При махането на конците ми изписаха такъв, в началото не бях много сериозна, но сега гледам да я мажа всяка вечер. Цикатридина не са ми изписвали.

# 208
Толкова хубави новини всеки ден - честити бебчета! Да са здрави те и всички около тях! Бързо възстановяване на майките!

Боби, може би ще отнеме време тази кожа да се прибере - ако си мазала с някакъв продукт по време на бременността, знам че е хубаво и след нея да се продължи. Аз редувах Мустела олио с Палмърс маслото и смятам да продължа около месец след това. За белези ми препоръчаха Келокот, но и аз събирам препоръки. Мазането си иска упоритост, но какво да се прави, то с всичко е така.

# 209
  • Somewhere beyond the moon and stars
Bobby,
Знам какво имаш предвид, при мен тази част отне най-много време да се прибере, но евентуално се прибра и стана гладко.
И аз се мазах с Келокот предния път, този път мисля да пробвам Цикатридина. Честно казано, не знам дали е имало някакъв ефект от това мазане, белег си остава; по-скоро разрезът е бил достатъчно чист и добре зашит първоначално, за да се получи равна кожа при зарастване.

Общи условия

Активация на акаунт