Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 43 930
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Аз често срещам думите "какво чакате 10 години дте заедно " не съм споделила на работа , работя в завод и хора много никой не се е сблъсквал с подобно нещо . Няма как да разберат , една колежка знае , тя сега чака за детенце да осинови , но колкото и да казват близките *не го мисли* няма как да те разберат .. всеки си знае него си и през какво минава ..

+1
Ние също сме от 10 години заедно и усещам любопитните погледи на познатите около нас. Напълнях малко и забелязах втренчени погледи в корема ми Sweat Smile
Мен не са ме питали директно, може би не смеят, но мъжът ми е бил обект на въпроси от сорта: ''Ако имате проблем, мога да ви препоръчам лекар'' или ''Моя приятелка не можеше да забременее, оказа се, че начина е ин витро'', а най-любимото ми е ''Радио Витоша имат кампания Повече българчета за България, защо не видите за какво става въпрос'' Sweat SmileSweat Smile
Аз съм казала на моя пряк ръководител на работа, защото отсъствам доста и получих 100% подкрепа, разбиране и конфиденциалност.

# 676
Аз работя в оборотна аптека, което много натоварващо физически и психически....понякога правя по 10хил.крачки на работа, защото аптеката е голяма 😅 Най-много ме притесняват болните, защото в Бургас има мононуклеоза, вирусен конюнктивит, грип А и В, ковид, пневмонии, чревни вируси, абе ужас 😅 Колегите ми знаят, че от години правим процедури, като подробности вече не давам. Само прекият ръководител знае за дата на трансфер например, защото е явно, че след това ще са с човек по-малко. Аз от самото начало не крия за репродуктивните ми проблеми, старая се да давам гласност и колко пари излиза една процедура, както и една бременност след това. Никога не съм се срамувала или притеснявала, а само някой да ми каже да се успокоя и ще стане....голяма грешка 😅 Ти казваш, че нямаш тръби...те успокой се и ще стане без инвитро 🤣🤣🤣 Старая се да ограмотя хората 😁 Иначе има големи клюкари, наши роднини чули от някъде как съм чакала близнаци и бяха обидени, че не сме им казали 🤣🤣🤣....аз дори не бях бременна.

# 677
Какво да правят завалийте , нямат си друга работа и все ровят в чуждия живот , а повечето са гола вода ама айде . Все ми е на езика една майна защото не са ми никви само здравей , здрасти , но имам някаква култура и с две дипломи от университет така се укротявам 🤣🤣🤣

# 678
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала. При мен трансфера се отлага, тъй като ще правим първо хистероскопия. Малко съм се спекла. Имам една хистероскопия при д-р Калчев без упойка. Тази ще е с упойка. Днес минах на консултация с кардиолог, анестезиолог, пусках изследвания.
Имам въпрос, след трансфер взимате ли болничен и колко? На мен ми се ходи на работа, за да не го мисля и да минава бързо времето.
Колкото до работодателите ми, те знаят и проявяват разбиране. Казвам от по-рано, ако се очаква да отсъствам. Иначе съм учителка в детска градина и точно като Кактус, тук е пълно с какви ли не вируси.
Кактус, а с теб какво става, отдавна не съм чела?

# 679
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала. При мен трансфера се отлага, тъй като ще правим първо хистероскопия. Малко съм се спекла. Имам една хистероскопия при д-р Калчев без упойка. Тази ще е с упойка. Днес минах на консултация с кардиолог, анестезиолог, пусках изследвания.
Имам въпрос, след трансфер взимате ли болничен и колко? На мен ми се ходи на работа, за да не го мисля и да минава бързо времето.
Колкото до работодателите ми, те знаят и проявяват разбиране. Казвам от по-рано, ако се очаква да отсъствам. Иначе съм учителка в детска градина и точно като Кактус, тук е пълно с какви ли не вируси.
Кактус, а с теб какво става, отдавна не съм чела?

Няма нищо страшно в хистерото. С упойка по добре. Аз поради тази причина се отказах от Калчев защото беше без упойка. Къде ще я правиш?

# 680
Вели, благодаря ти ❤️ Действаме, ще видим 😁🫶

# 681
Вели, благодаря ти ❤ Действаме, ще видим 😁🫶

Правихте ли вече трансфер, Кактусче? Стискам палци

# 682
Благодаря ти, Жаки ☺️❤️ И аз не съм пускала палците за теб 🫶 Дано скоро се похвалим с хубави ЧХГ. 🍀

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 17:18 от Kactus

# 683
Благодаря ти, Жаки ☺❤ И аз не съм пускала палците за теб 🫶 Днао скоро се похвалим с хубави ЧХГ. 🍀

Време ни е Heart

# 684
Оо,кактусче,ние сме колеги.🤗
Аз работя в оборотна аптека, което много натоварващо физически и психически....понякога правя по 10хил.крачки на работа, защото аптеката е голяма 😅 Най-много ме притесняват болните, защото в Бургас има мононуклеоза, вирусен конюнктивит, грип А и В, ковид, пневмонии, чревни вируси, абе ужас 😅 Колегите ми знаят, че от години правим процедури, като подробности вече не давам. Само прекият ръководител знае за дата на трансфер например, защото е явно, че след това ще са с човек по-малко. Аз от самото начало не крия за репродуктивните ми проблеми, старая се да давам гласност и колко пари излиза една процедура, както и една бременност след това. Никога не съм се срамувала или притеснявала, а само някой да ми каже да се успокоя и ще стане....голяма грешка 😅 Ти казваш, че нямаш тръби...те успокой се и ще стане без инвитро 🤣🤣🤣 Старая се да ограмотя хората 😁 Иначе има големи клюкари, наши роднини чули от някъде как съм чакала близнаци и бяха обидени, че не сме им казали 🤣🤣🤣....аз дори не бях бременна.

# 685
MBStefanova, хихи, да 😁❤️☀️

# 686
Жаки, в Щерев ще я правя.

# 687
Здравейте момичета, днес получих резултат за завишени НК клетки, и са ми назначени вливки с интралипид. Аз съм в Щерев, но четох че там не ги правят. Може ли да ме насочите къде ги правят и съответно каква  е цената за едно вливане? Назначени са ми по 10мл. на два пъти.
Благодаря

# 688
Колко са ви завишенин, понеже и аз имам завишени и ми казаха ще вливаме няма как .
NК клетки (СD3-СD16+СD56+)1
^ 466 Cellslul /430

# 689
Здравейте, момичета! След лечение с антибиотик след колко време мога да започна подготовката за трансфер? Благодаря! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт