За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 644
  • 489
  •   1
Отговори
# 195
  • пустинята Гоби
Освен това има и млади мъже, които миришат, пускат шкемебта и оплешивяват. Нещо, което за много жени е неприемливо. Тя нали си го харесва, не е казано, че трябва да е с него доживот. Сега така си мисли, да го взема, после ако реше друго, какво й пречи да се разведе?

# 196
Викаш, един- два развода ..две- три деца, кво да го мисли.

# 197
  • пустинята Гоби
Сякаш младите не се развеждат. Гаранция за нищо няма, така че като я влече жената, да се жени.

# 198
Добре бе, кой я кара да се жени на 20 за дъртия? Да се боцка с него и да му ползва благинките, пък след няколко години я камилата, я камиларя

# 199
Манди, не ми се търси темата, има я. Доколкото си спомням, тоя, дъртия евреин, беше или собственик, или голям началник във фирмата. Взел я съвсем млада, боса, гола, девствена и много влюбена, че същата имаше и тема какво я очаква през първата брачна нощ🤣, от друга религия, че сигурно и неговата  е приела😂😂😂, и се разпорежда с нея, както прецени... С кадифени ръкавички, естествено 😁 намеци, подмятания... Дърти юдейски номера.

# 200
Има и дъртички ергени, които се хващат с 20-годишни, защото не им се жени. Като се присети момата, че търси нещо сериозно, се минава на следващата. От тази порода, които нямат нужда от жена, освен за иху-аху. Чистят си, подреждат си, готвят си и хич не им трябва някоя да дойде и да им разтуря, пък не дай боже и деца.

# 201
...пък колко ще го бива по тънката част...
Ей така се заблуждават мъжете.
Говорите за "тънката част",  пък после се оплаквате, че не е достатъчно дебела.

# 202
  • пустинята Гоби
Явно жената иска да се омъжи, не знам кой я кара, но със сигурност не съм аз, защото като цяло не вярвам много в институцията брак. Но в техния случай точно има резон да се сключи.

# 203
Точно в техния случай, един брак може да е пагубен. Моля се вече, зетя да не е по- дърт от мене. Че, аномалии дебнат отвсякъде.

# 204
  • пустинята Гоби
Защо да е пагубен, особено за нея? Винаги може да се разведе, ако реши.

# 205
Разводите не са като женитбата,тъъъъ малко да се мисли преди заветната крачка.

# 206
...Моля се вече, зетя да не е по- дърт от мене. Че, аномалии дебнат отвсякъде.
Да не стане - "А,  чакай, чакай... ти лятото на '98-а случайно да си бил на почивка в Крапец. Като угасна тока в киното...".

# 207
Жената каза, че е приела предложението, какво го умувате.

Бракът между тях ще е в негова полза. Ще има удобна и грижовна жена. Ще се хвали, че го бива и ще си развява младата съпруга. Ще му се лепят и други млади жени, защото ще си мислят, че е полов атлет или богат и си заслужава. (Аз не познавам толкова богати спортисти в бг между другото, а познавам доста. Мъжът ми също е треньор и професионален спортист, но лукс чак... Ама може и да има).
После, ако се разведат, той също ще е едни гърди напред. Жените предпочитаме да вземем разведен, отколкото стар ерген. А тя ще е разведената двайсет и няколко годишна.

# 208
Познавам такава двойка...
Mоята позната го хвалеше,че ще я гледа като принцеса,а накрая тя го издържа,че и бързи кредити тегли заради него.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 20:40 от Анонимен

# 209
Това за лукса авторката не го е споменавала, тя каза, че сама се издържа и си плаща всичко. Започнаха спекулации, че сигурно е богаташ, аз не останах с такова впечатление.
Аз също познавам двойка с 20+ години разлика и жената изкарва повече от мъжа, и на външен вид е на светлинни години.

Общи условия

Активация на акаунт