За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 023
  • 489
  •   1
Отговори
# 405
Моите набори не ме привличат въобще. Ако ми се спре погледът на мъж, то той е по- млад. Според мен е нормално.
А още по интересно е, че като ми се спре погледа и  приказката на мъж и горе- долу си викам, тоя е около моята възраст и изведнъж бам....с 10 години по- млад се оказва минимум.
Тия мъже, що така се състаряват преждевременно?

# 406
  • София
В привличането, химията, обикновено няма логика.

Сравнението на секс с работа говори много за сравняващия.
Колко прекрасно, че не търсим допирни точки Wink

Сравнение и аналогия са две различни неща Wink

Извинявам се, че се намесвам, но двете думи са синоними.

Аналогията сравнява принципа на действие на нещата, докато сравнението може да включва прилика в самите елементи. Определено не е едно и също.

# 407
  • Далечният изток
JoyJoyJoy

# 408
  • Между гори и планини
Дори и по моите стандарти това е прекалено голяма разлика.
Ако имаш чувства, изживей ги, но наистина помисли, че ако прерасне в нещо сериозно, къде ще сте след 20 години...
Иначе аз имам 18 години разлика с моят съпруг. Срещнах го когато аз аз бях на 24, той на 42. Никой не можеше да му даде повече от 30-35. Аз винаги съм била по-стара от връстниците си, мъжете на около моята възраст ми се струваха нефели и недорасли, нямах нито какво да науча от тях, нито съм си падала по купони, като тях. С мъжът ми си паднахме като чифт обувки и вече 20 години сме заедно. Радвам се, че нито приятели, нито родителите ми са отворили дума за възрастовата ни разлика. И да са имали някакви съмнения, не са ги изказали гласно, а ние с времето сме доказали, че сме стабилни заедно.
Но, пак казвам, 30 години и за мен са прекалено много.

# 409
  • SF
Майка ми така ми казваше... Ако си на 25 и се влюбиш в някого на 35,  той сигурно ще изглежда супер. Но си представи, когато ти си на 40, той ще е на 50 и ще изглежда като Вальо (един колега от работата й, който определено приличаше на старец и се дръжеше точно така).

# 410
Аз като един виден представител на така одумваната група на чичаците да кажа - мога да разбера някаква тръпка да има, изживейте си я, няма лошо, но за връзка - ами аз не мога да си представя нещо сериозно с някоя млада девойка - тя ще иска деца, а аз не, тя ще иска да излиза наляво надясно, докато аз ще си търся спокойствието и тн и в един момент това ще ни отдалечи доста. Не казвам, че е невъзможно, но шансовете са твърде малки и според мен бъркаш любовта със страстта.

# 411
  • Между гори и планини
Майка ми така ми казваше... Ако си на 25 и се влюбиш в някого на 35,  той сигурно ще изглежда супер. Но си представи, когато ти си на 40, той ще е на 50 и ще изглежда като Вальо (един колега от работата й, който определено приличаше на старец и се дръжеше точно така).
Това е пълна глупост, защото не може всички да се сложат под общ знаменател.

# 412
  • SF
Моля те, не коментирай моето мнение по такъв обиден начин. Щом споделям какво ми е казвала майка ми, значи за мене е важно и значимо. И много, много умно! И е част от моето много добро възпитание. Благодарение на него, вероятно сега не живея с връстник на баща си, не крада, не пия, не купувам боклуци и куп други полезни за мене неща. :Р
Ние обичаме да слагаме всички под общ знаменател. Пък!

# 413
  • Paris, France

Никак не съм съгласна. Бившите ми, които бяха елегантни, с широки рамене, външни признаци на висок тестостерон и коса по главата на 35 и 40г са си такива и сега, когато са на по 70 и кусур и 68 години. В контакт съм с много мъже, които харесвах като бяха на 35г и са си хубави и сега. Тези, които са живи, де 🌞.

Вальо, който на 50г се е държал като старец и е изглеждал стар, вероятно си е бил грозен (дебел, плешив, спаружен, плешив) или там какъвто е бил и на 35г. Хората не си меним характера.

Старческо държание е относително нещо и въпрос на лично възприятие и културна среда. Има и поколенчески разлики. В този форум са ми писали, че в България 40г не ходели по дискотеки и дискотеките били за млади хора. 20 годишните ми деца ми ми казват, че дискотеките са за дъртаци и основно такива ходели там. 

Като се влюбя хич не ме интересува какво ми казва майка ми. Изживявам си любовта и после каквото сабя покаже.

За брак и деца е леко различно.

# 414
  • Между гори и планини
Моля те, не коментирай моето мнение по такъв обиден начин. Щом споделям какво ми е казвала майка ми, значи за мене е важно и значимо. И много, много умно! И е част от моето много добро възпитание. Благодарение на него, вероятно сега не живея с връстник на баща си, не крада, не пия, не купувам боклуци и куп други полезни за мене неща. :Р
Ние обичаме да слагаме всички под общ знаменател. Пък!
Особено възпитанието си личи, много! 🤣
Не знам какъв е бил чичо ти Вальо, но самото му обсъждане показва лошо възпитание.
Поне разбрах, че всички които имаме половинки с по - голяма възрастова разлика, крадем, пием, абе въобще сме пропаднали от всякъде... 🙄

# 415
Мъжкото боядисване на коса не е като женското, пък нека да не им личи.
То и на жените ни личи. Никой не вярва, че сме родени огненочервени, нито балеажът е толкова "естествен". Grinning Просто по-рядко виждаме боядисани мъже и веднага се набива на очи.

# 416
  • пустинята Гоби
Не, просто боядисаният мъж изглежда нелепо. Мъжът може да е красив и с посребрени коси, дори и да са пооредели малко. Виж от жените се изисква доста повече.

# 417
Едва ли всеки мъж на 50 изглежда "като Вальо", който и да е той.
Да, младостта е предимство, но не е най-важното и единствено предимство.

И тук веднага се сещам за култовата реплика на Шантал(ако правилно си спомням) ника и, за "глигани в анцузи", като, ако си спомняте, посоченото определение беше за определен типаж млади жени.

# 418
Горкият Вальо, жал ми стана за него. Кофти е да те ползват за нарицателно с негативен оттенък. 🥺

# 419
Сетих се за една поговорка от миналото: "Сребро в косите, злато в джобовете и желязо в гащите" 😃

Аз мисля, че при голяма разлика в годините хората даже няма за какво да си говорят. Единият има много повече опит и знания от другия. Да, може да има тръпка, възбуда, но нищо повече. Доколкото знам, нерядко е с използвачески интерес. Но щом има страст...

Общи условия

Активация на акаунт