За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 566
  • 489
  •   1
Отговори
# 105
Авторката, ако ти е добре с този човек, няма никакво значение какво казват хората – тук или навън.
Предразсъдъци винаги ще има. И никой не може да е в обувките на друг.
Повече увереност в себе си и по-малко влияние от чуждо мнение.
Прав/а сте . Благодаря искрено, защото като чета коментарите тук дори не исках да им отговарям на повечето, понеже те не се изказват , по-скоро се опитват да налагат мненията си .

# 106
Защото бебе в края на 40-те след няколко отраснали деца не се среща под път и над път.
Аз в лайфа не познавам нито едно такова семейство, не съм и чула от познати.

# 107
  • Далечният изток
Защото бебе в края на 40-те след няколко отраснали деца не се среща под път и над път.
Аз в лайфа не познавам нито едно такова семейство, не съм и чула от познати.
Няма нищо общо с казуса на авторката и възрастовата разлика.

# 108
Децата не са тема в един евентуален брак?

# 109
Цитат

като чета коментарите тук дори не исках да им отговарям на повечето, понеже те не се изказват , по-скоро се опитват да налагат мненията си .
Споделяме опит. Както вече писах, отворена съм към връзки със сравнително голяма възрастова разлика, обаче опитът ми говори, че партньор за сериозно обвързване трябва да се избира внимателно и разумно. Да няма разминавания във възгледите на двамата по основни житейски въпроси, както и известно време да поживеят заедно без брак, за да се уверят, че наистина си пасват в ежедневието.

# 110
Естествено, че родителите ти ще са първите, които ще възразят. Защото не е нормално.
Другото...ти си съгласна, да останеш без деца ( ако случайно не се случат), заради Тая Голяма Любов ? Та ти летиш в облаците, замаяна сигурно от живота, който ти предлага сега господина. Пътешествия, лукс, и разнообразие.
Но, повярвай, че всичко ще се промени, когато приемеш предложението. Просто вие сте на различни вселени.

# 111
Хиляди клишета можеш да си повтаряш, но 30 години са огромна разлика. Няма причина младо момиче да се омъжва за набор на татко си.
С опита и годините сама ще разбереш защо.

# 112
Естествено, че родителите ти ще са първите, които ще възразят. Защото не е нормално.
Другото...ти си съгласна, да останеш без деца ( ако случайно не се случат), заради Тая Голяма Любов ? Та ти летиш в облаците, замаяна сигурно от живота, който ти предлага сега господина. Пътешествия, лукс, и разнообразие.
Но, повярвай, че всичко ще се промени, когато приемеш предложението. Просто вие сте на различни вселени.
Аз и преди него си живеех в лукс, защо той да ми осигурява лукса след като мога и сама . Ще ви помоля да не си налагате мнението , да се изразите да съгласна съм точно , затова е тази тема , но чак да се опитвате да ме убедите ми идва много с извинение . Все пак живота си е мой .

# 113
Тогава се женете.
Защо ти е мнението на никому неизвестни лели?
Какво те човърка?
Защо не си сигурна?

# 114
  • Тра-ла-ла
защото както казах той обича да пътува и иска да бъде с мен през цялото време. И не всичко е пари освен , че уча и работя изкарвам си достатъчно пари , просто си го обичам .
Как ще учиш и работиш, ако си му вечно на разположение и събираш багаж всеки път като ти свирне, че му се пътува за кеф или отива някъде с отбора на състезание или лагер?! А послв ако/като дойде детето?! Той ще бъде ли наличен или ще в хукнал някъде?!

# 115
Тогава се женете.
Защо ти е мнението на никому неизвестни лели?
Какво те човърка?
Защо не си сигурна?
Както казах и преди малко , темата я поставих само , за да видя как би постъпил някой друг , може да го наречете и любопитство, не че ми пука какво биха казали хората за нас. Мисля че темата е ясна, писала съм ако бяхте на 20-25 бихте ли се омъжили за 50 годишен и т.н.

# 116
Точно така, живота е твой, и ти ще си го избереш, и съответно съсипеш, няма проблем, но хората тук са с много по- голям опит и какво ли не видели. Та, колкото и да се убеждаваш, че това е Голямата ти любов, след време ще осъзнаеш, че Не е.

# 117
защото както казах той обича да пътува и иска да бъде с мен през цялото време. И не всичко е пари освен , че уча и работя изкарвам си достатъчно пари , просто си го обичам .
Как ще учиш и работиш, ако си му вечно на разположение и събираш багаж всеки път като ти свирне, че му се пътува за кеф или отива някъде с отбора на състезание или лагер?! А послв ако/като дойде детето?! Той ще бъде ли наличен или ще в хукнал някъде?!
има толкова много студенти , които учат и работят явно вие не сте ги срещнали. Когато пътува за състезания нека си ходи сам. Имам си отпуска , в която не се ангажирам с нищо друго освен да почивам и да пътувам с него. А относно детето ние не планираме дете по-точно аз не желая все още да имам дете .

# 118
  • София
Когато човек е уверен в правотата на решенията и действията си, най-малко му пука какво мислят околните. И последно, което правят е да спорят с някой на противното мнение защо уж му се налагат. Никой не ти налага нищо.  Животът си е твой. Ние си живеем нашите и хич не ни пука.
И напомням, че мъж на 50 може да е много потентен и сексуален, но плувците му рядко са качествени. Това по темата с детето. Има разни звезди на по 70-80 г с деца, но бъдете сигурни, че не са си ги направили сами.

На конкретния въпрос - никога. Не бих го допуснала и за децата си, колкото и либерален родител да съм.
Съпругът ми е с 2 г по-възрастни от мен. Съпругът на едната му дъщеря е с година и малко по-голям от нея. Годеникът на другата е точно колкото нея. Те са на споменатата възраст. На третата - гаджето в момента учи в съседен клас. И така. За мен това е нормалното.

# 119
Моите родители са с 22 години разлика и бяха заедно почти 30 години. Екстра си им беше, освен накрая, когато баща ми се поболя. Трябва да приемеш, че най-вероятно ще останеш млада вдовица, както и че децата ще бъдат млади, когато баща им почине. То не се знае де, може и 100 да доживее човекът. Мен най ме боли, че не можа да познава истински внуците си.

Общи условия

Активация на акаунт