За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 543
  • 489
  •   1
Отговори
# 120
Моите родители са с 22 години разлика и бяха заедно почти 30 години. Екстра си им беше, освен накрая, когато баща ми се поболя. Трябва да приемеш, че най-вероятно ще останеш млада вдовица, както и че децата ще бъдат млади, когато баща им почине. То не се знае де, може и 100 да доживее човекът. Мен най ме боли, че не можа да познава истински внуците си.
съболезнования 🥺, да така е приела съм го този факт вече , че мога да остана вдовица на млада възраст, но да до човека си е. Гадна ситуация, всеки баща би искал да се радва на внуците си, но каквото е писано това се случва. Но можеш  да се радваш, че въпреки разликата във възрастта родителите ти са били щастливи, а ти си била свидетелка на щастието им 💗

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 16:27 от Анонимен

# 121
Пътят към ада е постлан с добри намерения.
Та и тук така.
Влезеш ли в режим оправдания и обяснения на чуждите наклони, влизаш в спиралата на токсична връзка със себе си, колебания и виновност.

# 122
Колко деца остават без родител, катастрофи ,болести, няма не пораснали. То пък за разводи да не говорим.
 Като си го искаш, действай.

Много рядко остават заедно до 80 години.

Голяма е  разликата,  проблеми ще има, но се живее  тук и сега. Като дойдат ,ще ги мислиш.

# 123
Естествено, че родителите ти ще са първите, които ще възразят. Защото не е нормално.
Другото...ти си съгласна, да останеш без деца ( ако случайно не се случат), заради Тая Голяма Любов ? Та ти летиш в облаците, замаяна сигурно от живота, който ти предлага сега господина. Пътешествия, лукс, и разнообразие.
Но, повярвай, че всичко ще се промени, когато приемеш предложението. Просто вие сте на различни вселени.
Аз и преди него си живеех в лукс, защо той да ми осигурява лукса след като мога и сама . Ще ви помоля да не си налагате мнението , да се изразите да съгласна съм точно , затова е тази тема , но чак да се опитвате да ме убедите ми идва много с извинение . Все пак живота си е мой .

Хайдеее, нещата добиха обичайния си вид - авторката не харесва отговорите и почва да се сърди и кара. Май е време за ключ.

# 124
Естествено, че все още не желаеш деца, все пак си в ранните двайсет. Въпросът е какво ще правиш, ако пожелаеш, което най-вероятно ще се случи, когато той е вече на... 60+?
На въпроса ти - не, не бих.
Положителното е, че си млада и има време да се омъжиш, разведеш и да вземеш живота си в ръце.
Родителите ти не са свикнали, а се надяват да ти мине.

# 125
Благодарение на тази тема (и онази за "дебелия и хубавия") разбрах, че имам голям шанс.
Жената да не ми се прай на много отворена...

# 126
50 годишен с 20 годишна... Пфу, гадост. Дъртия коцкар кой знае колко отбора е минал през последните 30 години, и сега като одъртял се сетил че му трябва жена да го гледа на стари години. Съвет от мен - не се омъжвай. Рано или късно ще срещнеш твоя човек.

# 127
  • Тра-ла-ла
Дъртия коцкар кой знае колко отбора е минал през последните 30 години
Може да е тренирал мъжки отбори, де. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
Имаше една скорошна история на съфорумка, която била любовница на по-възрастен женен мъж, фитнес треньор мисля, в последствие се оженили и той й изневерява с една, после я зарязва заради друга. Тоест хроничен коцкар.
Докато му става ще изневерява и ще търси нова студентка, последната изгоряла ще бъде болногледачка.

# 129
А, хич няма да се очудя жениха да е по- голям от баща й. Ако дъщеря ми сега доведе такъв, така ще е.
И то с цели 8 години.

# 130
Животът е Учудващо нещо.

# 131
Много ми е интересно как едно дете знае, че на родителите с 20+ разлика им е било супер! Щото не са се карали? Знае ли примерно колко често са правили секс? Колко дълго? Колко пъти? Знае ли дали мама се е примирявала, че тати вече има нужда повече да почива и да седи у дома, а не нея и се е живеело? Има ли идея кога мама е видяла, че интелектуалния потенциал, бързината на мисълта, чувството за хумор, хъса, сексуалността, енергията на тати стремително спихват ама ... ама заради децата ...
Едно дете няма и представа колко щастливи и подходящи ли са родителите един с друг. Дори и това дете вече да е голям човек. Камо ли пък пр идеализирането на вече починал.

И разбира се, че има значение да останеш вдовица с дете на 50! Това дете не е добавка към интериора. Освен фиансовите нужди и двамата имате много други, които е добре да им кой да подсигури. Безумие е да се тръгне с презумцията - ами какво да направя. Ще вземеш мерки разбира се! Няма да ибираш родител за детето си, с който то ще се срамува или няма да го има.

Авторката почва да преволява манджата с неясна цел - айде да видим как учиш и работш, за заплата осигуряваща ЛУКС. Деденцето ти дава някой лев, завел те е да видиш Айфеловата кула със служебни разноски, запълваш липсите от баща си с него и си мислиш, че е любов. Може да имаш чувства, но както вече казах - това е бартер - младост за някакви удобства + вероятно нямаш никакъв опит с мъжете и никакво самочувствие /а този ти говори каква невероятна жена си/.

Ще ти го кажа и така - мъжете разбира се, че не биха пропуснали нещо младичко. Та това е свежест, младост - като да вдишаш доза живот Simple Smile Но всеки нормален мъж знае, че подобна връзка няма бъдеще, а е само бартерна сделка. Осъзнава нейната нередност.

# 132
  • Пловдив
Ще ти го кажа и така - мъжете разбира се, че не биха пропуснали нещо младичко. Та това е свежест, младост - като да вдишаш доза живот Simple Smile Но всеки нормален мъж знае, че подобна връзка няма бъдеще, а е само бартерна сделка. Осъзнава нейната нередност.
По ей таз точка изобщо не съм съгласна. Изобщо не ги интересува мъжете дали има бъдеще или не. На тях им е хубаво и не ги интересува редно или не.

# 133
По ей таз точка изобщо не съм съгласна. Изобщо не ги интересува мъжете дали има бъдеще или не. На тях им е хубаво и не ги интересува редно или не.

Не съм съгласна за първичността на мъжете. Тъй като около мен има доста ергени на тази възраст /около 50-те/ - въобще не летят по малки момичета. Изключение прави само един, който се разведе именно, защото има фетиш по малки момичета. Голямо каране на мотори и черпене пада, за да впечатли някоя ...
Също така към 50 всичките осъзнават, че остаряват и че гаджетата не валят и гледат да се подсигорят с добричка женичка, за да ги обгижва.

# 134
Ако има мангизи, действай смело Авторке, даже и на 70 да е! В тази държавица наша, парата играе играта. Остави ги тия приказки за памперси и инвалидни колички. Ако е бъкан с пари, като ти дойде времето да се разполреждаш с парите му, ще му намериш гледачки и готово. Няма драма.

Общи условия

Активация на акаунт