За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 571
  • 489
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Ще ти го кажа и така - мъжете разбира се, че не биха пропуснали нещо младичко. Та това е свежест, младост - като да вдишаш доза живот Simple Smile Но всеки нормален мъж знае, че подобна връзка няма бъдеще, а е само бартерна сделка. Осъзнава нейната нередност.
По ей таз точка изобщо не съм съгласна. Изобщо не ги интересува мъжете дали има бъдеще или не. На тях им е хубаво и не ги интересува редно или не.

Не съм съгласна за първичността на мъжете. Тъй като около мен има доста ергени на тази възраст /около 50-те/ - въобще не летят по малки момичета. Изключение прави само един, който се разведе именно, защото има фетиш по малки момичета. Голямо каране на мотори и черпене пада, за да впечатли някоя ...
Също така към 50 всичките осъзнават, че остаряват и че гаджетата не валят и гледат да се подсигорят с добричка женичка, за да ги обгижва.
А пък аз познавам доволно много. Примерно един на 39 направи бебе на 19 годишна. Много хубаво.

# 136
Ако има мангизи, действай смело Авторке, даже и на 70 да е! В тази държавица наша, парата играе играта. Остави ги тия приказки за памперси и инвалидни колички. Ако е бъкан с пари, като ти дойде времето да се разполреждаш с парите му, ще му намериш гледачки и готово. Няма драма.

Ти някога гледал ли си болен човек както каза "в тази държавица"?
И ако някой е бъкан с парици не е малоумник, който да се чуди кому да хариже парите си. Някак е докретал до 50 този без да го оскубят.

На 39 все още се мисли за млад и вървежен. Въобще не усеща, че скоро ще "мине билото". Ама и той бърза горкичкия, защото явно само това дете му се е вързало. Дожаля ми за това момиче ...

# 137
Ако има мангизи, действай смело Авторке, даже и на 70 да е! В тази държавица наша, парата играе играта. Остави ги тия приказки за памперси и инвалидни колички. Ако е бъкан с пари, като ти дойде времето да се разполреждаш с парите му, ще му намериш гледачки и готово. Няма драма.
Естествено, за по- малко от къща в Бояна и 500000 в сметката, изобщо не си заслужава играта. Лошото е, че детето е влюбено и живее с мечтите, представени от един педофил.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 19:11 от happy doc

# 138
  • пустинята Гоби
Забравила си една нула.

Аз не бих могла да съм с 30 години по-възрастен. И с 20 не бих могла. Евентуално с 10 по-става, но ще е чудо.

Една такава двойка познавах. Приключиха им отношенията, когато той се пенсионира и започна да иска да води спокоен живот вкъщи, а на нея ѝ се живееше. Иначе бяха заедно 15-тина години, имат и дете.

Личното ми мнение е че всеки е свободен да си живее живота, както намери за добре и не би следвало да се влияе от чуждо мнение. Ето на мен са ми чудни подобни отношения, ама нито ми е работа, нито аз съм в подобно положение. Предполагам семейството и приятелите ви ще свикнат в крайна сметка. Ще им е странно в началото, защото съгласете се необичайно е,  ама после ще го приемат.

# 139
  • SF
В чисто сексуално отношение, не ми е сладко да съм с толкова възрастен човек, ако аз съм на 20. Ако съм на 50, ще гледам някой с 10 години по-млад да се обвържа, отколкото с 10 по-стар.
Ако си на 25, е възможно да се огледаш в някой на 35, но временно. Връзка със срок.
Защото си завършил 3 клас и може да сметнеш, че когато ти си на 35, той ще е на 45 и разликата вече започва да личи.

# 140
  • София
Аз лично не бих могла нито с много по-малък, нито по-голям. Всички под 30 са ми като деца, те са за дъщерята. Мъжете над 50 са ми като дядовци, поставени до мен. Да, леко суетна съм и мисля "как ще седи този мъж до мен пред хората".

# 141
  • SF
О, да, това е много важно! И е важно с какви ще сме заобиколени - с мои връстници или с негови.
Предполагам, че съчетаването на приятели ще бъде невъзможно. Едните ще изглеждат като възпитатели на другите.
Няма как да стане такава връзка. За момент мога да попадна в обкръжение на 30 г. по-възрастни и да ги слушам от какво се вълнуват и какво ще ми разкажат, на какво ще ме поучават, но това да ми е ежедневие - не, мерси! Ще се отегча бързо и ще започна да им обяснявам, че времената не са такива, каквито те си въобразяват. Също уважавам хората заради присъствието си и поведението им, а не заради възрастта им. А възрастните си въобразяват, че заслужават уважение, само защото са възрастни. Ами, не! Даже се оплаквах в една тема на бг мама от безобразното поведение на по-възрастните (в случая бяха шофьори).

# 142
  • Melmak
Имам приятелка, която се ожени за 20 г по-голям, вече и дете. Не е златотърсачка. Красива жена е тя, той не бих казала. За мен е необяснима любовта, но не я съдя. Щом са щастливи, коя съм аз да кажа нещо? Родителите й не бяха съгласни с връзката й, но в крайна сметка нямаше какво да направят.

За мен той не би могъл да е привлекателен, не изглежда по-млад, нито е някакъв мега поддържан чичо. Обаче е нейният човек. Аз харесвам по-големи мъже от мен, на 20 излизах с 40+, но с идеята, че всичко е за забавление. А за брак и семейство, не.

С мм сме с 8 г разлика и на мен ми е добре. Зрял човек съм взела, хем сериозен, хем не сме били с огромна разлика в акъла, начина на живот и настроенията. Аз бях на 20, той на 28. Лесно заживяхме заедно и не сме имали проблем с навиците и напасване. Всичко беше толкова естествено, особено в началото - млади, влюбени..
Ако сега на 30, трябва да се напасвам с някой 50-60 годишен чичо, ще се гръмна.

# 143
  • SF
До човек е.
Много млади с лекота се напасват към живота на по-възрастните. Интересно им е, слушат ги със захлас, признават им преимуществото на възрастта, виждат някаква опитност, която може да им е полезна и интересна.
Много възрастни младеят. Зависи от начина им на живот.50-годишен с жена и малки деца прекарва ежедневието си по един начин, 50-годишен/50-годишна разведен, без малки деца, без половинка - по съвсем друг.
Ако са без семейство, живеят все още повече извън дома, повече търсят приятели, повече търсят варианти да пътуват, да спортуват, бройкат разни от другия пол за гаджета, за връзки - точно както живеят и по-младите от тях.
Зависи и от финансовите възможности. Един ще пътува, друг ще си събира за парното и тока, но и на 20, и на 30 години финансите или отварят начина на живот, или го държат в по-ограничени рамки.

# 144
  • Melmak
Така е, зависи. В нейния случай той няма друго семейство преди това. И не е такъв да си седи вкъщи и да се прави на пенсионер. Обаче с нас примерно не излиза, все се бъзикаше преди, че сме хлапета. Те си обикалят по света, имат си техни моменти, но примерно ако поканя групата на рд, той не би дошъл.

# 145
  • SF
Когато са двамата, някак си се напасват, особено ако им е цел и силно го желаят. Това напасване става чрез компромиси, които с натрупване в годините, започват да тежат. Какво точно имам предвид - когато някой ни закъснее за среща и ни обясни причината, сме склонни да го разберем и да не обърнем внимание, втори път закъснява, пак с причина, пак проявяваме разбиране.... 50-и път закъснява и вече ни е писнал, започваме дори да си спестяваме срещите с него.
Ето това се получава и с хората, които започват отношения с "на това няма да му обръщам внимание". След време само "това" виждат и вече нямат сили и нерви да го търпят.
Но когато са двамата, се стараят - той младее, тя се опитва да изглежда зряло... Проблемът лъсва, когато са в обществото и има съдене, чудене, въпроси-отговори, одобрение, неодобрение, той се потапя в студентски вълнения и настроения, тя трябва да се държи като равна с 50-годишни... В началото е интересно, но с времето дефицитите изморяват.

# 146
  • София
А готова ли си абсолютно навсякъде да срещаш една и съща реакция, да те питат едни и същи неудобни въпроси? Приятно ли ще ти е на много места да ви бъркат за баща и дъщеря, а ако имате дете, всички да мислят, че това е дядото?
И също- какъв ви е приятелският кръг? На теб интересно ли ти е с неговите чичаци приятели? А на него с твоите младоци? Тридесет години са много и се усещат във всеки аспект на живота.

# 147
  • пустинята Гоби
Хайде стига с този дядо. Не можеш цял живот да робуваш на хорските предрасъдаци и невъзпитани деца/ родители. Всякакви възрасти се срещат вече по училищата/градините и ако някой нарече родител по някакъв друг начин, няма да е защото е възрастен, а защото отсрещната страна е невъзпитана. Аз съм срещата супер добре изглеждащи дядовци и съм се чудила баща ли са, затова винаги подхождам предпазливо и не етикирам хората.

Явно й е интересно на жената, иначе няма да се жени за него. За мен и 5 години по-възрастен мъж ми е в графа - стар, ама повечето жени си примират да се женят за по-големи от тях, че били опитни.

# 148
Ами не, "повечето" жени въобще не примират да се женят за мъже с повече от 5 години по-възрастни. Случва се, но въобще не е масовият случай.

# 149
  • София
Косите на мъжете на 55 или ги няма или са бели. Просто факт. И като застане до едно свежо девойче на 25....

Общи условия

Активация на акаунт