За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 703
  • 489
  •   1
Отговори
# 210
Според мен хората не са се опознали след 1 година връзка. Трябва поне още 1 година да поживеят заедно и тогава да мислят за брак и деца.
Влюбването си има срок на годност. Принципно смятам и съм чела, че този срок е 3 години и тогава истински виждаш човека с когото си. Казах 1+1, защото мъжът тук е на съществена възраст и не бива да чакат много ако искат деца.

Моля авторката обаче много добре да проучи защо този човек на  50 години е сам, а обчал деца. Ясно е че е живял с някого по някое време, но тези неща не са без значение.  Опита ми показва, че никога свестните мъже не остават дълго сами и без да ги обебят. Във възрастта над 36 години жените, останали сами, развиват много фин радар за "ставащи за брак мъже", а този човек не е попаднал в полезрението на никоя.
Чуеш ли 50 годишен ЕРГЕН - не лампа, а електроцентрала светва. И като добавим, че се жени за младо, влюбено и неопитно момиче просто става ясно, че има нещо замаскирано.

# 211
Това е още по-лошия вариант, да се пъне да доказва, че може и ще си плаща всичко и не е "такава".
И аз познавам такива двойки. Млада, хубава и успяла жена печели и се доказва на състаряващ не дотам успял. Но в нейните очи той е повече от нея и тя се бори да запази тази чест да е до него.
Ако трябва да сме честни, един 50г.би създал впечатление за уникалност по-лесно в 20 годишна, отколкото в 35-40. Защото 35г е видяла повече и знае, че надали след 50 нещо ще се развие този мъж и ще направи повече.

П. С. Отклонение, но не знам защо спортисти, фитнес инструктори и др. се приемат за добра партия и потдържани и на 50. Това са хора доста амортизирани от спорта(не случайно залязват на 30-35г) , пътували, видяли и им е писнало. Може да са с добър външен вид и дух, но телата им са износени.

# 212
Глупости, спортът поддържа тялото стига да не се е помпил с разни химии, тогава вече ясно. С очите съм си виждал 60 годишен бивш спортист да върши работа с интензивност при която и 35 годишен би каталясал за същото време.
Освен това много рядко се запускат, продължават да поддържат формата си до старост, за разлика от наборите си със шкембета, наднормено тегло и отпуснато тяло. Много по дисциплинирани са в това отношение, спортът изгражда освен физиката, също и психиката, навици на хранене и поддържка на формата, което е до живот.
До тук с предимствата на бивш спортист, недостатъците вече ги коментирахме, както и че времето не прощава въпреки гореизброените

# 213
Светът е шарен,хора всякакви с различни предпочитания .Вие за геронтофилия не сте ли чували?
Щом едно нещо е желано и от двете страни аз съм ок .

# 214
  • SF
Всеки има право да си прави грешките на младостта.
Нейната ще бъде, че се е влюбила в човек, с когото имат нестандартна разлика в годините. Можеше да е човек от другия край на Земното кълбо, да се опаковат багажи, да се харчат пари, на място да се окаже, че живот на малък остров в Южното полукълбо (измислям си) не е  за нея, можеше да е човек от друга раса, с друга култура, от друга далечна религия...
Грешки правят всички, дори и тези, които се женят за съучениците си, след 10-годишни изпитани връзки.
Голяма работа! Ще има дете от един, после ще си роди от някой пък по-млад от нея. В колектив от средно 30 човека, има поне 5 подобни примера - женен/а, разведен/а, дете от първа връзка, дете от втора връзка и сега си живеят щастливо с 4 деца в чисто нови отношения и се чудят къде им е бил акълът.  Само 30 случайно подбрани души и разбираме, че разводите и вторите шансове не са толкова рядко срещано нещо.

# 215
Ето ги темите, за която Василиса споменава –

преди женитбата: https://www.bg-mamma.com/?topic=981489

и след женитбата: https://www.bg-mamma.com/?topic=1535003.

# 216
  • Най-красивата страна
Не е нормална разлика от 30г.Ами той баща може да ти бъде.

# 217
  • София
Ааа не така аз с моя баща имам по-малка разлика Grinning

# 218
  • SF
Най-често задаваният ти въпрос ще бъде какво правиш с този - културно и не чак толкова културно задаван. И то особено от твоите връстнички и обкръжение, но и от непознати, което ще е още по-дразнещо.
Имахме приятелка, не само една, разбира се, която беше във връзка с женен мъж. Е, всеки ден, абсолютно всеки ден се намират хора, никнат отвсякъде, които да питат "как така?!, ама искаш ли да си втора цигулка?, ама не мислиш ли, че той те ползва? ама не ревнуваш ли, че спи с жена си?" и т.н.
Ако си забиеш перо в косата, готви се за учудени погледи и милиони нетактични въпроси. И ненужни съвети накъде да го кривнеш, как да го скриеш или как да го направиш по-видимо. Всичко нестандартно провокира.

# 219
Аз като бях на 20 ме сваляше  един мъж на 30 години 😁 сега ми е смешно и нелепо, разбира се, но тогава помня как си мислех - ехх, гледай какво нещо и на тях им се живее и им се излиза и им се свалят млади гаджета😁
Изобщо ми се струваше бездна разлика.

Та на въпроса аз не бих имала интимни отношения с 50 годишен мъж.
Просто никак не ме привлича.
Може да е много интересен приятел или колега.
Но не изпитвам никакво желание да го целувам. Това важи и за суперзвезди които са си стари хора.
Том Круз си лъха на старец, като му гледам изкуствените зъби и повехналата кожа и настръхвам само нещо като погнуса има от мисълта да ме пипа.
Брат Пит също
Виждам чичо или татко.
Татко ми е много активен възрастен човек, спортува, свеж е, интелигентен
Но си е възрастен мъж, дори и мисъл не може да ми мине да излизам с приятели и връстници на баща ми.

Колкото и активни и младеещи да са няма как да се сравняват 20 и 50 годишни кой каквото ще да казва. Тя природата не пита имаш ли пари и желание за живот:)

# 220
  • София
Сега бяха при мен една двойка, май от скоро, жената около 30+, мъжът около 50+. Много хубава енергия!

# 221
Каквото и да си пишем,30год разлика не е нормална.Да си го ползва за любовник и касичка докато става но не и за семейство.

# 222
  • SF
Мой много близък приятел ми се обади току-що и ми сподели, че отскоро е във връзка с момиче с огромна разлика в годините. Притеснен е заради това. Аз пък много искрено го окуражих да си се наслади на това, което му се случва и да си трае.

# 223
Мой много близък приятел ми се обади току-що и ми сподели, че отскоро е във връзка с момиче с огромна разлика в годините. Притеснен е заради това. Аз пък много искрено го окуражих да си се наслади на това, което му се случва и да си трае.

Дано поне да е пълнолетна, щом е толкова огромна разликата. Аз си признавам, че не бих стигала до окуражаване. Мога да си трая, да не правя някакви песимистични прогнози на глас, но толкова.

# 224
  • SF
Е, какво да му кажа! "Веднага я зарязвай! Това до никъде няма да стигне!!!"

Общи условия

Активация на акаунт