За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 029
  • 489
  •   1
Отговори
# 420
Имате много поздрави от Вальо.
Пие си биричката вечер, жена му му прави къде салатка, къде дробчета с лук за мезе. Щял да ходи за риба сега в неделя. Две-три четиридесет годишни разведени лачени чанти въртели опашки около него последните два месеца, но на него не му се занимавало с глупости да си разваля семейството. Сериозен мъж.

# 421
Самоцитирам се за пореден път Wink

Една позната все си избира възрастни гаджета. Основанието ѝ е, че секса може да се подобри с леснодостъпни средства, но опит не се продава никъде.

Wink

# 422
Самоцитирам се за пореден път Wink

Една позната все си избира възрастни гаджета. Основанието ѝ е, че секса може да се подобри с леснодостъпни средства, но опит не се продава никъде.

Wink

И какво една жена на 25 да му прави с ОПИТА?
Смоцитирам се:
Животът трябва да се изживее, а не някой да ти казва, че няма да правите това или онова, защото той вече го е правил /демек има опит/. И защото веднага си мислите за секс, маскари такива, се пояснявам например да си вземете мишки или котиа за домашен любимец, да спите на палатка, у дома обзавеждането да е матрак на земята и нищо кухненско, да тръгнете нейде без грам подготовка и т.н.

# 423
В първия момент погрешно ( Wink ) прочетох: "...нейде без грим и подготовка"  и се стресирах направо!
Викам си, в тва "нейде" няква страхотна паника е настанала, явно...
Дано няма жертви...

# 424

Аз мисля, че при голяма разлика в годините хората даже няма за какво да си говорят. Единият има много повече опит и знания от другия.
Ако имат сходни интереси и възгледи (а това обикновено не зависи от възрастта), може да се получи много приятно общуване. Разговор по тема, която те вълнува, с човек, който е по-запознат, може да те обогати.

# 425
  • Между гори и планини
Всъщност точно този раздел на форума е доказателство, че в много семейства диалог няма, дори партньорите да са на близка възраст.

# 426

Аз мисля, че при голяма разлика в годините хората даже няма за какво да си говорят. Единият има много повече опит и знания от другия.
Ако имат сходни интереси и възгледи (а това обикновено не зависи от възрастта), може да се получи много приятно общуване. Разговор по тема, която те вълнува, с човек, който е по-запознат, може да те обогати.

Не изключвам, че това е възможно, но на мен ми се струва, че е част от съблазняването - напр. чичото или лелята да замаят младият и неопитен партньор. Този тип "разбирачи" за мен са прозрачни тарикати, които просто се възползват от ситуацията. Сега, не отричам, че някой може да иска или да се остави да бъде съблазнен. Зависи от моментните нужди, от ценностната система, от страстта... Мен лично малко ме притеснява голямата разлика в годините. Не виждам добавената стойност на подобни отношения, а повече виждам злоупотребата от единия спрямо другия...

# 427
  • Paris, France
Има мъже, които и на 20г са екстра в леглото и други, които на 35г са смешно неопитни, но не са и надарени физически. Същото важи и за нас жените, предполагам. Не е до опит, а и нищо не пречи 20г да има много повече опит и бройки от 50 годишен, на когото и жена му отдавна не му пуска.

Има жени, които определено са привлечени само от стари мъже и основно с такива излизат. Карла Бруни ми идва на ума. Може ла е да излиза с богати, млади ергени, била е красива, но избирала женени или разведени старчоци като Тръмп, Жан-Пол Ентовен и Саркози. Първото и дете е от Рафаел Ентовен - женен за друга в момента на зачеването и син на любовника и Жан-Пол. Няма лошо. Поживяла си жената.

В първия момент погрешно ( Wink ) прочетох: "...нейде без грим и подготовка"  и се стресирах направо!

Французойките си махат без грим без проблем. И аз не се гримирам ежедневно и когато го правя е руж и червило, евентуално молив за вежди, че олисяха с възрастта, а сега са на мода дебелите.

# 428
Скрит текст:

Не изключвам, че това е възможно, но на мен ми се струва, че е част от съблазняването - напр. чичото или лелята да замаят младият и неопитен партньор. Този тип "разбирачи" за мен са прозрачни тарикати, които просто се възползват от ситуацията. Сега, не отричам, че някой може да иска или да се остави да бъде съблазнен. Зависи от моментните нужди, от ценностната система, от страстта... Мен лично малко ме притеснява голямата разлика в годините. Не виждам добавената стойност на подобни отношения, а повече виждам злоупотребата от единия спрямо другия...
Изобщо нямах предвид нещо сексуално в случая. Отношенията между хората имат и други аспекти. Както вече беше написано, общуването (извън секса) е важно за изграждане и поддържане на пълноценна връзка независимо от възрастта.

# 429
Скрит текст:

Изобщо нямах предвид нещо сексуално в случая. Отношенията между хората имат и други аспекти. Както вече беше написано, общуването (извън секса) е важно за изграждане и поддържане на пълноценна връзка независимо от възрастта.

И джентълмен на 50+ или 60+ ще пропусне секса, когато си общува добре с млада жена? Трудно за вярване, но може и да е възможно...

# 430
Коментирах само изказването, че хора с голяма разлика във възрастта няма за какво да си говорят, с което не съм съгласна. Нищо повече.

# 431
  • София
Темите за разговори си зависят конкретно от човека. Има хора, на 25-30 могат да говорят за всичко, има и такива, които са като еуглени - храна и секс. Даже и за храна не могат да говорят...

# 432
  • SF
Особено възпитанието си личи, много! 🤣
Не знам какъв е бил чичо ти Вальо, но самото му обсъждане показва лошо възпитание.
Поне разбрах, че всички които имаме половинки с по - голяма възрастова разлика, крадем, пием, абе въобще сме пропаднали от всякъде... 🙄

Да, виж колко хубаво си го разбрала! Не знам къде си го прочела. Изпод моите пръсти не е излязло.
А чичо ми Вальо е бил колега на майка ми - не го ли уточних това? Един колега просто, с когото не сме искали да правим секс. Но важното е, че ти си разбрала нещата по правилния начин.
А възпитанието ми, твърдиш, кофти е? Simple Smile Ми... може. Сигурно и възрастова разлика имаме и няма опасност да се вземем. И аз не съм очарована от твоето.

# 433
Есме, не знам на каква възраст си, но се държиш малко като...под 20. Всичко знаеш и можеш и все ти си права, а ние, дъртите, не важим. Може да е далеч от истината, но така изглежда.

# 434
  • SF
Не бих си позволила да напиша такова нещо за себе си и за "дъртите..." Я порови да видиш, дали ще намериш нещо такова да прочетеш из моите текстове или си го измисляш и ми го приписваш. Това са си твои заключения. Не мои. Simple Smile
Иначе, да, аз съм права за всичко - в случая особено, когато се анализира майка ми и колегата й, няма как някой друг от вас да е по-прав. Сори, ама наистина няма как.
А ако говорим ти какви обувки си си купила, как ги усещаш, какво-що около тях - ти ще си правата! Аз даже няма да се намеся.
Успях ли да ти го обясня по-зряло? Моето възпитание, от моите родители не е хубаво да се оцени писмено от хора, които всичко, което знаят за мен, е ника ми в бг мама. Simple Smile Седим си у форума, четем си и си траем. Изказвания от сорта на "ти си такава, - ти си пък онакава", не се котират добре тук. Като се видим в махалата, може да си кажем която какво мисли за другата.

Общи условия

Активация на акаунт