Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 46 791
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
След седем кучовци в моя живот мога само да кажа, че не съм имала куче, което да не проявява характер Joy
Най фрапиращото беше при двортериера /невероятна смеска с преобладаващ пекинез/, която беше влюбена от момента в който дойде у дома в комшийския пуделмикс JoyJoyJoy Той никога не я възприе като жена, а тя никога не му изневери. Почина преди 2г. на 17годишна възраст без да е създала поколение, въпреки нашето желание....
Всичките си имаха своите невероятни особености Heart
А пък котките са друга тема JoyJoyJoy

# 121
  • при късмета
Кучето си казва:
Стопанина ме гледа, държи ме на топло, храни ме, сигурно е господ
Котката си казва:
Глей го тоя, ходи ми по г..а, храни ме, държи ме на топло, па сигурно съм господ

# 122
Аз да казвам ли за нашата/на дъщеря ми/Айра? 55 кг Кане корсо-най-мързеливото, любвеобилно , кротко черно късокосместо "чудовище". Всява респект, ама само на непознати. Само чака някой да се опне на дивана и тя е до него, под одеялото се завира.

# 123
В България и кучетата, и котките живееха в двора и навеса, абсолютно свободни и задружни, че и пакостите правеха заедно Joy
Обаче тука не става. Даже не можахме да осиновим един котак, че живееше пред нас, беше стар и го бяха понабили младите. Ветеринаря каза "не", отива в приют, че търсихме приятел без куче да го осинови.....

# 124
Ей, ама много говорите, бре! И аз искам да взмеа думата, но нямам време. Ня-мам!
Нашето, опс, моето куче е някакъв микс. И порасна голямо, и много лае, ама с каква любов ме гледа в очите....
Ма- ко, да се оправят всички около вас- свекър, дете, комшия...
Лейди, най- накрая! Чакам с нетърпение да покажеш новия член в семейството.
Клечке, най- накрая да не забравя и да те поздравя и аз с добре си ни дошла!

# 125
Мария - живот и здраве след март догодина ще е..... ако все още мърдам Rage

# 126
Да, да, разбрах, но съм нетърпелива. След оная страховита порода, после с лудото куче и сега с тоя изтърсак ще ми трябва време да те възприема. Тонът, с който си давала команди на големите кучета дали ще бъде същия и за чихито? Питам съвсем сериозно, защото идея си нямам дали така трябва да бъде. Логически- да, но заради размерът ми е странно. Дали няма да го наплашиш?

# 127
В случая размера няма значение JoyJoyJoy Така като съм крещяла на последния, никога не се е случвало с големите куче Joy Значи - изпълнява команди само когато иска JoyJoyJoy Знае всички команди, обаче реагира точно като котка - "ако съм на кеф ще го направя" GrinningGrinningGrinning Гледа те в очите, изпълнява каквото кажеш... и веднага след това прави каквото си е наумил Stuck Out Tongue Winking Eye
За малките породи е приемливо, но за големите е абсолютно забранено.

# 128
За малките породи е приемливо, но за големите е абсолютно забранено.
Много добре го обобщи.

# 129
ма ко това със съседа си е притеснително.
Шефа да оздравява и свекърът да е послушен.
Ladybird_ ще чакаме март да се похвалиш с дребосъче, съм сигурна че ще стане. Heart
Интересна тема сте захванали. Помните ли че три месеца си имах котка, мъчно е че се наложи да се разделим, но след като стопанина и не направи нищо по въпроса да си я прибере или поне да я кастрира ( а аз пари за това нямам) и намерихме нови стопани надалеч. Лесно се взима животно и после се оставя на произвола с купичка гранули. И съседите ще я гледат, аз ще си я взимам за час веднъж седмично. И бебетата отгледаме и тях осигурихме с дом,че всички бяха женски.  Предната ни убиха, бях се зарекла повече да не взимам. Кучето е вече 9 години с нас. Много е добричка, но и тя си е с характер, за белите и роман може да напиша, но си е другарче като ме погледне с тези големи очи, и тя е спасена беше на  месец. Не знам утре ще ни остане ли време да вляза, така че ще помоля за палчета в сряда по обяд.

# 130
Добро ви декемврийско утро от източния фронт!
В неделя посред нощите си изпратихме гостите, които вече успешно се върнаха в БГ, а аз вчера го играх дежурна по пералня и сушилня. Сега ще сгъвам изпраното. Супер си изкарахме, разхождахме се тук и мръднахме за 3 дни до Сингапур.

Малко снимки:
Скрит текст:
Куала Лумпур

Сингапур

Добре дошла на Клечица!

# 131
Ехаааа, Смърфи, признала съм те за фотограф и пътешественик!
Тая вода на 6 снимка що е толкоз зелена?

# 132
Ох, Смърфи, благодаря!

# 133
Ехаааа, Смърфи, признала съм те за фотограф и пътешественик!
Тая вода на 6 снимка що е толкоз зелена?

Водата по принцип е по-кафява там, заради почвата, но предполагам, че на снимката е зелена, заради облаците и леко подаващото се слънце между тях.

# 134
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, благодаря, много обичам снимките ти
Джейми, ще стискам палци утре
Днес поне се понаспах. И ще си изпия кафето без да бързам
Гушки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт