След милото посрещане как да не се отбия отново при вас
.Усмихвам се, но истината е, че въпреки, че не ходя на работа, все си измислям разни дейности и време за форум, особено пък за писане, не намирам всеки ден. С четенето е по- лесно:) , помежду другото прочитам по някой и друг пост
, но седна ли да пиша не винаги помня кога и какво съм чела.Питахте за внучетата ми - 5 бр са
и все на групи са ги раждали дъщеря ми и снаха ми. Първата група момичета са родени през 2011г - едната внучка март, а другата - ноември.През 2016 ми се родиха внук и внучка - през 4 дни
. И последната ми внучка е родена 2020 г, която още не съм прегърнала и видяла на живо, а само по вайбър. Синът и семейството му от 25 г живеят в чужбина и не са идвали в БГ от преди пандемията.Това е за мен.
Със софийските ми внуци живем в двата края на града, но често идват при мен почивните дни. Особено пък от както имам Чарли
.Ето го и него -
На 7 месеца е, много послушен, много гальовен, все по мен ходи в къщи и много обича да ходим на разходки из града.
Днес е малко мръчкаво, но след малко излизаме на втора разходка в квартала.
Хубав ден ви желая!

Първо обаче да видим дали март ще се прибираме до Бг., че ще е със самолет и тогава ще търсим окончателно Любимка.
.