Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 46 783
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!
След милото посрещане как да не се отбия отново при вас  Simple Smile.
Усмихвам се, но истината е, че въпреки, че не ходя на работа, все си измислям разни дейности и време за форум, особено пък за писане, не намирам всеки ден. С четенето е по- лесно:) , помежду  другото прочитам по някой и друг пост Simple Smile, но седна ли да пиша не винаги помня кога и какво съм чела.

Питахте за внучетата ми - 5 бр са Simple Smile и все на групи са ги раждали дъщеря ми и снаха ми. Първата група момичета са родени през 2011г - едната внучка март, а другата  - ноември.
През 2016 ми се родиха внук и внучка - през 4 дни Simple Smile. И последната ми внучка е родена 2020 г, която още не съм прегърнала и видяла на живо, а само по вайбър. Синът и семейството му от 25 г живеят в чужбина и не са идвали в БГ от преди пандемията.
Това е за мен.
Със софийските ми внуци живем в двата края на града, но често идват при мен почивните дни. Особено пък от както имам Чарли Simple Smile.
Ето го и него -  
На 7 месеца е, много послушен, много гальовен, все по мен ходи в къщи и много обича да ходим на разходки из града.
Днес е малко мръчкаво, но след малко излизаме на втора разходка в квартала.
Хубав ден ви желая!

# 106
Страхотен е Чарли! Да му намачкаш ушаците!

# 107
ДобрА вечер!
Къде сте момичета ???
Аз ли пишман- домакинята   ви уплаших, че спряхте да пишете Simple Smile Simple Smile Simple Smile - шегувам се Simple Smile ...

# 108
Аз вече съм в леглото....бабинска му работа. Ще се приспя с д-р. Пол.

# 109
Днес цял ден си пиша с преподавателя, при който ми е изпита тази седмица, сега стискайте палци да не ми върне повече нещата, защото не знам вече какво да добавя ...

# 110
  • София
И аз съм полегнала.
Получих чудни снимки от празнуването на 8 декември, а тортата е обрала овациите и с вида, и с вкуса си.
Децата са изкарали чудесно. Толкова съм щастлива, че момичето ми си намери компания, в която да се чувства добре.
Идната седмица и е сесията. Дано мине добре.
После един месец вкъщи!
Откакто е в университета, тоест от близо 4  месеца, тези дни за първи път ми става много мъчно за нея.
Дали защото идват празници, правим сладки....не знам. Искам по скоро да си  дойде за повече време.
Като казах сладки - направих днес двойна доза меденки. За благотворителност са, ще идат в център за деца без родители.

И напуканите ще правя.

Важна клечка, благодаря за разказа! Да са ти здрави внуците и да те радват много!
А кученцето.....❤️

# 111
Хелоу!
   И аз съм се наканила да правя меденки, даже ми се ще да включа и  Кати. 
  Валке, дадох си сметка преди няколко дни ,че май сега за наборът ми е по-мъчно като го няма,отколкото за кака му. Може би, защото когато тя замина да учи,той беше в пуберския си вихър, та не ми оставяше много възможности да си размишлявам върху емоциите. А и кака беше с гаджето,заедно,тя спокойна и добре, съответно и аз. А наборчето е само.
  Вчера си дойде , ще си ходи утре. Всички изпити,които може да освободи е освободил, ще има само два тази сесия. Аз лично му се възхищавам как успява да учи, да изкарва максимални резултати на презентации и контролни,  и  да работи. На работа също е доста зает и ангажиран, сега прави нов проект, който трябва да защити, гонят резултати , защото развиват нещо ново с екипа. Обаче , точно пет минути след като си дойде снощи и веднага по земята в коридора имаше раници, сакове, дрехи, ей ,голям палачорин е!

# 112
  • при късмета
Добро утро!

Добре дошла на Важна клечка! Да са ти живи и здрави внуците, кучето е много сладко!
Вале, коледния конвейр при теб гледам, че е тръгнал, нямаш стигане. Радвам се, че са изкарали хубаво децата
Джейми, дано не ти връщат нищо
Аз от петък нямам време да мигна. Намерихме личен лекар за свекъра, ама той се води при някаква, дето нито я е избирал, нито я знае, нито пък можем ад се свържем с нея. Дадоха ни данните при новия, но там ще може от януари да ходи, а сега има нужда от изследвания и прегледи. Трябва да продължа да я издирвам днес. Ще платим каквото трябва, ама тези л.л. как така си прибират някакви пациенти, не ми е ясно.
В петък Шефа се прибра с изметнат врат, та го водих по спешност при моята кинезитерапевтка, тя пък го прати на снимка на кръста, съмнява се за нещо на ломбалните прешлени. Та и за него трябва да ходя за направление.
Отидохме в събота на вилата, овцете пак са влизали, опасли са ми карамфилите, снега ми е пречупил едната щамбова роза, и двете хости са заминали ииииии комшията изчезнал. Изобщо не изглеждат добре нещата.
Гушки на всички, аз си допивам кафето и подхващам задачите Hug

# 113
Мако, дано при  Шефът не е това,което си мислиш!
Как така изчезнал  човекът? В неизвестност?

# 114
Добър да е денят ви!
Важна клечка добре си ни дошла Kissing Heart
Аз почвам да се смачквам, че след снега не е спирало да вали, много се хлъзгат мокрите камъни и на практика съм затворена у дома....
Започнахме да обсъждаме ново кученце - ще е мин.пин, чихуа, или смесица от двете Joy Първо обаче да видим дали март ще се прибираме до Бг., че ще е със самолет и тогава ще търсим окончателно Любимка.
Та при мен е абсолютно монотонно....

# 115
  • при късмета
Мако, дано при  Шефът не е това,което си мислиш!
Как така изчезнал  човекът? В неизвестност?
Да, никой не знае къде е и какво е станало. Те живеят с баща му горе, но имат и апартамент в Своге и там са семейството на сестра му и бабата, че децата са с голяма разлика е малкото е на градина. Та баща му слязъл в Своге в сряда, него са го видели тогава за последно в селото и в четвъртък бащата като се е прибрал, го е нямало и не се прибрал. Той си попийва доста в последно време, ама ако ще да лази, пак до тях ще се добере. Това е най-притеснителното, а и многото време, което е минало. Полицаите обикалят през час, завират се по дерета, техните са го търсили и преди и след сигнала в полицията и ни вест, ни кост. Не се говори така, ама хич нямам добро усещане. Дано не съм права.
Калинче, значи котка ще си взимате Joy

Свекъра ще ме съсипе.

# 116
Здравейте, момичета!
Със сигурност всички сте по - малко живяли от мен, та с право мога да си ви наричам така Simple Smile.
Пак благодаря за милото посрещане, уютно е тук при вас.
И в нашата КГБ - ейска къщичка е много приятно и всички са като у дома си, но и тук сте направили едно добро място за отбиване Simple Smile.
Не ви познавам, инцидентно съм се отбивала инкогнито, и сега не влизам често, та ще ми простите, че не се обръщам към вас поименно.

Валенце, радвам се, че децата са изкарали приятно празника и са харесали тортата ти.
Виждам и сладки си правила, майсторка си Simple Smile.
Ако не бъркам твой кулунарен блог ли съм засичала из Нета? Ако е да, моля, напиши го пак, че чета разни работи, но минало, заминало и ги изгубвам.

Лейди, хубава идея за кученце Simple Smile. Иска си грижите, но обичта, която виждаш в очите му е несравнима.
И аз исках малко куче и  много време ( години) четях ревюта за различни породи. Моето куче го избрах така - да е малко  ( то взе, че порасна повече от очакваното и писаното в дебелите книги Simple Smile ) , да не е шумно, да не лае - да, това е така, да е мързеливо, да не иска много разходки - точно като мен е, когато ходим, и 10 км. изхождаме, но когато не ни се ще - излизаме само 15- 20 мин. пред къщи; и най - важното - да не е зависимо от мен, да няма постоянна нужда от човешко присъствие.
И всичкото това се казва - японски хин == Чарли Simple Smile.
Дано не ви досаждам с разказите си за него.
На бабите в нашата тема, сигурно съм омръзнала, но какво да правя, като си ги обичам като детенце и се надявам да живеем заедно дълго и щастливо, докато смъртта ни раздели Simple Smile, неговата или моята Simple Smile, но да не мислим такива работи, пу, пу.

Не ви споменах всички писали след мен, но имам работи за вършене.
Хубав ден ви желая!
В Сф поне е слънчев и прекрасен Simple Smile.

П.п Ма ко, това, което пишеш е много страшно.
Не дай Боже, дано се намери човека. На каква възраст е? Здрав ?

# 117
Мако дано всичко се размине!
Клечорано, ама много ти е дълъг ника Kissing Heart Винаги сме имали Меденка-Любимка и още плача като ми излизат снимки на телефона.... Последния ми другар го блъсна кола, че беше много луд, а аз неподвижна... избяга през вратата и аз не можах да го прибера... Харесваме ротвайлер, но вече не можех да разхождам голямо куче и взехме ягтериер. Обаче в момента мога да гледам само лаещ терлик Joy Породите с по-дълга козина изискват по особенни грижи, предпочитам късокосмест, а и мъничко да прилича на ротвайлер JoyJoyJoy

# 118
  • при късмета
И аз се надявам, ама нещата в друга посока отиват. На 38 години е. В последния месец се оплакваше, че не го държат краката, трудно се движи и няма сила. Ама чашката му беше в повече в последно време. Миналата година не беше така. Като отидем и като видим примерно, че е за косене, даваме задача и другата седмица е окосено. От лятото насам не можеше да се разчита, че ще е свършил това, което е поел като ангажимент. Ядосват се техните с него. Последния път като ходихме, беше читав, вечерта у нас само 1 ракия изпи и си тръгна. Каза даже, че чака и работа да започне. Тъкмо си казахме, че влиза в час и това

Една приятелка има чихи, ама от тези косматите. Много обичам да я мачкам.  За една нова година сме тръгнали към Копривщица и понеже познаваме собствениците на къщата ме помоли да питам дали е разрешено за животни. Обяснявам аз, че няма проблем да вземат "кучето", но я предупреждавам, че в двора има котки. Тя: Ама нали знаеш колко е послушна, няма да създава проблеми.  Аз: Слушай сега, аз изобщо не се притеснявам за котките, притеснявам се за това, дето вие му викате куче Joy

# 119
Мако дано всичко се размине!
Клечорано, ама много ти е дълъг ника Kissing Heart Винаги сме имали Меденка-Любимка и още плача като ми излизат снимки на телефона.... Последния ми другар го блъсна кола, че беше много луд, а аз неподвижна... избяга през вратата и аз не можах да го прибера... Харесваме ротвайлер, но вече не можех да разхождам голямо куче и взехме ягтериер. Обаче в момента мога да гледам само лаещ терлик Joy Породите с по-дълга козина изискват по особенни грижи, предпочитам късокосмест, а и мъничко да прилича на ротвайлер JoyJoyJoy

Лейди, както и да ме наричате, все бива Simple Smile .
Съжалявам за другарчето ти, горкото непослушно кученце Sad.
И аз харесвам голени кучета - преди 100г., когато имах деца в къщи ( и по- голяма къща Simple Smile ) гледахме коли, невероятно умно и добро куче. Сега живея сама, на 45 кв.м. и търсих малка порода, ама пък да не е съвсем като играчка.
Каквото си харесате все е добре Simple Smile. За пинчерите съм чула, че са малко инатести, но дано случите на разбрано:).

Общи условия

Активация на акаунт