Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 46 775
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Севлиево
На мен ми е време за второто кафе, така че благодаря ❤️

# 91
Добро утро! Не съм разбрала, че има нова тема. Имаме гости и по цял ден съм навън с тях. Сега сме в Сингапур. Като ги изпратя в неделя, ще имам време да прочета какво сте писали.

Коледен поздрав от КЛ:

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 04:10 от Смърфиетка

# 92
Добро утро!
   Честит празник на студенцията- бивши,настоящи!На последните да са успешни сесиите и ползотворни годините на учене!

# 93
Честит празник на студентите в темата и на техните майки Kissing Heart

# 94
  • при късмета
Добро утро!

Честит празник на студентите и тези покрай тях!
Смърфи, искам още снимки
Имам разхождане насам натам днес, а времето не ми харесва. Ама каквото, такова.
Гушки на всички и хубав ден! Hug

# 95
Аааа, не така с бутонките! Нито съм студентка, нито майка на такъв, ама и за мен е празник!

# 96
  • София
Привет!
Честит празник на всички!
Вчера излязоха резултатите за Аризона. От над сто студенти от България от първи до трети курс, две печелят и две са резерви. Мими е първа резерва. Вероятността да се откаже някой от двамата спечелили, е нищожна.
Но това е голям, огромен успех за нея. Така си мисля. Нищо, че няма да иде.
Иначе се разболях. Температура, гърло, отпадналост....много кофти.
По лошото е, че Мими е тук ,днес заминава за Ребърково с приятели, дано не съм я заразила.
Направих им торта за празника, само уточнявам, че оправих бг знамето след снимката.
Знамената са на държавите на децата, които ще празнуват заедно.

# 97
Thinking а на майките студентки?
Вале оздравявай бързо!

# 98
Валче, страхотна си!

# 99
Здравейте, дами!
Позволявам си ,,да нахълтам" в приятната ви тема, колкото да се представя,  тъй като и аз вече 12 години съм домакиня, напуснах работа, когато ми се роди първата внучка, макар, че още не се бях пенсионирала.
Вече съм пенсионерка, имам 4 внучки, един внук и куче - бонбон Simple Smile  - то ми е най-малкото внуче, най- големия глезльо Simple Smile  Simple Smile , но всички много го обичкаме.  

Подвизавам се  Simple Smile , чувствам се, като у дома си в бабешката тема - КГБ, там съм от както станах баба 2011 г. С дамите, пишещи там сме много близки, срещаме се, помагаме си, повече от приятелки сме . Изобщо във БГ Мамма съм сигурно 20-тина години, та да не са и повече и само добро мога да кажа за всички. Много са ми помагали през годините съвсем непознати хора, аз също се опитвам да помагам, когато мога на някого с нещо.
Липсват ми форумните срещи, по това време на годината се правеха, когато се виждахме и беше много вълнуващо, защото виждаш  лицата, които седят зад никовете  - симпатични и усмихнати млади жени. Една от последните форумни срещи, може и последната да беше, беше организирана с децата  на всички, пишещи в БГ Мамма в зала на НДК, беше невероятно впечатляващо и вълнуващо Simple Smile.

И във вашата тема съм се отбивала, когато имам повече време, но все ми е било неудобно да ви ,,заговоря''.
Днес съвсем случайно видях едно момиче, дъщерята на ваша съфорумка - не ме питайте как съм я познала - красавица е Simple Smile. Заговорих я,  пожелах и весел празник и и изказах най-добрите си чувства. После се замислих дали не е било нахално, дали е било редно такова поведение.... Извиних се на майката, тя пък ме покани да се присъеденя към вас ...

Не съм от най-редовно пишещите.
Ако нещо ви интересува за моята особа, моля, питайте.
Желая ви хубава вечер и щастлив последен месец от годината!

# 100
важна клечка добре си дошла.
Наздраве момичета!

# 101
Споко, Мими е свикнала да я поздравяват и заговарят. Simple Smile
Добре дошла при нас!

# 102
  • София
Споко, Мими е свикнала да я поздравяват и заговарят. Simple Smile
Добре дошла при нас!

Ха ха, не беше трудно да отгатнеш, а.

Важна клечка,радвам се, че писа при нас!
И тук имаме настоящи баби, а и бъдещи такива .
Разкажи за внучетата , колко са големи, слушаш ли ги😄.

Значи купона на село върви на макс, получих страхотни снимки. Децата са се изкефили максимално на знамената на родните им държави и са ми направили много хубава снимка с тортата, на която всеки ми показва с ръце сърце.
Доволна съм.😋

# 103
Мими е нашата гордост, Вале! С нетърпение чакам и аз да я видя някъде случайно да ѝ се представя като поредната приятелка на майка ѝ.
Добро утро!
Няма да се бутам да сервирам кафе. Wink Ще си го чакам на готово и ще тръпна видя каква е гарнитурата.

# 104
  • Бургас
Добре дошла на Важна клечка!
Сигурна съм,че ще се чувстваш добре в нашата компания!
Фло от КГБ пишеше редовно тук,но нещо позачезна.

Снощи имах гости до късно и сега зверски ми се спи.Иху,иху и накрая тихо е мойта работа.

Общи условия

Активация на акаунт