Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 47 207
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • при късмета
Моите трета или четвърта година вече отказват да пуснат и един цветонос. Зарязвам ги, от време на време предприемам де що съм научила като информация, нищо не помага.
Славе, що си траеш, да си жива и здрава, честит рожден ден и на големия ти син, весел празник!
марулета, бързо да се оправя Кати

# 496
Славе, честита да си !И синът ти също, само хубави неща да ви се случват!

# 497
....И сватба за чудо и приказ!
Бързо оздравяване на Кати!

# 498
  • София
Славе,  честити ви празници, живи и здрави!

Да оздравява Кати.

# 499
  • при късмета
Добро утро!

# 500
Кати е добре вече, утре ще е ученичка. Спира ми тока това дете ,да е жива и здрава.Не се спира за секунда. И говори,говори,не млъква.Не може да говори добре, обаче иска да ми каже толкова много неща, измисля си думи, казва им само първите срички,но не млъква.И ми обяснява с едни такива жестове,офка, пуфка, все едно Абе бабо, може ли да си толкова задръстена?!
   ДНес в парка нямаше никакви деца, три свободни площадки - обиколихме ги по хиляда пъти всичките, дори тази за стриит фитнес. Упорито разучи всеки един уред как работи и ме накара да седна,показа ми какво да правя и ми пляскаше. Добре,че нямаше хора.

# 501
Добро утро!

Стиснете ми палчета между 9 и 11!

# 502
Добро утро!
Джейми, знаеш как да се подмажеш. Стискам ти палци от сега!

# 503
Стискам, Джейми!
Ние дойдохме на един местен остров за няколко дни, ама мм не спира да е в колове и на лаптопа… 🤨

# 504
Добро!
   Джейми, стискам!
  Смърфи, ние като бяхме в Италия ММ и зет ми бяха така.Ако единия спре,почва другия. Само в самолета мълчаха служебно.За сметка на това пък със систъра се наприказвахме на воля.

# 505
  • София
Джейми, стискам палци и аз!

# 506
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, стискам палци
Смърфи, искаме снимки
Вале, да започвам ли с разсада другата седмица или да изчакам още малко? Всичко ще е навън.
Много ми се спи

# 507
  • София
Много е рано, ма Ко, брой около 40- 45 дни преди садене да правиш разсада.
След Благовец се прави по принцип, значи към 25 март.
Сега може да насадиш лук за зелено.

# 508
  • при късмета
Благодаря ти, Вале?

# 509
Благодаря ви момичета!
Време да се подслади мина и защита! От тук нататък почивка доколкото е възможно със седмокласник и дванадесетокласник.

Общи условия

Активация на акаунт