Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 47 181
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцата на децата <3
Добро утро 😊
Успях да ви изчета тези дни 😁 Да не забравя - никого не съм блокирала, спрях си фейсбука просто.
При мен има доста промени... За добро, за лошо... Бъдещето ще покаже.
Последно бях ви казвала, че с децата се изнесохме, казвах и че срещнах един човек... Този въпросния се оказа някаква тежка патология в лъжите и на финала стана ясно, че освен сериозни хронични проблеми с алкохола, има такива и с хазарта, и с казването на истината, и с реалния поглед над живота по принцип. Раздялата ни (то па една "връзка" са 4 срещи) беше зрелищна - заплахи за самоубийство, преследва ме из цялата страна, платил на детектив да ми намери адреса и цъфна пред нас (но аз тогава не бях там)... Изобщо - панаира е пълен и артистите са вън. Това преди 2 месеца вече, към момента тоя е блокиран навсякъде, но пак от време на време ми пише на мейла 😂
От другата страна ММ претърпя някаква интересна метаморфоза. Положителна. След празниците имахме един дълъг разговор (сефте за толкова години да му дойде ищах да говори) и решихме да дадем някакъв последен шанс на брака си. Най-вече, но не само, заради децата. Към момента сме заедно от началото на месеца (от втория срок на учениците) върнах децата в старото им училище. За сега пу-пу добре върви. Е, някои неща никога няма да се променят 😂😂😂 Но аз и не очаквам да се събуди тотално нов човек.
Последните месеци ме е ударило желанието да кифлея 😂😂😂😂 Но за корекциите си ще ви разказвам или по-късно ако остане време на работа, или утре, че трябва да тичам по задачи сега. И в работно отношение имам промени леки... Абе имам още за писане, нали знаете, че не съм по кратките разкази 😁

# 526
Уау! Сноу,динамично е при теб!

# 527
  • при късмета
Добро утро!

Ангелче, ти си пълна с изненади. Е как си спря ФБ, точно сега, как ще те видим? И по-често на отчет тогава
Майка вчера ходи до личната, взе ми рецепта, отивам да се снабдя с дрога, че трудно избутвам в последно време

# 528
  • в сърцата на децата <3
И докато чакам шефката да ми възложи задачки да доразкажа Laughing
В момента работя на няколко места - основно в Озон, след/преди (според зависи от деня) поддържам няколко фб страници и няколко сайта. Реално са на един клиент, така че може и за едно работно място да се брои. Отделно записах още един курс за компютърен език, който ми е нужен в работата, захванах да правя сайт на една приятелка и в свободното си време пак правя това-онова от дървените сувенирчета.

А относно корекциите - да не си помислите, че тотално съм си сменила физиономията Laughing Ако някой иска - да ми пише на лични, ще показвам, няма проблем. Съвсем малко тук-там - филър в носа, защото другата опция е ринопластика, малко и в устните (в съседната тема докториците не ги кефи, че съм по-доволна от козметичката, отколкото от колежката им, ама... съдбЪ), няколко лазера за едни пигментни петна, малко терапия цялостно за лицето... За Коледа си подарих фотоепилатор и ме е яд само за едно - защо не го направих по-рано?! Съвсем базово моделче, доста евтино на фона на повечето. Баси кефа Smile

И ако случайно някоя от вас още не се е запалила по пазаруването в Тему - да не се бави. Страшна краста е, а аз съм доста калена от Алиекспреса! Утре-другиден чакам една пратка рокли и поли, сума дрехи си изпонакупих за никакви пари. Роклички по 10-15 лева, бодита по 5-6, блузки пак по толкова... И качеството изобщо не е зле, само размерите тук-там не улучвам, ама те са си написали хората кой номер на колко сантиметра отговаря само да има кой да чете.

# 529
Ангелче, много ти се радвам! Все така положително да звучиш! Как е майка ти?

# 530
  • при късмета
Добро утро!

Фотоепилатор и аз имам. Доволна съм, само на едно място не се справя, ама там и лазерната епилация не се справи както очаквах.
Поотпуска ме малко главата, може и да се поразходя днес
Гушки на всички HugHug

# 531
Добър да е денят ви!
Ангелче голяма си шматка Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 532
  • в сърцата на децата <3
Привет, привет!
Смърфи, добре е мама, благодаря! Ходи на работа, за сега всичко е точно. Скоро има скенер, ако и там не покаже нищо - можем да дишаме спокойно. То при нея последно самата операция прави проблеми, не заболяването. И тя си е за бой, защото не си пие редовно лекарствата, захарта ѝ е адски висока, не спира да буха сладко... По-добре да не продължавам, че пак ще вдигна кръвно.
Калинче, знам, знам Laughing
Ма ко, нямам такива места аз, но съм с много бяла кожа и същевременно тъмнокоса, та може и това да има значение.

Подсмърчам аз от днес, мъчи се и гърлото да ме заболи. Протестирам пъъъък! Имам планове за трите почивни дни, няма да съм болна! Чудя се ако ударя една греяна ракия как ли ще работя до 18? Laughing

# 533
С настроение, Ангелче!

# 534
  • при късмета
Добро утро!

Никакви опити за разболяване не позволявам. Казах! Айде вече да се оправя това време, а ние да не мислим за вируси.
Калинче, как сте вие?
Пазар ме чака днес
Гушки на всички Hug

# 535
Честита Баба Марта!
Да сте румени, засмени!

Бях сигурна, че с катуна съм взела и няколко мартеници за насам. Ей, утрепах се да ги търся и чак онзи ден отворих най-невъзможното чекмедже в търсене на нещо друго и хоп, мартениците там. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 07:50 от Смърфиетка

# 536

Честита Баба Марта, момичета мили!
Да сте здрави, усмихнати и щастливи!

# 537
Честита Баба Марта, момичета! Желая здраве на вас и семействата, късмет и усмивки!

# 538
  • при късмета

Да сте здрави вие и тези около вас!

# 539
  • в сърцата на децата <3
Честита Баба Марта!

Общи условия

Активация на акаунт