Успях да ви изчета тези дни 😁 Да не забравя - никого не съм блокирала, спрях си фейсбука просто.
При мен има доста промени... За добро, за лошо... Бъдещето ще покаже.
Последно бях ви казвала, че с децата се изнесохме, казвах и че срещнах един човек... Този въпросния се оказа някаква тежка патология в лъжите и на финала стана ясно, че освен сериозни хронични проблеми с алкохола, има такива и с хазарта, и с казването на истината, и с реалния поглед над живота по принцип. Раздялата ни (то па една "връзка" са 4 срещи) беше зрелищна - заплахи за самоубийство, преследва ме из цялата страна, платил на детектив да ми намери адреса и цъфна пред нас (но аз тогава не бях там)... Изобщо - панаира е пълен и артистите са вън. Това преди 2 месеца вече, към момента тоя е блокиран навсякъде, но пак от време на време ми пише на мейла 😂
От другата страна ММ претърпя някаква интересна метаморфоза. Положителна. След празниците имахме един дълъг разговор (сефте за толкова години да му дойде ищах да говори) и решихме да дадем някакъв последен шанс на брака си. Най-вече, но не само, заради децата. Към момента сме заедно от началото на месеца (от втория срок на учениците) върнах децата в старото им училище. За сега пу-пу добре върви. Е, някои неща никога няма да се променят 😂😂😂 Но аз и не очаквам да се събуди тотално нов човек.
Последните месеци ме е ударило желанието да кифлея 😂😂😂😂 Но за корекциите си ще ви разказвам или по-късно ако остане време на работа, или утре, че трябва да тичам по задачи сега. И в работно отношение имам промени леки... Абе имам още за писане, нали знаете, че не съм по кратките разкази 😁