💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 746
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 5 295
Някои хора обичаме спойлери. Ама подкрепям, че дори съмнителна информация по-добре да е в другата тема.

# 5 296
Според мен няма лошо да се публикуват спойлери, но в скрит текст,нали темата е за игрите, значи е по нея. Вече който иска да чете!

Добре де какъв е смисълът?
Четеш книга ама не ти се чака, питаш приятелка - тези разделиха ли се накрая?
Отиваш на кино с децата, които вече са го гледали 3 пъти, по средата не издържаш от любопитство - ръчкаш ги -ееей тоя убиват ли го или остава докрая?
Същото е и да отвориш скрит текст със спойлер.
И си казваш -- А, добре, сега вече знам че Алекса ще вземе "голямата награда" мога да продължа да си гледам с кеф.
Аз познавам хора (жени в случая), които докато четат книга, нетърпеливо четат последните страници, за да знаят какво е станало и после си четат цялата книга наред. Това не го разбирам и никога няма да го разбера. Нали идеята е да не знаеш какво става и да видиш стъпка по стъпка как ще се развие действието...

# 5 297
При мен лично спойлерите не ми пречат да гледам предаванията, защото дори и да знам какво се е случило, или кой отпада, или кой е победител, по-интересното ми е, как се е стигнало до този момент.
При книгите и филмите не искам да зная края, но при ТВ форматите не ми пречи това.

# 5 298
Аз така четях книги много дълго време и никога не ми е пречило да се насладя на историята.
Сега вече не чета последните страници първо,но от време на време разлиствам напред и прочитам абзаци от любопитство.Например срещам нови имена,който все още не са се появили и ми става още по-интересно да чета и напредвам.

Спойлери досега за ИВ не са ми пречили,но тази година няма да чета нищо разкриващо,свързано с Острова и ИВ.
Ще си тествам търпението (а аз такова почти нямам за нищо).

# 5 299
  • Sunshine state
Аз не схващам защо да не се разискват спойлерите в конкретно определената за това тема, ами тук. Аз лично обичам спойлери и не ми пречат в повечето случаи, но се съобразявам с тези, коИто не желаят да знаят.

# 5 300
  • София
Защото там са сполети за всички риалита и е досадно да родиш между постове за предавания, които не следиш.
Аз не пускам никакви, защото гледам на запис и не се вълнувам особено, но това ми е обяснението.

# 5 301
  • Дубай
Това с книгата е добро попадение, Дизи. Обичам да чета и верно чета последните страници. Просто от любопитство, да знам какво ме очаква и не ми стихва желанието .
Държа да отбележа, че на мен спойлерите не ми пречат,  но щом има хора, които не искат да знаят, ще се съобразя с това....

Различни хора, различни идеали!

# 5 302
Нито чета книгите от края, нито желая да знам кой е победител. Но например ако някой сподели нещо друго за даден участник ще ми е интересно.

# 5 303
  • SF
Миналата година още в първите епизоди "съобщиха" победителя.
Имаше и снимка на Рълев в новата му лаборатория. С парите от наградата...

# 5 304
Как въобще са му позволили да изхарчи наградата преди края на излъчването...

# 5 305
Наградите в предаванията не се ли изплащаха след излъчване на последния епизод? Някакъв такъв спомен имам, че съм го чувал сякаш от Надкаст (или от форума), може и да не се е отнасяло за ИВ.

# 5 306
Първо трябваше да спечели "по телевизора" официално,след това седмици наред докато му изплатят парите. Не мисля,че са му ги дали още миналото лято след финала.
Лабораторията не я ли отвори януари/февруари някъде? 

И не неговата лична лаборатория,а тази,в която тогава е работил са казала,че е спечелил. Мисля,че дама тук беше споменала,че само за това се е говорило по коридорите.

Апропо,тези които искате участници да отпадат още в началото. Ами,той Рълев беше аутсайдер в началото и дълго време му се клатеше мястото. С времето се доказа и пре,пре доказа като топ играч.Ако нямаше шанса да остане, можеше още в началото да си замине и нямаше да му се разгърне потенциала. Затова не харесвам рано отпаднали участници.

Аз съм готова за гледане вече. Миналата година качих 2кг покрай Игрите и Тв снакчета Laughing

# 5 307
Рълев нямаше начин да отпадне ако ще всяка седмица да е номиниран от съвет. Щеше да си печели грошовете или там каквото му дават и да си се връща, трупайки преднина пред останалите тайно. Както и стана, но във втората част от предаването. Първоначалното му несигурно положение си беше скалъпено от индийския сценарий, да има някаква драма и несправедливост спрямо него за да може неговия образ да създаде симпатия у зрителите. Не казвам, че не го нарочи Гатьо по собствено усмотрение, но сценаристите се възползваха от това и преекспонираха ситуацията по техния си нелеп начин. Смешното идва от това, че той видимо беше много силен на арената, много над възможностите на почти всички там и тази малка странична сюжетна линия беше напълно излишна по мое мнение.

# 5 308
Рълев нямаше начин да отпадне ако ще всяка седмица да е номиниран от съвет. Щеше да си печели грошовете или там каквото му дават и да си се връща, трупайки преднина пред останалите тайно.

Винаги има начин. Могат му спретнат някоя игра с баланс на чинийки, някой пъзел или нещо подобно.

# 5 309
  • София
Миналата година още в първите епизоди "съобщиха" победителя.
Имаше и снимка на Рълев в новата му лаборатория. С парите от наградата...
Миналата година Рълев го издаде Чакала, и после Гого го потвърди на поне 2 пъти.
И тази година имаме бивши участници с протежета, и те вече започнаха да "намигват" по разни СМ-и и сторита.
Няма шанс коя да е публична тема да се предпази съвсем от спойлери, освен ако в нея не пишат макс 10-15 човека (но такава тема няма да е интересна за никого). И в голямата група за игрите във ФБ се заканват да "режат" глави за спойлери, обаче една от първите им публикации от 20 и някой Юни (която още си стои на видно място) съдържа един от най-големите спойлери за новия сезон.
Също така ако някой коментира кадри видяни във промо пуснато от Нова, това спойлер ли е?
Или пък ако даден човек се снима на арената и в далечината се виждат разни елементи от трасето, които са в два цвята?

Общи условия

Активация на акаунт