💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 717
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 5 280
2015 беше онзи сезон на Брадъра и беше толкова рано, защото общо бяха 4 месеца брадър (3 различни вида).
Според мен просто ще са по-кратки сезоните и на двете предавания, няма да продължат по-дълго или да ги изтеглят въпреки обявената дата.

# 5 281
Мерси.. сега видях и в уикипедия, че ги има датите. Как хвърчат годинките Grinning Grinning Grinning D А това недоразумение Кирчо стана и депутат, великият бизнесмен.

# 5 282
А помниш ли, че имаше един Брадър, ....
Ти къде ме запрати JoyJoyJoy
Давам го като пример, макар и с друг формат. Че НОВА изненадващо обявяват старт с 2-3 седмици по-рано от обичайното, за не може БТВ да ги превари. И това беше някъде преди пандемията. Може би 2017...но да не спекулирам.
А това, че още няма обявен победител... въпрос на броени дни е. И след като свършат снимките веднага ще гръмнат жълтурите кой е спечелил. При скролване във ФБ, щеш, не шеш... попадаш на такива статии, защото алгоритмите те насочват към тях (щом си харесал страницата на ИВ или членуваш в някоя група от ИВ). Неизбежно е да не попаднеш на такова заглавие.

Колкото да е неизбежно, все пак не го обявявайте в темата.Не всички живеем във фейсбук и харесваме страницата на предаването.В повечето случаи от темата тук научавам кой е победителят въпреки, че не искам да знам.

# 5 283
  • София
Защо така гърми темата? Фифо ли спечели новият сезон Grinning

# 5 284
@biglubo, никой не е и помислял да го пише тук.

# 5 285
Като гледам стайлинга от снимката на Ралица, се чудя дали не са взели коафьора и гримьора от Ергенът? Ралица е красива жена, но са успели да я направят на Тьотка.

# 5 286
@biglubo, никой не е и помислял да го пише тук.

Ще видим.Всяка година все се появяват някои, които се чувстват задължени да ни уведомят. Или пък се коментира как някой разбрал кой е победил, ама никак не му харесва победителя.И като се знае кой за кого какво е писал си става ясно за кого става дума и без да му се напише името.

# 5 287
  • София
Ами то на видно място в първия пост пише за спойлерите, ама кой да чете, бързат да блеснат с кой каквото чул/прочел.

# 5 288
Аз знаех победителят предния сезон но коментирах съвестно.
Трябва да се банват тези, които издават - директно. Надявам се да го правите.

# 5 289
Съгласна съм, в темата за спойлери много често има спор за спекулациите и разсъжденията, които пък не можем да изпляскаме тук, защото стъпват на спойлери.
Може би най-доброто е всякакви такива деликатни теми да се пишат в скрит текст и да се предупреждава какво има там.

Преди години търсех спойлери за трети сезон и в стара тема прочетох коментар, че Александър (който си тръгна сам след скандала за храната) бил наричан "победителят" от Братоев и хората се сърдеха, че това е споделено и е спойлер, а то накрая се оказа съвсем различно. Така че за повечето неща се знае дали са реален спойлер чак след като е излъчено.

# 5 290
Но защо изобщо темата трябва да е обвързана с някакви прогнози за печеливши и прочие на финала? Не може ли просто да се обсъжда епизод по епизод, както си е редно. Няма хора, които да са гледали предаването преди всички останали, че да е сигурно какво ще се случи. Защо трябва да се изпляскват клюки от фризьорки и не знам си какви лели от пейката пред блока? Наистина не разбирам защо темата трябва да се превръща в махленски истории на "чул-недочул". Толкова ли няма какво да се коментира по време на видяното, че трябва да прибягваме до жълтини... Има разлика между това да кажеш: "на мен еди кой си ми изглежда подготвен най-много, бих се радвала да е на финал" и "на мен майката на вуйната на свекъра на един от участниците, казал на една моя позната, че еди си кой ставал трети на финала". Не вярвам и някой да не схваща разликата.

# 5 291
  • Дубай
Според мен няма лошо да се публикуват спойлери, но в скрит текст,нали темата е за игрите, значи е по нея. Вече който иска да чете!

# 5 292
Тези оплаквания от спойлерите са досадни колкото самите спойлери. 

Не съм съгласна. Пускането на спойлери е детинщина.

# 5 293
Ами то по логиката за фризьорката всичко е спекулация. Независимо дали го публикува Ковид или някой друг.
Ако фризьорката ти каже някакъв "спойлер" - смятам, че е за другата тема, а не за тази.
Каквото ми казваха на мен като спойлер го споделях там. Тук надали някой ще се кефи да му го казваш.

# 5 294
Според мен няма лошо да се публикуват спойлери, но в скрит текст,нали темата е за игрите, значи е по нея. Вече който иска да чете!

Добре де какъв е смисълът?
Четеш книга ама не ти се чака, питаш приятелка - тези разделиха ли се накрая?
Отиваш на кино с децата, които вече са го гледали 3 пъти, по средата не издържаш от любопитство - ръчкаш ги -ееей тоя убиват ли го или остава докрая?
Същото е и да отвориш скрит текст със спойлер.
И си казваш -- А, добре, сега вече знам че Алекса ще вземе "голямата награда" мога да продължа да си гледам с кеф.

Сериозно????

Общи условия

Активация на акаунт