💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 765
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 5 220
Понеже назад имаше коментари, че Жоро и Фейгин са се разделили. Сега видях този коментар в темата за Къщата на инфлуенсърите.  Става въпрос за него и друга участничка от предаването, с която са в коалиция. Жалко, ако е изневерил на Фейгин. И ако е така, започвам да разбирам защо тя сложи филъри, започна да качва по-секси снимки и да го играе bad girl.
Минавам да кажа, че преди седмица засякох Георги и Весела на едно брънч заведение в София и се държаха за ръце, прегръщаха се, така че съм убедена, че в момента са заедно. Предвид факта, че Георги след предаването се е разделил с Фейгин и в къщата се забелязва как винаги са един до друг с Весела, съм сигурна в твърдението си. На фона на това, като слушам как Весела се притеснява за приятеля си, а всъщност се върти само около момчета в къщата, ми е супер смешна.

# 5 221
Много кофти за момичето. А на този Георги са му слаби ангелите. Дано с Веси не са изневерили. 😐

# 5 222
Имаме дата!По предварителната програмна схема на Нова телевизия - Игри на волята ще стартират чак на 14 септември от 20:00 часа/събота/,като ще се излъчва от понеделник до събота от 20:00-22:00 часа. Може би след като и бТВ изкара стартовите дати на форматите и най-вече на "Островът на 100те гривни", има вероятност Нова да промени схемата .

# 5 223
  • София
Че кога ще го дават този Биг Брадър тогава? Grinning

# 5 224
А така го рекламираха за 6 септември… да не би да не смогват с монтажа?

# 5 225
Не ми харесва, че ще се излъчва всеки ден...

# 5 226
  • Другата България
Аз бях сигурна, че ББ няма да е сега, няма къде да го вместят с толкова формати, които се очаква да започнат.

# 5 227
На мен ми се струва, че към ББ няма толкова голям интерес, колкото са си мислели, че ще има.
И или ще го сбутат някъде, или ще го отложат за по-нататък.

# 5 228
  • София
Аз и за сбутване даже не виждам как ще стане. Grinning

# 5 229
  • София
ББ също го рекламират от "Септември по Нова".
А днес в сутрешния блок са пуснали ето това:
https://play.nova.bg/video/akcenti/season-0/akcenti-2024-08-16-i … na-volyata/634861

# 5 230
Неделчо каза, че и ББ ще е от септември, знае го от неговите хора от Диви и красиви, които са били извикани да участват. Казали са им дата за септември, но не издаде точно кога

# 5 231
Това не са онлайн форматите с по двама монтажисти.
Естествено, че дават лъжлива дата (по-късна), за да могат да тръгнат после едновременно със 100-те гривни. Стари номерца от тупаревски вечеринки

# 5 232
Това не са онлайн форматите с по двама монтажисти.
Естествено, че дават лъжлива дата (по-късна), за да могат да тръгнат после едновременно със 100-те гривни. Стари номерца от тупаревски вечеринки
И все пак те, а не онлайн предаванията търсеха оператори и прочие в последния момент, по възможност с малък стаж (и малки заплати).

# 5 233
Вярно, че те търсеха, имаше обявя.
Че кога ще го дават този Биг Брадър тогава? Grinning
Едното не пречи на другото. Има предостатъчно време за двете  предавания между 19.55 и 23.00 ч.  Дейли епизодите на Брадъра са 1 час, а тези на игрите са 2 часа.   Всяко от двете предавания има нужда от 1 ден с тричасов епизод и не пречи това да е понеделник за едното предаване и неделя за другото (примерно). В началото Игрите може би ще имат нужда от повече тричасови. Брадъра и да тръгне към края на септември… той е заявен като “два месеца”

# 5 234
Не ми харесва, че ще се излъчва всеки ден...

Да, всеки ден е прекалено.

Отделно, че аз предпочитах начална дата да е първи октомври, че септември ме няма и как ще наваксвам.

Общи условия

Активация на акаунт