🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 358
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Липсва ми журито в първия му състав и Ангелов ми липсва. Той пресоли манджата с Хелс Китчън, но все пак това е  медиен образ на хистерясъл шеф готвач. Лео си е пицар, не беше кой знае какъв капацитет. Силвена Роу поне беше по- цветна.

# 106
От пети сезон мисля е това с престилките. Но никога черна престилка е нямало право ( по мой спомен) да си печели имунитет, както стана с Лорчето преди отборната и игра, като капитанка. Още от трети имаше игри за спасение и най- добрият от всички черни престилки се спасяваше. Не ставаше капитан след това и играта беше винаги само между черните престилки не между всички, както в този сезон с конкретната игра. А и ми се губи дали са давали право на носителя на престилка да смени някой друг освен себе си. Иначе в трети сезон победителя в кутията имаше право моментално да спаси от елиминации трима участника. Те и затова там много си отвисяха на балкона.

А трети сезон го помня, защото миналата седмица го изгледах.😉 Някаква мания ми е като излезе нов сезон на нещо( любимо риалити, книга, сериал ) и се връщам да прехвърля старите. Само, че на МШ са седем сезона и много време отнема , за това избирателно по спомен ги прехвърлям. Трети и седми задължително, а другите на тото който дойде.😜

# 107
Няма шанс да запомня (ненужно) такава информация. Ако видя нечие лице, може и да си припомня, но все тази. В края на краищата, това, оказа се, не е шоу за кулинария, а и развлекателната част ми се губи. МШ беше последното "риалити", което следвх, но през последните сезони все повече губя интерес, може би защото и бях започнала да го гледам по-редовно и виждам повече проблеми в него. Не съм сигурна, че ще продължа. Край мен никой не го следи също.
Мислех си, колко ли е била насъбрала Петя, едва да изчака екранното си отстраняване, за да подхване с неприкритите намеци и критики. Достатъчно е да се види образа на всеки в социалните мрежи, за да се разбере, колко му е на сърце готвенето, а и кой кого следи. Признавам, никой не съм последвала и само тези дни попрегледах някои имена от тях. Биляна, вече съм сигурна, също отпада, но наистина изглежда силно харизматичен човек и се радвам много за нея и приятелите й! Аз бях от симпатизантите на Роси също и съжалявам, че беше елиминирана толкова рано. Но, каквото, такова, както се казва. Толкова им се е получило на продуцентите с това "шоу".

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 12:41 от Tsugumi_

# 108
  • София
Помня Рори. Той продължава да пътува и разказва.
И аз го помня, беше ми много симпатичен. Наскоро и той е издал книга, изглежда занимателна, прегледах съдържанието. Simple Smile

Социалните медии на участниците не следя, нямам нерви. Grinning Aко някога си направя инстаграм, бих потърсила конкретни акаунти, например Мария мисля, че е активна там и споделя/е споделяла рецепти в тази платформа, докато във ФБ няма постове от няколко години, няма и рецепти. Митко май също в ИГ се подвизава?
Аз бях от симпатизантите на Роси също и съжалявам, че беше елиминирана толкова рано.
Аз също, макар че смятам, че ѝ липсваше търпение и самокритичност. Но както много хубаво ѝ каза Таралежков на раздяла, с ведра усмивка, докато я прегръщаше: "Има много пътища/начини", т.е. това не е краят, ако реши да продължи да се занимава и усъвършенства. Simple Smile Предаването е ценно с това, че могат да направят контакти и да бъдат забелязани, независимо дали са победители или не.

# 109
  • софия
Помня Рори. Той продължава да пътува и разказва.
И аз го помня, беше ми много симпатичен. Наскоро и той е издал книга, изглежда занимателна, прегледах съдържанието. Simple Smile

Ето го Рори - представя книгата.

# 110
Имам чувството, че в тая наша държава, а и в световен план май, само който не е поискал, той не е издал книга. Sunglasses

# 111
  • софия
Не е само у нас. Всеки може да издаде книга, но не на всеки книгата се купува и е интересна.
Имам книгата на Рори. Интересна е, не е типична книга за рецепти. Като книгата на Стоянович, писана от чужденец. Книгата на Кустев няма да купя. Не ми е интересен като човек и не мисля, че може да напише нещо интересно. За разлика от Рори, Манчев, Шишков, Стоянович.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 14:02 от zvаnchе

# 112
Да, де, аз затова по горе съм написала: у нас, а и в световен план, май... Wink
Просто който не се е показал "да поздрави майка си" Joy по телевизора, той не е написал книга после. Sunglasses

# 113
Джой, къде гледа трети сезон? Simple Smile

# 114
Джой, къде гледа трети сезон? Simple Smile
И аз бих искала да знам, тъй като онлайн намирам само от четвърти нататък.

# 115
  • Наблизо
Марина,а от четвърти нататък къде ги гледаш?

# 116
Марина,а от четвърти нататък къде ги гледаш?
Не знам дали правилата ми позволят да публикувам линкове. Потърси ''Мастършеф сезон 4 епизод 1 (26.02.2018)'' в Гугъл и ще ти излезе.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 16:33 от marinaa3

# 117
Наистина помните много. На мен Рори ми се губи, явно не ме е впечатлил. Моля, споделете пак профилите им, не ги откривам. Стана ми интересно какво пишат. Благодаря!

# 118
  • Sofia
Съжалявам за нехаресващите я, но Севда се доказа като напълно заслужил Мастършеф, предвид страхотния ресторант, който направи. Следя го във фейсбук и прави невероятни красоти, а за вкус има почти само суперлативи. Мисля, че след нея човек трябва да има едно наум, като подозира конспирации, защото явно доказа, че готви страхотно.
Мария и Божана са също сред любимите ми победители.
Таралежков ще си го гледам нон-стоп, не ме интересува с кой си ляга. За фантазии не сте ли чували?

Изказах се по темите, чета със съжаление коментара на Биляна, явно отпада, жалко. И на мен по профила на Лора ми изглежда, че тя се е обявила вече за победител. Чакам да видим.

# 119
Не съм гледала сезона със Севда, но много искам да го гледам, ако ми подскажете къде. Много харесвам ресторанта, храната е вкусна и интересна, мястото е приятно, облсужването добро. За мен тя е най-реализиралият се участник.

Общи условия

Активация на акаунт