🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 382
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
тук, но какво да гледаме. Тия хора само пържат нещо + сос. Пържена мръвка и сос.
Разочароващ полуфинал. Вместо да ги гледаме как готвят нещо вкусно, ние ги гледаме как бързат да са първи.

# 151
Като видя вече аспержи и ми се обръща стомаха. А Лора този шаран как го измисли?

# 152
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чинията на Лора изобщо не ми харесва, искам да видя тази на Мелят и Биляна.

# 153
  • Sofia
На Биляна най-зле изглежда ястието 🤭
На Мелят е Ок 👍🏻

# 154
  • софия
Чинията на Биляна изобщо не е добре.
Не ми харесва това условие. Състезанието е за най-бърз.

# 155
Чинията на Биляна изобщо не е добре.
Не ми харесва това условие. Състезанието е за най-бърз.
Чинията на Биляна за съжаление е доста зле, но според мен ако играта беше за най-добро ястие, а не за най-бърз, щеше да се справи по-добре.

# 156
Е как може на полуфинал да даваш такава задача? Ееее, окепазиха всичко този сезон.
Аспержите с шарана на Лора направо пък ще ги пратя в кофата без да ги опитам.

# 157
Имало ли я е преди в предишни сезони тази задача, че Осман да е поставил рекорд? Аз не си я спомням, но може и да я е имало.

Като гледам, гласят Марианна за победител.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 20:34 от marinaa3

# 158
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чинията на Мелят ми харесва повече отколкото на Осман. На Марианна е прилична, журито я хареса, но на мен лично не ми допада как я е аранжирала, явно обаче вкусът е добър. Лора с нейните аспержи и това полусурово парче риба са гадни. Шаран с кости на полуфинал, сириъсли? Биляна даде голяма заявка, но чинията и прилича на повр***о, очаквах много повече.

# 159
Чинията на Мелят ми харесва повече отколкото на Осман. На Марианна е прилична, журито я хареса, но на мен лично не ми допада как я е аранжирала, явно обаче вкусът е добър. Лора с нейните аспержи и това полусурово парче риба са гадни. Шаран с кости на полуфинал, сириъсли? Биляна даде голяма заявка, но чинията и прилича на повр***о, очаквах много повече.
И на мен на Мелят ми харесва повече отколкото на Осман. На Биляна чинията прилича на котешка храна.

# 160
  • София
С една скарида финалист стана Марианна.

# 161
На Мелят чинията най - ми хареса.

# 162
За мен е несериозно да даваш спонсорирана задача на полуфинал. На финала задача, спонсорирана от Фамилия, ли да очакваме?

# 163
  • софия
Ееее, ама как да не е капитан Дамян?

Биляна е пуснала клипче, което ми звучи като да не е стигнала до финал.

# 164
Във Фейсбук са се влюбили в Осман. Аз пък не съм.

Общи условия

Активация на акаунт