🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 381
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Мен Митко ми беше любимият участник. Това момче готви и презентира страхотно, а и ми беше адски симпатичен като човек

П.П. ето ви Таралежков с пусната коса. Прилича ми на рок звезда от онзи период, когато всички бяха с дълги коси.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 04:02 от holly_mac

# 136
Хубавото си е хубаво❤

# 137
Къде са му пръстените? Simple Smile

# 138
Дека са му пръстените? Коледа наближава Grinning

# 139
Дори само заради Таралежков този сезон си заслужава Grinning

# 140
  • София
Довечера и аз ще съм тук най-вече, четейки (и вероятно поглеждайки на оттатъшните реклами).
Замислих се около изгледаното тази есен. Не че, в ИВ е ненагласено, морално, добродетелно и забавно. Но там си е тъй не от тази година.
Оставам с предположение, че бТВ се бъркат повече във външните си шоА, като изисквания, и бъркат с намесата си. Видно от това какво гледаме. Да си платят лицензите и да ги правят сами. Юксел Кадриев ще им е диктор зад кадър и епизодите ще са по 3-4 часа, докато разберем какво ни казва. Участниците не ги мисля. Те трябва да са свикнали. Договорите ще съдържат само изречението: "Не питаш, не мрънкаш, не ходиш в подкасти до края на живота си; следваш сценария ни и аутокюто; съгласен си продукцията да те представи такъв - какъвто дари не знаеш, че си."

# 141
Гледам на Фейсбук страницата как Осман не искал да готви с Марианна. Е, не спряхте да я обиждате цял сезон да му се не знае. Аз пък не те харесвам теб, Османе. Ти показа типичното българско мъжле тип батка като характер. Благодаря.

# 142
Оо, по Виваком пуснаха TVE HD и в момента дават Masterchef España, голям кеф да се гледа.
Скрит текст:

И тук шефовете пробват едновременно, като в турската версия, бъркат с приборите в една чиния едновременно.
Благодаря за тази информация! Гледах го и аз с голямо удоволствие. Нищо общо с напъните на нашия формат.

# 143
  • София
И аз сега го гледам, благодаря, че сподели. Два епизода бяха - полуфинал и финал, много различно от нашето. Готвят много чинии и не по тяхно меню. Може и да се дължи на това, че е Селебрити сезон, но атмосферата е приятелска. Едната участничка целуваше по рамото един от журито, прегръщат се. При нас има дистанция.

Преди два месеца бях в Истанбул и вечерите вървеше техния Мастършеф, приличаше ми на нашия, но малко по-различно като регламент. Правиха казан диби. Мисля, че е време и при нас да го променят, въобще не ми харесва това сваляне от балкона на човек, който се е справил.

П.п. Сега го довърших втория епизод, имат си като нашия финал, кръглите плотове и хората на балкона.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 17:10 от Niya-

# 144
Нямам търпение да видя какво са ни подготвили - лукова глава ли ще сме или се пак ще ни изненадат. Поне праз лук да сме. Искам Биляна или Осман. Други не признавам.

# 145
  • София
Нямам търпение да видя какво са ни подготвили - лукова глава ли ще сме или се пак ще ни изненадат. Поне праз лук да сме. Искам Биляна или Осман. Други не признавам.
Въобще не ми дреме за къв ме имат продуцентите - това си е техен проблем. Просто искам да видя развоя на нещата.

# 146
Банда, тук ли сте?

# 147
Според мен Биляна не печели, имайки предвид публикациите ѝ в социалните мрежи и промото за епизода, но все пак се надявам.

# 148
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тук сме, тази вечер сме се нагласили фемилито да превключваме бясно между двете шоута.
Пожелавам си да излъчат достойни финалисти за утре.

# 149
тук, но какво да гледаме. Тия хора само пържат нещо + сос. Пържена мръвка и сос.

Общи условия

Активация на акаунт