🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 409
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Браво на Осман,  само Марияна нещо се сдухА...
Марианна много облещена и с ужас в лицето ми изглеждаше като дегустираха на Осман.

# 181
Като цяло нивото е много  ниско тази година - едни кръчмарски рецепти-печени меса и гарнитури ..

# 182
  • София
А всъщност Биляна може би не е била толкова добра. Стигнала до едно ниво и трудно може да продължи...
Непопулярно мнение

# 183
Кустев, страшно ме дразниш. Ако Лора вземе третото то утре въобще няма нужда да гледам.

# 184
Не знам колко е нормално Кустев да обикаля и да им вряка докато готвят и още повече да ги напряга.

# 185
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Абе Таралежков къде я видя красивата чиния на Лора!? Ясна е работата, втория финалист е Лора.

# 186
  • на село
Как можа Таралежков да каже на визията на Лора, че е перфектна Grin
Петно със зеленина.

# 187
ей сега ще и кажат 3 пъти да и край. А чин ията въобще не ми харесва.

# 188
  • София
Рибата тон на Лора изглежда ужасно. Няма как да ме убедят, че е вкусна.
Лора е махала токчетата и е с маратонки.

# 189
Мастършеф ще се изложат ако Лора е финалист.

# 190
Айде стига де - риба тон с аспержи пльоснати в чинията.

# 191
ххххх. Е, не се оказах прав. Дано не влезе. Дано.

Кустев, БЕСЕН СЪМ ТИ. Ти си НАГЛЕЦ.

# 192
  • на село
Ох, добре, че беше Сарафов Heart Eyes

# 193
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оххх, Сарафов Hands Clap,  изми срама на другите двама и спаси поне засега името на МШ.

# 194
Биляна със сигурност не се справя на нивото от преди, но само за мен ли е странно, че Кустев директно й казва, че не била на финал, защото ястието й било супер, но не била избрала правилната бира? Нали е предаване за готвене и кой най-добре се справя в това, а не кой най-добре преценява бирата с кое ястие си ходи.

Да не говорим, че беше интересно как Кустев отиде точно при Биляна и Мелят да им крещи в лицето в ключов момент...

Общи условия

Активация на акаунт