🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 421
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Биляна със сигурност не се справя на нивото от преди, но само за мен ли е странно, че Кустев директно й казва, че не била на финал, защото ястието й било супер, но не била избрала правилната бира? Нали е предаване за готвене и кой най-добре се справя в това, а не кой най-добре преценява бирата с кое ястие си ходи.

Да не говорим, че беше интересно как Кустев отиде точно при Биляна и Мелят да им крещи в лицето в ключов момент...
И за мен е глупаво това с бирата.

# 196
Кустеееев, нямаш място в журито на МШ!

# 197
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е, Кустев ти ако не кажеш не, няма кой друг. Бях сигурна, че ще каже не на Биляна, за да има шанс любимката му.

# 198
  • на село
И точно на Кустев му е солено Grin ястието на Биляна!?

# 199
Гледам една идея назад. Ако Лора досготви това сурово месо с горелката, ще стана трактор.

# 200
.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 05:17 от Tsugumi_

# 201
Бесен съм за Биляна. Прекалено солено му било. Ало, наглец, ясно ми е, че буташ Лора. Аман.

# 202
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Ама това е Мастър шеф, не мис Вселена!", браво бе Османе баш в десетката. Затвори им устите и на Марианна и на Лора.

# 203
Марианна и тя какви глупости дрънка от балкона за Лора. Лицемерна и фалшива!

# 204
  • Разпиляна във въображението
Много ме е яд, че Марианна е горе и само коментира, а Биляна е долу. Като гледах оставащото време до 22.00 и ми стана ясно, че Кустев ще каже "не".

# 205
Ама естествено, че Кустев реже Биляна и Мелят. Много нагласено и предвидимо е бутането на Лора.

# 206
Кустев вън от МШ и никога повече жури! Скандално е поведението и кого бута.

# 207
Какво лошо има да пророниш сълза? Не разбирам това мислене. Напрежението е мега, парите няма да ти уредят живота, но със сигурност са голяма сума, а и вече всеки участник е прекалено навътре в състезанието, за да приема отпадане с лека ръка, та в тоя контекст е абсолютно нормално да те избие на емоция.

И отново Кустев се хваща за презентацията на Мелят, но пльоснатото предно ястие на Лора получи "да" от него. Професионален клоун 🤡

# 208
Марианке,  цял сезон те подкрепях. Цял сезон а ти харесваш тая дропла!
Кустев очевидно прави всичко по силите си да качи Лора на балкона.

# 209
Кустев наистина иска Лора на финал. Стопира Мелят и Биляна.

Общи условия

Активация на акаунт