🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 425
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • на село
Направо ме е яд да гледам, ако бях на Мелят- нямаше да готвя. Голяма тъпотия тази година, а я чакахме 2 години Angry

# 211
Лора е на финал, звездите ми говорят

# 212
благодаря за рекламите в най-неподходящия момент. То ясно, че тая Дропла Лора ще е на финал.

# 213
Много ме е яд за Мелят и Биляна. И двете са по-добри от Лора, но ги отрязаха за да лансират тази кифла, а това с бирата даже няма да го коментирам - като оправдание да отрежат някой им е.

# 214
На Биляна телешкото изглеждаше супер. Сигурна съм че е било и вкусно. Много режисирана цялата история. Лора с някакво парче риба и зеленяши - страшна презентация . Направо съм потресена. Това предаване ми беше любимото, а за съжаление този сезон нищо не научих. И Биляна все едно не е на себе си. Тъжна история 😅

# 215
Не мога да не спомена и цялото захласване по Лора и конкурсите за красота 😂 ще кажеш на война е ходила, или е преборила някоя коварна смъртоносна болест, че такава драматична реч се дръпна, а в реалност си е губила времето в повърхностни конкурси

# 216
Погледни и десерта на г-ца Лора. Прилича на деконструирана топка сладолед с белтъци. Ужас.

# 217
Естествено, че Кустев хвали Лора и нейният ''растеж''.

# 218
Вярно, че тази година не следя внимателно всички серии но оставам с впечатлението, че тези участници са много зле. Това ли са най-добрите хоби готвачи?
Това ли са им рецептите и техниките?
Ужасен подбор!

# 219
Вярно, че тази година не следя внимателно всички серии но оставам с впечатлението, че тези участници са много зле. Това ли са най-добрите хоби готвачи?
Това ли са им рецептите и техниките?
Ужасен подбор!

Има и добри сред тях, но за съжаление тая я бутат от кастингите насам.

На Биляна крема е перфектен. От къде знам ли? Ами, бъркам кремове на поразия вкъщи.

# 220
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мелбичка от Лора, какво майсторство, Кустев ще припадне от изключително вкусното бито сметаново кремче Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 221
Ох, дано Биляна стигне до финала, а не Лора. За нейния десерт мненията според мен бяха по-добри.

# 222
Не е трудно. То ясно кого ще изберете.

# 223
Брутален десерт, Биляна! Брутален! Напълно заслужено влезе в топ 3.

# 224
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Разгеле! Биляна на финал, там където още отначало и беше мястото.

Общи условия

Активация на акаунт