🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 415
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Айде да видим кой ще стане Мастършеф!!!!

# 331
Ще подкрепям Таралежков Heart

# 332
Приятно гледане и от мен!

Ох Таралежков много красив с това костюмче.🫠

# 333
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Таралежков е като млад английски аристократ, прекрасен е Heart.

# 334
Имам смътното усещане че Осман май ще е. Абе, ще видим.

# 335
Стискам палци най-много за Биляна, но стига да не е Марианна ще съм доволна.

# 336
  • Мюнхен
Мен пък изобщо не ме интересуват характерите им , ако гледах Биг Брадър или подобен формат където фокусът е що за човек си тогава да, ама в кулинарно шоу. По - важни са ми какви умения в кухнята показват и как се справят с различните видове кулинарни предизвикателства. Защото най- вероятно имаше и по- добри кулинари този сезон ,но стреса или липсата на желание при някои си оказаха влияние. А и аз лично като посещавам ресторанти не влизам в кухнята да се запознавам с готвача, ако е сготвил добре мога само да изпратя комплименти по сервитьора. На младини съм работила покрай  готвачи, които ти идва да ги изчаткаш с нещо по - тежичко, ама като вкус и майсторство са били УАУ, също и обратното душички хора едва едва се справяха в професионална кухня. Така, че лично се фокусирам върху използвани продукти ( по вкус,  разбира се ), техники и красиви презентации. И в тримата финалисти лично виждам умения и познания ( еее слабичко сравнение с други сезони ), но след малко ще видим и каква ще е лебедовата им песен.😉

Характерът на един готвач е от ИЗКЛЮЧИТЕЛНО значение. Характерът на Севда е причината Ahora толкова години да е чудесен ресторант, а Божана да не може да доведе един адекватен проект до край. Попъпът ѝ в Созопол замина, в Квартал също...А и двете са страхотни и много харесвам всичко, което правят. Просто на Божана бялото ѝ идва в повечко, шумна е, непостоянна е, въпреки че е тотален огън в кухнята.

А като наградата е 100 000 лева + контакти със сумати кулинари, еми трябва да можеш да се сработваш с екипа си, на Марианна злобните коментари и авторитаризъм нямат място в кухнята на един успешен ресторант или какъвто и да е кулинарен проект.

# 337
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Биляна много ми харесва на финала, като една Мерилин Монро е в прическата.
Нека най-добрия, достоен и с умения победи днес.

# 338
  • Mediterraneo
Марианна, ако попадне в кухнята като шеф, ще съсипе и най- добрия екип. Злобна е и жлъчните й подмятания не й правят никаква услуга поне да си прикрие злобата донякъде.

# 339
  • София
Марианна е болно амбициозна, но имаше хубави чинии.
Осман е мега ръб, но много се бори, самият каза колко е чел и упражнявал.
Биляна направи красиви чинии, въпреки че имаше няколко сериозни спадове

Таралежков е голямо сладурче.

Който и спечели, съм доволна.

# 340
  • София
Грандиозно начало на един посредствен сезон. Но, то по телевизора на нашите шоумастери - все едно, че гледаш Оскарите от Долби Тиътър... Искам:
3- Мариана
2. Осман
1. Биляна
Все пак, не приемам топ готвач да не опитва определени меса и алкохол. Приятно гледане на всички!

# 341
Марианна издекламира менюто си, като робот 🤣🤣

# 342
  • София
А, каквото и да стане, българските "регионални" менюта ми харесват най-много. Ами, нека най-добрият сготви най-вкусното печелившо меню!
(Тази вечер няма мускули и клинчета, има чинии - дано не опропастят вкуса им.)

# 343
  • Мюнхен
От един кулинарен подкаст предположение/спойлер кой печели, слагам в скрит текст:

Скрит текст:
Цитирам "За кво се пънете да гледате, Марианна печели"

На Биляна дъщерята иначе чудесно нежно момиче, супер е.

# 344
  • софия
А капитан Дамян лъска палубата на кораба далеч в морето...

Вероятно ще спечели Осман, въпреки че съм за Биляна.

Общи условия

Активация на акаунт