🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 107
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Нещата въобще не изглеждаха както се случиха, ама нейсе. Като зрители сме свикнали на нечестна игра!

# 556
Марианна никой няма и да я погледне, като започне да гостува сега по разни предавания. Никой не я харесва, освен роднините й и капитана й.
Незаслужена победа - това е мнението на мнозинството, уважаеми продуценти, уважаемо жури! Девети сезон не желая да има и не трябва да има! Подиграхте се с формАта!

# 557
В целия сезон Осман и Биляна имаха по - добро представяне от Мариана. Който и да беше спечели от тях, щеше да е заслужено.
Погледнах и във фейса. Доволни няма.
Не Мариана спечели, а журито е провал.

# 558

Синхроните за сезона.

# 559
Мариана като каза, че ще презентира варненски ястия и двамата с Джастев в един глас възкликнахме - Квоо, цаца с бира и панирани миди и калмари от Норда. Joy
Пп И, да, супата още докато я редеше и аз си помислих - яяя, рамен по варненски. Joy

# 560
Разочарована съм, моят фаворит беше Биляна-като готвене, като поведение,стил,техника и оригиналност и като смелост в идеите си.

# 561
  • София
М, разочарована съм! Въпреки че такъв финал е логичният завършек на този скапан сезон.
На Осман десертът наистина беше кичозен и претрупан с тези инсталации, за мен бяха прави шефовете. А той пък беше страшно самодоволен и демонстрира изключително високо самочувствие в последните няколко епизода. Сега също не прие забележките: "На мен си ми харесва." Ами хубаво, ама ето - не спечели.
На Биляна ми хареса най-много чинията с десерта, вече за вкуса няма как да знам дали е бил добре. Но пък предястието и основното бяха компромисни.

# 562
  • София
От балкона май също никой не я подкрепяше капитан тиквичка

# 563
Според мен няма да има девети сезон засега, но все ще се опитат да го възобновят и съживят след 4-5 години както направиха със Сървайвър.

# 564
Нещата въобще не изглеждаха както се случиха, ама нейсе. Като зрители сме свикнали на нечестна игра!

Миналото предаване спечелването на кръга с десерта беше равно на титла, но и тук беше почти същото, защото Марианна го спечели, като и на предните два кръга беше равна или по-добра от конкуренцията, която в случая беше само Осман, Биляна беше присъствие. Кое в такъв случай не се случи, както изглежда. Да повторя, че единственото важно мнение за ястията и готвенето като цяло на този финал, е на тримата "шефове", те са и единствените, които опитаха тези неща, за разлика от измислените оценки за вкус, които се раздават тук. Никой не похвали истински десерта на Осман, единствената оценка, която се прокрадна за вкус беше "тежък", особено в комбинация с останалите му ястия, дори Биляна имаше повече похвали в този аспект, по-очевидна победа трудно може да се нарисува според регламента и представянето. Кой е по-добър по принцип не е от значение при финала, защото там важи конкретното представяне, не теоретично.

# 565
Аз разсъждавам от гледната точка на какво от менюто бих си избрала за ядене, защото естествено от екран не мога да опитам . И определено менюто на Осман бих си поръчала и в ресторант и трите ястия. На Марианна само основното бих пробвала и евентуално , ако нямам друг избор супичката, този тиквен десерт с камъни не знам как трябва да ми е презентиран за да го поръчам. На мен шоколадовата торта на Осман повече ми хареса , а аз съм от редките екземпляри на планетата които не обичат шоколад. Разбира се ,ако е само по инфо щях да си избера десертът на Биляна, но за жалост гълъба и скумрията с ягоди не бих.

# 566

Миналото предаване спечелването на кръга с десерта беше равно на титла, но и тук беше почти същото, защото Марианна го спечели, като и на предните два кръга беше равна или по-добра от конкуренцията, която в случая беше само Осман, Биляна беше присъствие. Кое в такъв случай не се случи, както изглежда. Да повторя, че единственото важно мнение за ястията и готвенето като цяло на този финал, е на тримата "шефове", те са и единствените, които опитаха тези неща, за разлика от измислените оценки за вкус, които се раздават тук. Никой не похвали истински десерта на Осман, единствената оценка, която се прокрадна за вкус беше "тежък", особено в комбинация с останалите му ястия, дори Биляна имаше повече похвали в този аспект, по-очевидна победа трудно може да се нарисува според регламента и представянето. Кой е по-добър по принцип не е от значение при финала, защото там важи конкретното представяне, не теоретично.
Значи, ако аз и ти сме ги опитали тия манджи, да го коментирам това, което казваш и да съм убедена с какво и защо Марианна е спечелила. Марианна ще "спечели" каквото е решено, ако ще и панирани джапанки да беше сервирала, нали разбираш? Ако не разбираш какво казвам, нямам какво да кажа повече.

# 567
Жалко! Личеше си, че този сезон е по-нискобюджетен, но излезе и евтин.
Помня как докато гледахме предишни сезони, ни засърбяваха ръцете да опитаме да сготвим нещо видяно, пък се издирваха рецепти - с една дума вдъхновяващо. Помня също как подреждаха чиниите с пинсети, имаше непознати продукти за разпознаване, съвсем друго ниво просто.
И да, всеки формат си има "библия", но явно в този сезон продуцентите изпълняваха абсолютния минимум от нея, колкото да нямат проблеми с правата. Останалото е история... вече

# 568
  • София
Биляна какво направи, пълен провал и на полуфинала и на финала. Може много повече.

За мен Осман беше най-добър днес. Победи ги на предястието и основното. В десерта и тримата имаха проблем.

# 569
Хайде, моля ви се!
Финала да не би да е - На кого десерта е най-добър?
Значи Осман е с перфектни предястие и основно - по думите на журито, обаче Марианна с кейка от тиквички, който бе наврян под топката и за който Кустев, или Сарафов каза, че нямал вкус на нищо и печели.
Ами десерта на Биляна бе по-добър от този на Марианна.

Общи условия

Активация на акаунт