🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 108
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
В "Норд" никой уважаващ се варненец няма да стъпи. Има много по-добри от тая дупка.
И да,  МШ така тръгна, със шмекерии и така свърши.

# 571
Аз наистина не разбирам в какво точно се изразява провала на Биляна- да беше пекнала едни пилешки бонфиленце с пюре от карфиол ли? АМи това е МШ- аз съм за НЕСТАНДАРТНИТЕ, НЕОЧАКВАНИ, но вкусни комбинации.

# 572
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Като обобщение мога да кажа: какъвто сезона, такава и победителката. С една дума тиквичен!

# 573
Аз наистина не разбирам в какво точно се изразява провала на Биляна- да беше пекнала едни пилешки бонфиленце с пюре от карфиол ли? АМи това е МШ- аз съм за НЕСТАНДАРТНИТЕ, НЕОЧАКВАНИ, но вкусни комбинации.
нямаше провал. Поне за мен. Да бе сложила сурова рендосана тиквичка в десерта, можеше й да спечели.
Провалиха се журито, продуцентите.

# 574
Ужас, ужасен, останах с отворена уста като обявиха Марианна, въпреки спойлера не повярвах...

# 575
  • София
Биляна през цялото време готвеше като, че ли за отбиване на номера и може би затова и рецептите и бяха нещо ...

Осман, готвеше за да се докаже и го постигна. Той и без тази титла вече е направил впечатление там където трябва. Журито беше във възторг и от предястието му и от основното му и няма как само един десерт да го е провалил. В сравнение с Марианна аз просто не виждам с какво последната го превъзхожда.

Марианна с образа, който позволи да ѝ изградят продуцентите - загуби. Моето лично мнение е всъщност, че тази вечер тя не блесна с нещо особено. Дано титлата да и донесе нещо, но много се съмнявам - лично аз не я виждам като готвачка в какъвто и да е ресторант.

# 576
  • Sofia

Къде видяхте вкусна комбинация на предястието? Според цялото жури не беше вкусно.
Второто й ястие беше със суров гълъб. Това си е провал за основно.
Добре, може би провал е силна дума, харесвам я много, но освен да е нестандартно, трябва да е и перфектно сготвено и вкусно.

# 577
  • София
Месото беше сурово, панакотата се виждаше, че е много желирана. Това като видни провали.

Отделно риба с домати и ягоди не е добра комбинация за мен. Това не пречи за теб да е, но масовото мнение беше едно от двете.

Да не говорим за гъбите с шоколад от вчера.

До вчера бях за Биляна пред Осман, но за мен той днес се представи най-добре, на второ място Марианна и на трето Биляна.

# 578
  • Sofia
То до вчера 80% от темата беше за Биляна, ама вчера след гъбите с шоколад и днес с това готвене се вижда настроението в темата.

# 579
Вчера, не й стигна времето. Да го отбележа все пак.

# 580
Казах ли ви! Утре повече:)

# 581
Амо то хубаво за нестандартните комбинации ,ама Биляна направо в космоса ме изстреля с нейните. Все едно нарочно го направи. Можеше да спести ягодките в предястието и друго месо да ползва за основно или поне да не е с кисело зеле  и с череши. Иначе на мен десертът на визия ми хареса и нямам проблем със смокиня и череши/ ягоди като комбинация, само коментарът с прекалено многото желе ме отблъсна на първа мисъл, ама после се сетих че аз не вярвам на коментарите на журито и отново ми се прииска да го опитам.

# 582
  • на село
Каква готвачка Мариана, ще си готви на капитан Дамян на 6 месеца или там когато се прибере и то основно азиатски манджурляци и ще си преподава във ВИНС- а.
"Научен работник" да отиде в кухня да готви Joy

# 583
  • Sofia
Вчера, не й стигна времето. Да го отбележа все пак.
За кое? Щеше да изкара нещо хубаво от препечените кори с гъби и шоколад? Много се съмнявам, даже ако имаше от 20 минути.

ПП. Любимка ми е, ама на черното да кажа бяло не мога. Редно е да сме обективни, като изразяваме мнение.

# 584
В цялата работа, каквото и да си говорим, става въпрос за пари, мили хора! Само че, един ще си купи с тах злато; друг си купува титла да се фръцка, понеже с друго не може да изпъкне сред хората; а на трети щяха да променят живота... Ама хубавият край е само в приказките!

Общи условия

Активация на акаунт