🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 458
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Кога и коя потребителка е била Божана, изобщо не съм разбрала. Ако може някой да ме осветли, ако смята, че не е коректно да пише в темата може и на лично.
Мисля, че на стори в Инстаграм го беше качила.

# 256
Кога и коя потребителка е била Божана, изобщо не съм разбрала. Ако може някой да ме осветли, ако смята, че не е коректно да пише в темата може и на лично.

Божана, победителката от 3-ти сезон, в Инстаграм. В самото начало на формата.

# 257
🤣🤣🤣 тоест, че Лора е победила Осман? Това е несериозно. Хахаха

Несериозно е, но факт беше, че я бутаха почти до финала, заради което страшно много хора повярвахме на тая лъжа.
Тя все пак имаше добри чинии, десертите й изглеждаха добре.
А Мелят не знам защо е решила, че не може да прави десерти. Този на Мария беше най-добър, а сега за 5 минути направи чудесна на визия чиния.
Като заговорихме за десерти още помня сладкия бургер на Осман.
Обаче какви чинии е имало минали години ... не само на Мария, но и на други участници, а сега но финал картофки, риба тон... айде стига, това вече наистина е несериозно.
Втората чиния с туната на Лора изглеждаше абсурдно, казаха да на това, а телешкото на Биляна било солено!? Както и да е, и аз тогава си помислих , без да съм чела спойлер, че Биляна ще отпадне от Лора.

# 258
  • София
Най-логичните финалисти.
Втората чиния на Лора беше отврат, ако това ми поднесат, сигурно щях да го върна

# 259
Най-логичните финалисти.
Втората чиния на Лора беше отврат, ако това ми поднесат, сигурно щях да го върна
Риба тон и наоколо като зелен венец.... що за презентация? Втората чиния на Мелят беше хубава, но не за финал на МШ. Преди искаха техники... а сега сос, свинско и картофи..  чудесно е, бих го яла със сигурност, но помня Силвена как търсеше умамито и крещеше  "Това е Мастър шеееееееф, качвай се на балкона". Мм 🫠

Може би искаха накрая да опитат всички десерти наведнъж и да имат равен шанс всички, а и за повече драматизъм.

Аз не разбрах в началото условието и помислих, че на първата задача се определят тримата финалисти ... и още тогава реших, че Биляна отпада. Не знам какво й стана и каква беше тази измислица с гъбите и шоколада.. ужас. Като цяло мисля, че Осман е по-добрият и по-стабилен готвач, и по-креативен, но като каза, че на 15 е заклал агне и ми преобърна стомахът... просто Биляна ми е по-симпатична, а и готви доста добре. Всъщност и Марианна готви много добре, има логичен полуфинал, точно тези тримата трябваше да бъдат, заради представяне цял сезон.
За мен Лора е красавица, а и готви добре, просто Биляна е по-добрият готвач.

# 260
  • София
Поздравления на екипа от сценаристи на предаването!

# 261
  • Sofia
Изпуснах и ще гледам със закъснение, ама виждам, че конспиративните теории за победа на Лора са отпаднали Simple Smile
Между другото, поне в това беше права участничката от предния сезон - че ви пробутват фалшиво инфо.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 00:15 от NBM

# 262
" Екипа" реши да ни пробутва една лъжа цял сезон. Едва на полуфинала призна, че Лора не става за финал. Ами ако се бяхме оказали прави? Тогава пък съвсем щеше да е резил!

# 263
  • Sofia
Е, не се оказахте прави. Сега реабилитираме ли поне Таралежков и Сарафов, че не са взели пари от Лора? Simple Smile

ПП. Не мога да понеса такова петно да стои върху любимия ми Таралежков Bowtie

# 264
По промото за следващия епизод останах с впечатлението, че и тримата финалисти ще готвят до десерта. Вие как мислите?

# 265
Хареса ми, че Осман окуражи Биляна. Хареса ми окуражителното браво на Биляна към Мелят. Ми, хубави хора са явно. Хем могат, хем добри. Заслужават финал. Доказаха се.
Варената риба с пресварените до лигавост аспержи, чао!
Марияна е зла. От нея и залък хляб ще горчи.

# 266
  • Sofia
След отпадане на конспирациите, да коментираме чиниите Simple Smile
Бързото готвене:
Осман
Скрит текст:
Мелят
Скрит текст:
Марианна
Скрит текст:
Лора
Скрит текст:
Биляна
Скрит текст:

# 267
На бързото готвене, Мелят определено.

# 268
Лора е направила топ презентация Joy

# 269
  • на село
Е, бързото готвене на Биляна си беше чисто изакана чиния JoyJoy
То и Сарафов и го каза, ама по- културно Grinning

А на Лора шарана с аспержите, гола работа и било филе от шаран, че как ще стане това чудо, аз шаран не понасям точно заради тънките Х образци костици, как се чистят до филе Joy

Общи условия

Активация на акаунт