Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 421
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Викаш, само ни бъзга тая Сумие.
Абе, ние да сме си нащрек, па каквото дойде. Ние май вече си чакаме фраг. Не знам дали пускат по 2 тийзъра.

# 496
Една предпразнична Серенай!

Гери, имаш право, че тя предразполага партньорите си, но аз не съм на мнение, че не е добра актриса.
Разбира се, всеки си има някакъв стил и той  е разпознаваем, но не смятам ,че играе ролите си по един и същ начин.

# 497
Една предпразнична Серенай!

Гери, имаш право, че тя предразполага партньорите си, но аз не съм на мнение, че не е добра актриса.
Разбира се, всеки си има някакъв стил и той  е разпознаваем, но не смятам ,че играе ролите си по един и същ начин.

Огън е това момиче Nature Fire

А това гифче го взех от темата Сренайка...много е сладка

# 498
Серенай е като момиченце ! Heart Eyes
Лошо обработената ми снимка ,вече е навсякъде в Инстаграм. Sunglasses Joy

# 499
Серенай е като момиченце ! Heart Eyes
Лошо обработената ми снимка ,вече е навсякъде в Инстаграм. Sunglasses Joy

Ама тя твоята ли е? Аз и в туитър я видях....много известна ти стана снимката.
Няма да се учудя, ако и колежките я гепят...ха-ха

# 500
Аз си поиграх малко с пикселите защото беше много неясна. А и тази ръка много ме дразнеше.
После Габи я хареса и ми я  поиска за Инстаграма си , а от там вече всеки, който иска си я споделя.
Нали знаеш как е с Чачовите снимки-лавина.
Sunglasses

# 501
Ами ще е лавина то, защото нищо няма. От такава суша идват тия интерпретации.
Аз за тази снимка само не разбрах защо никъде я няма цялата. Се едно крият другия човек. Ама така да е. Така на Нези уменията стават известни.

За Серенай не казвам, че не е талантлива. Сравнявах я вътрешно с Чаатай. Той за всяка роля ми е различен. Сега като го гледам като Сарп и ми е един такъв забавен, веселяк. Пак си ги има вътрешните драми, но иначе е ведър човек. Яман беше вечно навъсен, се нещо се объркваше и той страдаше. Той там ги получи тия бръчки на челото. То два сезона не спря да си бръчка веждите. Емир ще го запомня като вечно гневния. Пеями с трите му образа в трите сезона. За Мехмед от хартиения живот не знам какво да кажа. Там много го харесвам как се справя. В онова с бараката на езерото уж играе себе си, но не ми се вярва. Там пък има пак едни гримаси с намигвания и замислени погледи. Навсякъде е различен, че и глас се променя чак. А тя играе напълно различни персонажи, да вдъхва им различен образ, но гримасите, гласът на моменти, на мен не ми е много различен. Да Мира е еко свенлива, нежна като душа и държание, Девин е рязка и пряма. Не си подбира много маниерите и думите, но на моменти двете са ми един образ. Сякаш Мира е бира до 25 и после животът я е очукал и се е превърнала в Девин. И пак казвам, че я харесвам, че има дарбата да прави прекрасни екранни двойки и че е много смела.

# 502
Аз си поиграх малко с пикселите защото беше много неясна. А и тази ръка много ме дразнеше.
После Габи я хареса и ми я  поиска за Инстаграма си , а от там вече всеки, който иска си я споделя.
Нали знаеш как е с Чачовите снимки-лавина.
Sunglasses

Определено твоята е по-добра, затова така лавинообразно като вирус се е разпространила.
Твоето творение е навсякъде из интернет.

# 503
Момичета, много сте писали, няма изчитане. Аз се поизгубих днес, но сега идвам да се отчета. Сутринта попаднах на снимки на Метин/Оркун от Кварталът, от новия сериал, в който участва - "Мирис на сандък". Снимките ме озадачиха, защото сериала е съвременен, а снимките изобщо не бяха такива. Накрая любопитството надделя и си го пуснах. Оказа се, че наш "Оркун" е като супер герой в очите на едно дете.

В крайна сметка изгледах и трите епизода, които до момента са излезли. Сериала е хубав и поне за мен е с различен сценарий, такъв, какъвто не съм гледала, ще продължа да го следя. Оказа се, че Атила(героя на Метин) не е това, за което всичко го мислят, но точно кой е и какъв е ще се разбере може би в следващия епизод - непохватен писател, мафиот или убиец.

Гери, радвам се, че вече си по- добре. Залягай на леглото, пред компютъра и ще ставаш още по- добре.
Нези, добре, че си обработила снимката, така и аз ще имам възможност да цитирам на стената.

Да се изкажа и за Серенай. Гледала съм 4 сериала с нея и при нея разликата ми идва в самото излъчване и енергия, които тя вменява за всеки различен образ.
А разликата в гласа на който и да е актьор, мисля, че става с обработка на озвучаването.

# 504
Я, нашата Цвети къде се е загубила цял ден....сериал започнала. Ама на Метин му отива тая пелерина на супер-герой.

Сметнах аз, че останаха само 2 седмици, до началото на Гадар.
Кой каквото започнал да го свършва, да не вадя дневника и да пиша отсъствия.
Да започва обратното броене сега!

# 505
Добро утро! Coffee
Жаки, сигурна съм, че няма да има отсъстващи! Grinning
Ей така стоим и чакаме, от както разбрахме за Gaddar.

Цвети, значи нов сериал си загледала!
Аз пък загледах "Забранения плод", защото ми стана интересно да видя прословутата химия между Берен Саат и Къванч.
Не е лош,ще го изгледам.
В тази връзка, Гери, не сравнявай Серенай с Чачко.  Той е ненадминат хамелеон!

Хубав ден,макар и дъждовен ви желая!
Аз започвам да се настройвам на Коледна вълна. Нека празниците да започнат! Christmas Tree

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 09:53 от NeZ_9

# 506
Добро утро! Coffee

Днес е последния работен ден, преди най-светлите празници. Е, някои като мен и утре са на работа, ама карай...
Тъй като за турците са си работни дни, ние ще си чакаме нещо да пуснат за "Гадар"

Голям успех за Онур Гювенатам (продуцента на Терзи)

От Бирсен:
Онур Гювенатам е сред 500-те имена, които влияят на световната развлекателна индустрия

Онур Гювенатам, шефът на OGM Pictures, продуцирал телевизионни сериали като Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız и Yalı Çapkını, стана единственият турчин, който е сред 500-те имена, повлияли на световната развлекателна индустрия през 2023 г.

Списание Variety , едно от най-важните издания на световната медийна индустрия , избра продуцента Onur Güvenatam в списъка Variety 500 с имена, които влияят на световната развлекателна индустрия . Гювенатам беше единственият турчин, който влезе в списъка през 2023 г. В предишни години Aydın Doğan и Acun Ilıcalı също бяха в списъка на Variety500.

Индексът Variety500 се обявява всяка година през декември и се състои от имена, които са оказали влияние в света на киното, телевизията и развлеченията по целия свят. Освен Гювенатам, списъкът за 2023 г. включва имена като Тейлър Суифт, президентът на филмовия фестивал във Венеция Алберто Барбера, президентът на Paramount Боб Бакиш, Бионсе и изпълнителният директор на Apple Тим Кук .

# 507
# 508
Новините започват...

Очаквайте "Кюбра" на 18 януари по Нетфликс

# 509
Здравейте!

Понякога съобщението идва от място, което най-малко очаквате.

Общи условия

Активация на акаунт