Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 406
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Kübra, нов оригинален сериал на Netflix с Чаатай Улусой в главната роля, ще има премиера на 18 януари.

Дългоочакваната поредица проследява Гьокхан (Улусой), обикновен млад мъж, живеещ в задните улички на Истанбул, който се стреми да настрои живота си по правилния път, за да се ожени за любовта на живота му. Обикновеният му живот се преобръща, когато получава съобщение във виртуално приложение от акаунт на име Kübra: „Ти си различен!“. Първоначално отхвърляйки съобщението, Gökhan постепенно разбира значението му, докато Kübra му изпраща съобщения, разкриващи информация и предупреждения за неочаквани събития, неизвестни на никой друг. Приемането на тази истина от Гьокхан го поставя на предизвикателно пътуване, където той ще срещне както поддръжници, така и противници. В това пътуване Гьокхан ще се окаже на страната на битка, която възприема като „войната между тъмнината и светлината“.

# 511
Още малко снимки.

„войната между тъмнината и светлината“          „войната между тъмнината и светлината“          „войната между тъмнината и светлината“          „войната между тъмнината и светлината“          „войната между тъмнината и светлината“

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 12:54 от cvetansk

# 512
Сериалът Kübra, в който Çağatay Ulusoy играе героя на Gökhan Şahinoğlu, е добавен към платформата Netflix.
Kübra е само в Netflix на 18 януари. Можете да го добавите към списъка си, като го добавите към напомнянето:
https://www.netflix.com/bg/title/81681294?trkid=268264963&s=i&vl … =tr&clip=81739090

# 513

Ти си различен!
Тук съм.
Къде си?
Винаги и навсякъде.
 Нощните светлини не могат да осветят тъмнината.

Тих млад мъж, живеещ в крайградски квартал, печели както последователи, така и мощни врагове, тъй като получава съобщения, които сякаш предсказват бъдещето.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 13:50 от NeZ_9

# 514
FOXTurkiye и днес ги рекламира
Всяка сцена е много вълнуваща. Gaddar скоро ще бъде по FOX.🔥

# 515

Misc Loudspeaker
От 18 януари в цял свят  едновременно, отново идва кралят на Netflix Turkey- Чаатай Улусой   Wear Crown

# 516
Здравейте момичета,
Чачо се завърна в соц.мрежи, не колкото ни се иска , но все пак....
Пост в Туитър

И Енгин в Инстаграм....

# 517
Нани, ние се радваме и на толкова!
Хубаво е, че днес и Енгин бей, и Чачо рекламират новия проект!

Майстора на погледите! Cupid

# 518
Нези, ти си по-бърза от светлината. Вече почвам да се съмнявам, че имаш вътрешна информация.
Супер, вече и датата е ясна. Можем спокойно да изчакаме почти месец. Колко да е спокойно обаче не знам. Мисля, че пак ще си смучем от пръстите информация. Нищо, после ще е по-сладко.

# 519
Гери, Нези хваща новините като Бат Бойко - снежинките. Joy
До вчера ревахме, че няма новини, днес не можем да смогнем на новините.
Отвсякъде ни затрупват, но вече едно и също се повтаря, така че ще чакаме следващите новини.
Почнаха да се преписват един от друг....като снимката на Нези вчера, из целия нет се разпростя. Та и сутрешните новини така.

# 520
Гери, Нези хваща новините като Бат Бойко- снежинките. Joy
До вчера ревахме, че няма новини, днес не можем да смогнем на новините.
Отвсякъде ни затрупват, но вече едно и също се повтаря, така че ще чакаме следващите новини.
Почнаха да се преписват един от друг....като снимката на Нези вчера, из целия нет се разпростя. Та и сутрешните новини така.
Хаха,Жаки, разсмя ме! Joy
Но си права, лавината тръгна и всеки публикува едно и също.
А всъщност информацията е само една .
Вече имаме дата и ще чакаме с нетърпение.

# 521
Момичета, докато чакаме нещо ново, да ви заредя с Коледно настроение.
У дома вече във всяка стая се чува тази страхотна коледна музика.

Микса са го направили преди 3 седмици, така че можем да го пишем в графата ново и коледно.

https://www.youtube.com/watch?v=sTrYyjOTL1U

Весели Празници!

# 522
Нези,
Радвам се на това "събуждане" на мен ми стига и толкова Simple Smile
Момичета,
 за новините във въздуха, аз никога не съм се съмнявяла 😊✌️

# 523
Хаха,Жаки, разсмя ме! Joy
Но си права, лавината тръгна и всеки публикува едно и също.
А всъщност информацията е само една .
Вече имаме дата и ще чакаме с нетърпение.

Нези, тая гифка много ме кефи...супер си.

# 524

Момичета, ако още не сте разбрали Кюбра идва на 18 Януари.
До тогава трябва да сте научили резюмето на сериала наизуст,
така че и на сън да ви вдигнат да го рецитирате.
Не сте ли изпаднали в показаното по-долу състояние до 18-ти Януари, значи не сте истински фенове.

Общи условия

Активация на акаунт