Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 401
  • 734
  •   1
Отговори
# 525

Цвети,ей така ще съм до 18- ти ,почвам да уча! Joy

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 09:07 от NeZ_9

# 526
Нези, под коя възглавничка си скрила сценария?
Или под всяка имаш едно и също резюме, написано или по-точно преписано от различен журналист.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 20:28 от cvetansk

# 527
То по празниците какво ни остава. По пижама и зелеви сарми. Може и малко тиквеник.
Това резюме го научих преди трети сезон на шивача. Единственият нов нюанс е че става въпрос за религия. Като секта ми звучи. Аз не ги обичам много тия работи. Явно ще е тежък повечечко.

Забравих да спомена, че си е спомнил и паролата на инстаграма.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 19:59 от gerryto_2

# 528
ИГстори cagatayulusoy

Отчете се момчето и в ИГ

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 20:30 от jackie.

# 529
Еее,  момичета Simple Smile
Как да не го обичаме, върна се момчето....
Толкова се радвам,че все пак нещо споделя.....

# 530
Браво на наш'то момче!
Става все по-социален!
Цвети,за това имам толкова възглавнички!
Под всяка възглавничка-различна статия, с едно и също съдържание.
Иначе как ще го науча!
Joy
Лека, момичета! Hug

# 531
Добро утро! Coffee

От днес започват Коледните празници!
Пожелавам ви магията на коледната нощ да превърне всеки един ден от новата година във вълшебна приказка!
Весела Коледа, момичета!

Не мога да не ви поздравя с клипчето на Цвети, специално направено за Коледа

# 532
Добро утро!
2 дни до Коледа!

Приготвихте ли подаръците?
Нетфликс вече ни изпрати своя подарък и зарадва феновете точно преди Коледа.
А и Чачо се появи, което още повече развълнува всички!
Дано да има поздрав и за Нова година!
Това, което ме забавлява в новата роля на Чаатай е, че той ще използва социални медии, въпреки факта, че казва, че не ги харесва особено.  Това ще бъде предизвикателство и се надявам, че в бъдеще той ще бъде по-активен в социалните медии.  Както и да е, за нас 2024 г. ще бъде година, в която Чаатай Улусой ще присъства в домовете ни, всеки петък, започвайки с пускането на първия епизод на Gaddar по FoxTV.
 Gaddar в превод означава суров, лош, жесток, брутален, свиреп и т.н. Но за нас  означава щастие да го видим отново на  екран!

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 09:38 от NeZ_9

# 533
Остават 13 дни до Гадар

Само вижте с какви рейтинги трябва да се борим в петък

# 534
Здравейте!

Коледа вече чука на вратата ни. От днес всички ще сме се събрали и залисана в семейни забавления, ще се появявам много по- рядко в мамата. Да си кажа аз, че току виж сте ме пуснали за ''издирване''.

Весело посрещане на Коледните празници!

# 535
От фенка:

Çağatay Ulusoy е наистина откритието на тази година!
Благодаря на Çağatay, че ме доведе в Turdisi, като ми даде толкова много готини и богати герои /проекти) най-талантливият, надарен, искрен и професионален човек! Рядко се вижда такова изобилие от разнообразни роли у някого) Трансформацията му е отделно изкуство) Майстор на занаята си, от когото не можеш да откъснеш очи) Гледах почти цялата му филмография с изключение на „Прилив” , чакайки някоя от нашите дигитални платформи да стигне до него и да ми даде качество, което ще изразя! Всичко останало е прегледано! И предстоят още много интересни неща с него, които очаквам с нетърпение)
Благодаря на всички ви много за вниманието❤️ Радвам се, че ви има) Надявам се моите истории да ви дадат вдъхновение и мотивация да гледате нещо ново, което харесахте толкова, колкото и аз мен))) иначе публикувам само на празници😅 благодаря на всички ви отново и ви прегръщам силно)
Вашата красота на изкуството🫶

# 536
Момичета, днес реших да си поспя и вие сте дали толкова много материал, че само мога да се радвам. Някак празнично ми стана.

Май разбрах какъв ми е проблема с напредването със сериите на icerde. Няма да ми се смеете. Твърде много сексапил. Много се разсейвам. Два пъти да се усмихне и вече съм се разсеяла. Добре, че не гледам на голям екран, че ще получа някое сърцебиене. И без това ми е висок пулса. 

Представете си го със снежинки и елхови клонки.

# 537

Ето още малко сексапил от личните архиви Simple Smile

Здравейте, не знам откъде да я захвана при завръщането си сред вас, но дори и да съм редовна в темата, няма начин да надмина активността ви. Наистина не знам откъде намирате време за всичко, обаче, браво на вас за всички споделени новини, анализи и подробна информация за Чаатай, партньори, проекти и роли.

По повод настъпващите празници, искам да ви пожелая да сте много здрави, усмихнати и успешни в начинанията си.
Но повече от всичко, искам да ви пожелая да получавате и давате истинска любов, внимание, нежност и разбиране сред приятелите си. семействата си и най-близките ви хора.
Благословения за всеки ден от живота ви!

И още архиви...

Майчице, колко много колажи съм правила с Чаатай...Grinning

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 12:47 от DeniAra

# 538
Дени,добре си дошла!
Hug
Благодаря ти за хубавите думи и пожеланията!
Да ти се връщат! Heart
А за нашият любимец -само най-доброто!
Стараем се да сме винаги актуални и интересни!

Ще гледаш "Kübra",нали?  А "Gaddar"?

Гери,за теб малкия и големия Сарп. Wink

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 12:34 от NeZ_9

# 539

Благодаря, NeZ! Всичко ще гледам с любопидство и интерес. Предвид новите роли, май ще трябва да актуализирам архива си от снимки и видеа. Обаче вие се справяте повече от чудесно с тази дейност, че чак се чудя защо няма оферти за работа от снимачните екипи на проектите на Чаатай. Няма по-добър оператор от някой луд фен на Чаатай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт