Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 399
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Vay be!
Не помагате. Казвам ви пиша тук от телефона и се хиля глупаво, мъжът ми верно ще си помисли, че си имам любовник☺. Така да е.

Нези, и Гадар, и Кубра ще гледам. На снимките от Кубра има най-топлите очи. От вече наизустеното резюме ми е трудно да свържа образа с драмата. А преводите направо къртят понякога. От преуспял човек, до посредствен работник. Второто ми се връзва повече.

За рейтингите ние няма да можем да помогнем много.

# 541
Дени, ще актуализираш всичко, няма къде да ходиш... Нали знаеш какво дърпане се дърпах да загледам Чачо, започнах с "Хартиени животи", после "Шивачът", че преминах и на по- старите "Кварталът на богатите", сега ме чака "Протектор". Та ей така неусетно започнах да трупам образите на Чачо.

Елхови клонки няма, но ето един Чаатай със сняг

# 542
Дени,много си права!
Чаатай Улусой има фенове с голямо въображение и творчески потенциал.
Биха били страхотен екип, работещ за него.
Надявам се той и Енгин бей да виждат и оценяват тези неща.
В тази връзка отдавна исках да ви покажа нещо, на което попаднах и много ме впечатли.
Това са част от различни благотворителни инициативи, които феновете са организирали в негова чест .

Скъпи Çağatay Ulusoy, cagatayufanclub даде на природата и на теб най-добрия подарък, като осинови полярна мечка от твое име. Честит Рожден ден!

Çağatay Ulusoy, Честит рожден ден! cagatayyfanclub дари от твое име за обученията, които организираме, така че всяко дете да започне живота си с равни възможности и да продължи напред със сигурни стъпки през целия живот. Надяваме се да посеем семена на надежда в бъдещето на повече деца.. . Благодарим ви за вашата подкрепа.

Уважаеми ÇAĞATAY ULUSOY, вие ни дадохте надежда с дарението, направено от CAGATAY FANCLUB на Фондация Надежда за деца с рак. Пожелаваме ви и година, изпълнена с надежда. Честит рожден ден.

Г-Н ЧААТАЙ УЛУСОЙ Удостоен проект за плантация на Sith Tree на име ( fr Cef(e7 CUWORLDWIDEFANS, които дариха дървета, които да бъдат засадени с екипа на Never Ouit в горски градини в провинция Пенджаб в Пакистан С вашата подкрепа Never Qut orpanzition е в състояние да помогне с глобални проекти за повторно залесяване които помагат на нашата околна среда, намаляват загубата на биоразнообразие, намаляват въглерода от околната среда и имат положително социално въздействие.

Уважаеми Çağatay Ulusoy. 33 фиданки, които ще бъдат засадени за вас в 7-те дървесни гори в Tavra Boğaz, провинция Sivas, ще растат с любов. С пожелание за здраве и щастие в един по-зелен свят, подходящ за живеене.. Cagatayyfanclub

Уважаеми Çağatay Ulusoy Като ваш подарък за рожден ден, феновете на Serm Worldwide допринесоха от ваше име, като дариха 1000 фиданки на полетата за залесяване на Измир, за да подпомогнат усилията за залесяване в Измир. Вие играете важна роля в този принос, за да оставите един по-приятен за живеене свят към бъдещите поколения. Благодаря ти !

Това е изумително! Начина ,по който Чачо успява да увлече хората и да ги вдъхнови за добри дела! Heart
Наздраве за него и за тях!

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 14:07 от NeZ_9

# 543

Това са част от различни благотворителни инициативи, които феновете са организирали в негова чест .

Скъпи Çağatay Ulusoy, cagatayufanclub даде на природата и на теб най-добрия подарък, като осинови полярна мечка от твое име. Честит Рожден ден!

Çağatay Ulusoy, Честит рожден ден! cagatayyfanclub дари от твое име за обученията, които организираме, така че всяко дете да започне живота си с равни възможности и да продължи напред със сигурни стъпки през целия живот. Надяваме се да посеем семена на надежда в бъдещето на повече деца.. . Благодарим ви за вашата подкрепа.

Уважаеми ÇAĞATAY ULUSOY, вие ни дадохте надежда с дарението, направено от CAGATAY FANCLUB на Фондация Надежда за деца с рак. Пожелаваме ви и година, изпълнена с надежда. Честит рожден ден.

Г-Н ЧААТАЙ УЛУСОЙ Удостоен проект за плантация на Sith Tree на име ( fr Cef(e7 CUWORLDWIDEFANS, които дариха дървета, които да бъдат засадени с екипа на Never Ouit в горски градини в провинция Пенджаб в Пакистан С вашата подкрепа Never Qut orpanzition е в състояние да помогне с глобални проекти за повторно залесяване които помагат на нашата околна среда, намаляват загубата на биоразнообразие, намаляват въглерода от околната среда и имат положително социално въздействие.

Уважаеми Çağatay Ulusoy. 33 фиданки, които ще бъдат засадени за вас в 7-те дървесни гори в Tavra Boğaz, провинция Sivas, ще растат с любов. С пожелание за здраве и щастие в един по-зелен свят, подходящ за живеене.. Cagatayyfanclub

Уважаеми Çağatay Ulusoy Като ваш подарък за рожден ден, феновете на Serm Worldwide допринесоха от ваше име, като дариха 1000 фиданки на полетата за залесяване на Измир, за да подпомогнат усилията за залесяване в Измир. Вие играете важна роля в този принос, за да оставите един по-приятен за живеене свят към бъдещите поколения. Благодаря ти !

Това е изумително! Начина ,по който Чачо успява да увлече хората и да ги вдъхнови за добри дела! Heart

Брей, наистина много впечатляващо и то за актьор неизползващ социални мрежи. Sunglasses
Мога да кажа едно голямо браво! Hands Clap

# 544
Жаки,това е от преди 3-4 години. Може би тогава е бил малко по-социален,но едва ли...
Но наистина е впечатляващо!
Kissing Heart
Сумие днес

# 545
Сладурка е Сумие. Heart Eyes

"Преследвам себе си!"

Най-доброто от Сумие

# 546
Ново и от другата партньорка- Аслихан Малбора

Аркадаша Мустафа Мерт Коч е хванат на тясно в колата си от журналисти и разбира се, са го питали за Чаатай Улусой .

Репортер: Искам да ви попитам за проекта на г-н Чаатай Улусой!
 Искаме да пожелаем на вашия близък приятел успех с "Gaddar"!  Но ние никога не го виждаме!  Питаме ви.
 Мерт: Той работи много здраво... Няма проблем.  Всичко върви добре.
А малкото братче -Аталай е в Единбург .

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 21:38 от NeZ_9

# 547
Като гледам и днес няма ново, с изключение на репортажа с Мустафа Мерт Коч, където "случайно" любопитен журналист е питал за Чаатай. То човек ще рече, че и турците са започнали да празнуват Коледа и затова не им е до тийзъри и трейлъри, реклами, постери и снимки.
Няма нищо, щом е така ние ще творим вместо творческите екипи на Gaddar и Kubra взети заедно.
Нека е на берекет новата 2024 година на нашия Принц Вълшебник.

# 548
Добро утро! Coffee
В това прекрасно време на годината, докато се подготвяме да празнуваме Коледа и Нова година, искам да  отправя едно послание за приятелство и радост към всички, които сме в  тази красива група.
 Тук създадохме пространство, където приятелството, толерантността и общата ни  любов  присъстват всеки ден!
В навечерието на Коледа искам да благодаря на всяка  една  от вас, че сме част от тази красива общност!
 Нека в този ден  мир и любов да царуват в домовете и сърцата ви! 
 Нека всяка една от нас получи благословия и просперитет през годината, която предстои!
 Нека си пожелаем  празници, изпълнени  с любов и радост, със светлина и топлина за всички нас и нашите семейства!
Нека по време на тези празници отделим момент да си припомним най-красивите моменти, които сме съхранили в душите си, за да ни дават стимул  през следващата Нова година.
И знайте,че сърцето на човека е истинско бижу и само от хората, които ще го държат в ръце,зависи колко красиво ще е то.
Затова не пускайте в живота си хора,които не разбират от бижута!
Благодаря ви,че ви има!
Весели празници, момичета!

# 549
Добро утро!

Нези
, благодаря за топлите думи и прекрасни пожелания!

И аз, на този светъл и семеен празник Бъдни вечер, ви пожелавам да бъдете здрави, да получавате много любов и да се къпете в късмет. Бъдете благословени и мечтайте с усмивка.
Нека Бъдни вечер се превърне в приказен празник за вас и семействата ви. Мечтайте силно, покорявайте смело, ценете времето с любимите си хора и грабете от красотите на живота с пълни шепи.

Момичета, пожелавам ви празници, изпълнени с весело настроение и непрестанно забавление.

# 550
Здравейте!

Днес е Бъдни вечер!
Нека е топло в душите ни! Нека е здраве, мир, сговор, любов, добри дни!

Джаки, Нези, благодаря за прекрасните пожелания. Няма по- голям и хубав подарък от една топла дума.
И понеже аз не съм от многословните, просто не го умея, затова моята радост, щастие и удоволствие, затова, че ви познавам и съм сред вас я изразявам по начин, който умея.

Подарък от мен за всички момичета в темата, удоволствие е да ви имам в живота си.

# 551
Подарък от мен за всички момичета в темата, удоволствие е да ви имам в живота си.

Цвети, благодаря ти за подаръка! Прекрасен е!
И за мен е удоволствие, че те имам в живота си.

# 552
Благодаря за хубавия подарък, Цвети! Hug

# 553
Благодаря ви! Правите празникът още по-хубав.
Казали сте го толкова хубаво, че аз оставам без думи.
Благодаря за подаръците. От мен имате цялата ми любов и най-сърдечни прегръдки.
Страхотни сте. Това е страхотно място и нека такова да си го оставим!

# 554
Момичета, сготвихте ли?
Ако не сте, има решение -

Joy Joy Joy
И за десерт -

Общи условия

Активация на акаунт