Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 475
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Чаатай Улусой-майстора на погледи! Страстни,жестоки-всички му се отдават еднакво добре!

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 23:18 от NeZ_9

# 301
Момичета,
Какво ще кажете:
Грозен, дебел, стар за възрастта си...
Направо съм страшно впечатлена от трансформацията му за поредната роля...
Браво Чачко, БРАВО!
Затова има толкова предани фенове 🍀❤️

Специално за феновете на Яман,

Цвети, вярвай ми Суде е винаги във вихъра си 😉 и никога на загуба.... от всяка ситуация...
Жаки, и аз усъмвах ...повярвай ми единствено с 1001 нощ ми се беше случвало....

# 302
След пускането на първия тийзър на сериала „Ghaddar“, името на сериала и името на главния актьор бяха популярни в Twitter

# 303
#Гадар е на първо място в тренда,#Чаатай- на трето.

Момичета,
Какво ще кажете:
Грозен, дебел, стар за възрастта си...
Направо съм страшно впечатлена от трансформацията му за поредната роля...
Браво Чачко, БРАВО!
Затова има толкова предани фенове 🍀❤️

Цвети, вярвай ми Суде е винаги във вихъра си 😉 и никога на загуба.... от всяка ситуация...
Какво да кажем,Нании!!!
Освен The king is back!

# 304
Хахаха. Аз и дебел и стар за възрастта си го харесвам. Като клошар го харесвах, та с тези изписани вежди ли няма. Тук ще кажа, че малко му оредяваше косата в шивачът. Ама това е Турция. Няма да е за дълго.
Шегувам се де. Просто пораства. Вече не е детенце като Емир и Яман. Даже според мен като голям човек може да изиграе повече роли. От красива любовна история,  до безмилостен убиец. Догодина ще откачим от материал за гледане.

Много благодаря за снимките.

# 305
Нези,
Много се радвам, че се нави за сериал по ТВ, сега вече ще е пред очите ни всяка седмица, ✌️

# 306

Ооо, Нани и аз осъмвах с 1001 нощ, еднакъв вкус за сериали имаме

# 307
Нези,
Много се радвам, че се нави за сериал по ТВ, сега вече ще е пред очите ни всяка седмица, ✌️

О,Нани,и аз!
За мен ще е за първи път да го гледам всяка седмица по ТВ и много се вълнувам!
Нямам търпение!
Румънките пишат нещо, но не знам колко е вярно
Изглежда, че името на героя на Çağatay е променено от Levent на Dağhan.  Ето и сюжета на сериала:
 „Животът на Даган (Чагатай Улусой), който се завръща у дома след дългата си военна служба, вече не е същият като този, който е напуснал.  Момичето, което обичаше, Айдън (Сюмейе Айдоган), си тръгна, без да му каже, а брат му Рузгар (Фатих Берк Шахин) попадна в мрачен свят.  Песента на Erkin Koray „Gaddar“ придружава въведението на сериала, който разказва историята на трансформацията на Dağhan в жестокост в живота му, който внезапно се преобръща с главата надолу.“

Но ,така или иначе, скоро ще разберем. Wink
Един от феновете на Çağatay написа какво е значението на името Dağhan, като каза, че името му е перфектно избрано:
 „Какво е значението на името Dağhan и неговите характеристики:
  Докато "Dağ" на турски означава силен и висок (планина), титлата "хан" или "хан" означава владетел или водач в тюркската и монголската култура на историята.  Поради тази причина името Dağhan обикновено се отнася за човек, който е силен, висок като планина и има лидерски качества.

# 308
От Бирсен:

Голям интерес към първия тийзър на Gaddar на ÇağatayUlusoy Новият сериал на AyYapım, една от водещите компании в индустрията. Gaddar се готви да се срещне с публиката си по FOX много скоро . С участието на ÇağatayUlusoy , SümeyyeAydoğan и OnurSaylak , в него участват важни имена като ErdalÖzyağcılar , LaçinCeylan , HakanSalınmış , MügeBayramoğlu , DenizÖzerman , NeslihanYeldan , FatihBerkŞa hin , MusabEkici и UğurYıldıran . Докато HürerEbeoğlu написа сценария на сериалът, който обединява SinanÖztürk, седи на режисьорския стол . Излезе първият тийзър на "Gaddar", чиито снимки започнаха през последните седмици. Първият тийзър на дългоочакваната поредица, която върна Чаатай Улусой на телевизионните екрани след дълга пауза, дава информация за суровия свят на поредицата. Животът на Даган (Чаатай Улусой), който се прибира от дългата си военна служба, вече не е същият, какъвто го е напуснал. Момичето, което обичаше, Айдън (Сюмейе Айдоган), си тръгна, без да му каже, а брат му Рузгар (Фатих Берк Шахин) попадна в мрачен свят. Песента на ErkinKoray Gaddar придружава въведението на поредицата, която разказва историята за трансформацията на Dağhan в жесток човек в живота му, който внезапно се преобръща с главата надолу .

# 309
За мен името Дагхан е по- добро. Напомня ми Легендата и планинското ханство /Daghan/ и войните, които бяха направо ненадминати начело с Аккъз.

# 310
БЕЗМИЛОСТЕН / ТИЙЗЪР 1
- Много е трудно за човек, който остава тук, синко.
- Обаждам му се, а той е или на операции, или на граничния пункт.
- Да, аз съм! Отвори вратата! Отвори!
- Ти си наистина жив, нали?
- Моята мама!
- Да бъдеш майка е много трудно.
- Значи не знаеш?
- Какво не знам?
- Те се преместиха.
- Не ти ли разказа?
- Когато си тръгнеш, нищо няма да се промени!
- Имам проблем, мамо. Всички си тръгнаха.
- Добре дошъл, татко!
- Брат?!
- Махни си ръцете от брат ми!
-Ти съдията ли си или палачът бе?!
- Аз съм бедняк, по дяволите! Негодник!
- Гледай да не ти се случи някоя беда!
- Отсега нататък повече неприятности от теб не могат да ми се случат!
- Сигурно е умрял.
- Как го разбра това, по дяволите?
- Той изобщо не мърда!
- И аз не мърдам! Това означава ли, че съм умрял?!
- Не знаех, че си толкова безмилостен.
- Не бях безмилостен. Моето обкръжение е лошо.

Скрит текст:
Нези, ставаш за преводач. Абсолютно точно си го превела.

# 311
Добро утро!

Каква вечер,а! Истинска радост за всички фенове на Чаатай! Чакането си струваше! Всяка секунда от него си струваше!

Вече ще сме по-спокойни до 5 ти януари!
Само една премиера, ако може,нещо Wink

Скрит текст:
Нези, ставаш за преводач. Абсолютно точно си го превела.

Жаки,благодаря  ти!
Като го чух 1000 пъти. Joy
 А сега, благодарение на теб, разбрах какво казва и Сумие.  Hug

# 312
Добро утро! Coffee

Снощи беше една луда вечер...голямо изживяване.
На сериали не правят премиери, обикновено първи епизод се събират и го гледат заедно.

Промото за Ичерде и Гадар - за мен един Сарп след години

# 313
Dağhan = Sarp+ Hakan

# 314

Общи условия

Активация на акаунт