Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 396
  • 734
  •   1
Отговори
# 570

"Delibal" е красив и емоционален романтичен филм. Не само има сладка, невинна и романтична аура, но е и нещо различно и изпълнено със съдържание, тъй като ни разказва за сериозно психично заболяване, което е все по-често срещано сред младите хора, и главният герой, изигран от ЧаатайУлусой(BarisAyaz), е изправен пред сериозно психологическо разстройство като биполярност. Ако за някои има значение само външната красота на актьора, за мен, като фен на Чаатай(не фен на ролята), нищо не е по-важно от гъвкавостта и трансформации, през които е минавал с всяка изиграна роля! Разнообразна гама от външности, емоции и изражения на лицето, изразителност на очите и език на тялото, с които ме очарова през почти 13-те години на кариерата си и които открих и в "Delibal"! Чаатай ме очарова и привлича като магнит точно поради тази причина!
Той не е линеен актьор и както правилно казва, обича предизвикателствата... Не се съобразява с външния си вид, както се съобразяват с много от тези, които се смятат за "негови фенове", защото при него професионализмът идва първо! Той е много всеотдаен актьор, който обича и се занимава с тази професия! Само който го е учил може да разбере това! Множеството изражения на лицето му са като в калейдоскоп, Чаатай може безгрижно да превключи за части от секундата от усмивка към плач, от чувство на тъга към това на щастие! С "Delibal" и неговото представяне той разчупи леда с интервюта, репортажи и корици на известни списания като: GQ, Huriyet, Marie Claire, Grazia, покана за телевизия (Beyaz Show), реклама на Колинс, която се оказа истински успешна, тема за художници и портретисти, за критици и други актьори! Чаатай беше прероден тогава, от собствената си пепел и той го искаше! Липсваше му да бъде обичан, липсваше му да показва любовта си!.. За мен "Delibal" беше повратната точка в актьорската му кариера! Той е пионер на младото поколение, амбициозен и професионален младеж! Обичам го и съм горд, наблюдавайки еволюцията му, че съм му фен!

от Габи
Това е той - нашият "луд мед" Heart Eyes

С "Delibal", Чачо направи важна стъпка в кариерата си, остави зад гърба си юношеските мелодрами и започна да прави по-сложни герои, които изискваха повече подготовка, повече отдаденост и резултатът е налице... сега той е най-добрият турски актьор!!! Heart

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 20:43 от NeZ_9

# 571
„Понякога животът изважда мрачното вътре в теб, дори и да не го искаш.“
Очаквайте скоро сериала „Мрачно“ 🔥с участието на крал Çağatay Ulusoy

Нези, благодаря за статията на Габи, с интерес я изчетох.
А тази гифка е супер яка

стори only.cagatayulusoy

редактирам се да добавя и
ИГonly.cagatayulusoy

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 22:34 от jackie.

# 572
Ново от Fox        

Не е  много, но ни кара да трепваме всеки път, когато се появи някаква  новина.

# 573
Честито Рождество Христово!
Да е Светлина в душата ви!
Да е Слънце по пътя ви! 
Да е вдигнато Челото ви! 
Да тежи Думата ви! 
Да е Огън в огнището ви! 
Да са от Радост сълзите ви! 
Да е Верен другарят ви! 
Да е Мир в съня ви! 
Да е споделена Обичта ви! 
Да е Мъдрост в избора ви! 
Да е здрав Коренът  ви и
да пребъдат Рожбите ви! 
Да бъде!

# 574
https://www.facebook.com/groups/323817459405194/permalink/906085767845024/
Ново от групата във Фейсбук, нямам идея как да го покажа клипа по друг начин, дано няма някой против!

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 00:59 от nanni_123

# 575
Супер си е качено, Нани.
Значи скоро ще пуснат нов тийзър или трейлър, и ще обявят официално датата на излъчване.

Споделеното от Ердал.

# 576
Добро утро!
Coffee
Обявени са кандидатите за категорията „Най-добър мъжки актьор в телевизионен/кино сериал“  на XVII церемония, организирана от Университета Галатасарай, която ще се проведе на 14 март 2024г.

https://www.gsuenodultoreni.com/?fbclid=PAAabHNeK6mt7C4y6p4KxkI2 … cvt56vYXKozKHLNCA
Да подкрепим Чаатай Улусой, като гласуваме за него, въпреки че е сред доста силна конкуренция.
И само като любопитен факт да спомена,че кака също последва Чачо.
Някои твърдят, че това е евтин ПР, но на мен ми се струва, че не е така.

# 577
Добро утро!

Нези този линк е за миналогодишното награждаване. Дай някой актуален.

Групата номинирани е убийствена. Да видим кой ще спечели. Аз само Боран Кузум не съм гледала никъде, но другите са страхотни актьори. За мен победителя ще зависи от активността на феновете им.

Ох, Нези! За какво им е такъв ПР.
Много по-голям отзвук биха направили, ако се появят заедно на обществено място, няма да си играят на последвания, ама къде толкова мозък в плитките им умове. Те тия всеки ден лягат и стават с тях, че знаят не само ежедневието им, ами и мислите им. Много са смешни като почнат да бръщолевят в първо лице единствено число....
Затова Чачо е далеч от СМ, всяко действие е цял измислен роман...

# 578
Жаки,линка не е към гласуването,а просто илюстрация за това какви са тези награди.
Ще потърся по-късно  за гласуване.
Hands V

# 579
Ааа, ясно! И аз ще потърся.

Малко Онур

# 580

Дано от Фокс продължат с изненадите!
Ако не от Фокс, може някоя изненада от Чачо и Дуда да се появи ! Wink

# 581
Нези,
Да няма стори ...И тя каза "ДА" и пръстен с огромен камък 😋🫢😁🥳
Ще трябва да се раздават розови хапчета, няма да се преживее 🫢🫢😁.... ЛЕСНО

# 582
Нези,
Да няма стори ...И тя каза "ДА" и пръстен с огромен камък 😋🫢😁🥳
Ще трябва да се раздават розови хапчета, няма да се преживее 🫢🫢😁.... ЛЕСН О
Хаха, nanni, определено!
Joy Joy Joy
Като гледам едно следване в ИГ до какви драми води, направо ме хваща страх от такова стори...

# 583
Мен не ме е страх Simple Smile, това ще бъде избор който трябва да се приеме.....най важното е да бъде щастлив Simple Smile А и няма да се лъжем,  време му е да бъде баща.....
Аз съм много впечатлена от Баръш Ардуч, как издържа с неговата Гупсе на "целата фенска любов" ЛПН  всички го искаха с друга, от 100 кладенеца вода се носеше, ама той си е ожени и си имат дете Simple Smile

# 584
Нани, абсолютно си права!
Не знам, как може да има фенове, които да скачат срещу избора му. Кои са те, че ще му се месят в личният живот. Както си иска и с когото си иска ще живее. Може да имаме претенции за актьорство, визия, роля и до там. А той с кого ще бъде или живее си негово право, никой няма правото да му дава тон в живота. Те сигурно майка му и баща му не се месят, но те лудите фенки си мислят, че имат права над личниярт му живот.... Болни мозъци!

Общи условия

Активация на акаунт