Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 392
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Ей толкова много му пука на Чачо какво мислят феновете за жените му, вкуса му към жените и въобще за личния му живот!

Заради точно такива фенове се крие и не иска да се покаже! Rolling Eyes
А и на кака като гледам, много и пука!
Тези снимки са от днес- спокойна и творяща.
(не знаех,  че рисува)

За мен това с ПР-а е голяма глупост.
Как точно ще повлияе това, че Чаатай Улусой е последвал Дуйгу Сарашин в ИГ, на техния СЕМ и въобще на това кой и дали ще гледа сериал с нейно участие?
По-голяма глупост не съм чувала.
А Чачо, като от почти година няма връзка с нея, видиш ли, изведнъж ще се втурне да и прави услуги. Smile
Трябва да си много наивен ,да не кажа глупав да повярваш на това.
Може би просто са стоплили отношенията си, може би ще бъдат приятели, а може и нещо повече- те си знаят и това е тяхна работа.
Аз му пожелавам днес, в деня на бащата, да стане баща, защото  обича децата, заслужава го  и ще бъде добър баща!
Има за пример доброто си семейство, така че, няма как да е по друг начин!

# 586
Здравейте!

Докато чакаме новини за Gaddar и Kubra, та дори и Дуда,
слагам наш Оркун , този път с внушителното име Атила.

ПП. Ще гледам Гаддар без значение дали Чачо е във връзка с Дуда или не. Не съм от феновете, които гледат сериалите на Чаатай само ако е с жената, която те искат (това наистина звучи смешно и несериозно от устата на хора наричащи себе си фенове). И да не забравяме, че ги познаваме само на снимка, никой не знае какви хора са в действителност. Дуйгу може и да не се харесва на мнозина, но да е най- добрия човек за него.

Ох, докато успея да си напиша и пусна поста, то новини от Дуда дори излезли.

# 587
Какви новини, Цвети?
Аз само ще допълня,че Дуйгу, до колкото съм чела винаги е страдала от това, че Чачо  не показва връзката им, дори и от това, че не я следва в ИГ. Това може да е първата крачка.
И сега картината  да е завършена.
Ще видим дали 2024 ще ни поднесе някаква изненада!

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 20:34 от NeZ_9

# 588
Дуйгу им бръкна в здравето на лудите фенки, развали им празника.
А най-интересното е, че само са се последвали, а я си представете да обявят, че пак са двойка....ще има хара кири!
После нямало болни мозъци, има и още как!
В интерес на истината повечето коментари са положителни, тук-таме има по някоя луда, която се изказва неподготвена.
Нани, спомена за Баръш и Гюпсе... там бяха много лудите и се справиха, та Чачо тук с тези ли няма да се справи, които са една шепа.

# 589
А, за новите снимки говоря, Нези. Спокойствието, което излъчва и това, че рисува. Всяка нова снимка за мен е равнозначна на новина. На тези снимки дори я намирам за много хубава. Има нещо екзотично в нея, което ми харесва.

# 590
Цвети, напълно съм съгласна с екзотиката, която намираш в нея. И аз съм на мнение, че не от сладникавите красавици, но има много чар и страхотно тяло.
А я харесвам, защото винаги е заставала зад Чачо, в нито един момент не го предаде. Дори и само приятели да са, Чачо само може да спечели от това.

# 591
Аз си казах мнението...
Когато разбрах, си казах с най невзрачната...
Обаче...днес на снимките ми харесва...
А и на култовите клипове от яхтата на Чачо, е уникална и той я закача през по голямото  време....
Ето,

Изглеждат в хармония и разбиране....
Но пак казвам, няма да пита НАС, колкото и да си го мислим 🫢🫢🫢
Важното е той да е щастлив!

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 21:21 от nanni_123

# 592
Може и да знаете ,но  ,ако не знаете ,да ви кажа- Duygu означава чувство, емоция.
А Sarışın-рус ,руса, блондинка
Нищо чудно Чачо пак да го е обзела русата емоция! Wink

Ето и нещо, което е казала тя:
„Толкова е сложно, когато всеки жест на твоя възлюбен е следен в социалните мрежи. Хората са като огледала и много бързо превръщат мрака в светлина, а злото в добро. Забелязва се, че жените са по-склонни към словесно насилие в отношенията на други жени, затова при двойките често страдат спътниците на знаменитите актьори“, допълва Саръшан.
Права е!

# 593
Жаки,
Ооо, дааа
И аз смятам, че Баръш се справи....каквато и да я мислеха, обиждаха и какво ли не....най важното е, че и той и Елчин са си с партньорите ...успяха на целия хейт....и фенска любов....
Затова смятам,  че и Чачо ще се справи с всичко и пак ще си НАЙ, НАЙ,НАЙ желания АКТЬОР,  ✌️ за всички нас Simple Smile

# 594
Жаки,
Ооо, дааа
И аз смятам, че Баръш се справи....каквато и да я мислеха, обиждаха и какво ли не....най важното е, че и той и Елчин са си с партньорите ...успяха на целия хейт....и фенска любов....
Затова смятам,  че и Чачо ще се справи с всичко и пак ще си НАЙ, НАЙ,НАЙ желания АКТЬОР,  ✌️ за всички нас Simple Smile
Много ясно!
Ние го харесваме като актьор, харесваме таланта му, превъплъщения му, а не жената, която е до него.
(е, за влюбените в него ,не знам...)
Коментирахме и с Габи ситуацията
Ето какво ми писа тя:
Nezi, Astea sunt invenții... Probabil cei doi au ajuns la un acord comun... s-ar putea să se fi împăcat... Duygu a stat mult în umbra lui Cagatay... nu mi s-a părut corect(mă refer, din punct de vedere ca și femeie).
Nezi, това са измислици... (става дума за измисления ПР)Двамата вероятно са се разбрали... може и да са се помирили... Дуйгу прекара много време в сянката на Кагатай... не ми се стори честно (имам предвид , от гледна точка на това да си жена).

# 595
Нези, много ясно, че не може да става дума за ПР.
Всеки трезво мислещ човек няма и през акъла да му мине за такова нещо.
Рускините са много доволни и ги искат заедно.
В крайна сметка това си е тяхно решение, каквото и да е то. Важното е те какво желаят, а не шепа откачалки.

Нани, точно за това му се възхитих на Баръш, че нито за момент не остави съмнения върху връзката си Гупсе. И тя не е първа красавица, но му е спечелила сърцето с други качества. Не всичко е визия. Няма да забравя, когато Гупсе забременя, как я кълняха да загуби бебето.

# 596
Жаки,
Баръш беше безкомпромисен в това отношение, без да парадира за секунда не остави съмнение...
Но това което съм чела, че и Гупсе много я харесват в Турция, но най важното е, че той изведнъж стана международна звезда с огромна фенска любов и бяха категорични, че той трябва да е с Елчин,  нищо, че и тя си е с гаджето.....Баръш и за секунда не остави Гупса....пълна лудост е тази безумна фенска любов
Чаатай си знае най добре, само се моля да бъде малко по социален...иска ми ТОЙ да споделя....

# 597
Чаатай си знае най добре, само се моля да бъде малко по социален...иска ми ТОЙ да споделя....
Да на всички ни се иска, ама това е характер, как да избяга от себе си. За мен той не асоциален, а интроверт. Важен му е неговия свят, там се съсредоточава, там се чувства свободен и лек, другото го натоварва.

# 598
Дами, цял ден тишина в групата и реших да си дам почивка. Влизам да ви видя нещо дали сте открили и попадам на толкова много материал за четене. Зарадвахте ме. Темата ми харесва. Не защото е жълта, а защото е философска.
Личният живот е на първо място личен. Техни са си решенията, ние гледаме от екрана тяхната работа.
 Голяма драма беше вчера, че тя не го следва. Ми на него какво да му следва. Той откакто аз го следвам само два пъти съм видяла активност и бяха реклами. А и нали се сещате мен ако някой ме последва в инстаграм веднага ще видя, а тези хора постоянно имат последователи и да видят, че някой от тях е специален ще е просто съвпадение. Та някой трябва да ѝ каже първо той какви ги е свършил. Това ако не се чуват и виждат лично. В което няма нищо лошо. Аз не мисля, че като са бивши не може да общувах повече. Нека сме цивилизовани хора. Ако пак ще се събират - браво. Всъщност той е направил много хубави неща докато е бил с нея. Не виждам с какво толкова му е навредила.

Важното е той да си я харесва, а не феновете. Или по-скоро лудите фенки, които пак са изпаднали в драма, че шансът да са с него вече е намалял. Та ако ще да е тя, ако ще да е друга, аз бих се радвала да е щастлив. Та дори да не е първа красавица, това само значи, че не е повърхностен.

Много ми е странно как феновете като видят любима двойка на екрана и смятат, че и в животът трябва да са така. А те нали са актьори, работата им е да ни накарат да вярваме. Аз ако бях половинка на актьор сигурно нямаше да се чувствам комфортно ако мъжът до мен трябва да се целува с друга по цял ден. Но ако е добър актьор ще си кажа, той е професионалист. Единствено бих се притеснявала ако е добър актьор дали не играе, когато е с мен.

А и кои сме ние, че да се месим в решенията на други хора. Ние единствено можем да се радваме за тях. Останалото ми изглежда като стари свекърви, които само цъкат с език и казват тази не е стока.

# 599
Гери,
Разсмя ме от сърце за старите свекърви, цъкането с език и за ТАЗИ НЕ Е СТОКА 🫢🫢🫢 , че то стока за наш'то гардже НЯМА ...това е ...
Ох, нямам търпение за истинско инфо
Каквото ще да е....малко остана до началото ✌️

Общи условия

Активация на акаунт