Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 329
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета,
Нося Ви от туитър супер компилация на Чачко
https://twitter.com/AmaHerus/status/1740473955633529174?t=yG5O5F … 1ByVZGt4z1oQ&s=19
Чаровник

# 646
Ето я визуализирана компилацията, Нани!

Ох, Гери.... ретро футболистче
5 мин не спирам да се смея, откъде ти идват тия сравнения, на всичкото отгоре си права,
липсва му само обичката.
Ама, аз го харесвам и ми допада този тип ретро футболистче

# 647
Хаха! Гери,право в десятката!
Ретро футболистче, ама готино!  Kissing Heart

# 648
Спокойно, няма визия на Г-н Улусой, която да не ми е допаднала. Аз мустаците харесах, които дори се опитах да игнорирам. Та сега тази подстрижка ли няма.
А обичка съм убедена, че на детските му снимки съм виждала. Няма да е сложно да се изпълни явно.
Аз и бради не харесвам. Него го предпочитам с едноседмична брада поне. В този ред на мисли ми е много интересен цветът на брадата му. Направо рижавее.
Не ми обръщайте внимание. Още страдам по къдриците. Единствената утеха ще ми е Кубра.

# 649
Къдриците бяха страхотни! Много готино излъчване имаше с тях!
Гери,чакат ни три различни визии тази година- в "Gaddar", "Kübra " и в "Gentilmen ".
Голям кеф!!!

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 14:52 от NeZ_9

# 650
Гери , как де ни ти обръщаме внимание като целиш десетката. Dart
Моя любимец Джан също е с рижава брада и тъмна коса. Явно не е нещо невиждано. Може в родата да е имало някой рижко. Това си проличава най-вече лятото. Зимата май не стои така рижава.

# 651
Здравейте Много Ви е хубава темата

фраг

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1740704222608277524

# 652

dterziiska, много ти благодаря, от кога я чакаме тази новина!
Ти си ни добрия вестоносец! Heart

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 16:17 от jackie.

# 653
И още от FOX,

# 654
# 655
Ето, Simple Smile
Чачко и Енгин бей

И отблизо

# 656

"Никой не се ражда жесток! Хората понякога стават жестоки, за да запазят близките си заедно."
Споделено от Чаатай Улусой!
                              Heart

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 00:05 от NeZ_9

# 657
Официалният плакат за предстоящия сериал на FOX, Gaddar

Никой не се ражда жесток!
"Хората понякога стават жестоки, за да запазят близките си заедно."

Момичета, плаката е страхотен.

# 658
От Бирсен:

Първият плакат на "Gaddar" беше пуснат

Телевизионният сериал "Gaddar" на Ay Yapım, с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak, е очакван с нетърпение.
Телевизионният сериал "Gaddar" върна Чаатай Улусой на екран след много години. Поредицата, подписана от Ay Yapım, чийто първи плакат е публикуван, ще се срещне с публиката през януари. В сериала, който е планиран да се излъчва в петък, Чаатай Улусой (Даган) е придружен от Сюмейе Айдоган (Айдан) и Онур Сайлак (Мениджър).
Други важни роли в сериала са споделени от Ердал Йозягджилар, Лачин Джейлан, Хакан Салинмиш, Мюге Байрамоглу, Дениз Йозерман, Неслихан Йелдан, Фатих Берк Шахин, Айтек Шаян, Мусаб Екичи и Угур Йълдиран.  Синан Йозтюрк режисира сериала, написан от Хюрер Ебеоглу . Сериалът разказва историята на Даган, който се завърна от армията и се превърна в безмилостен убиец след събитията, които е преживял.

# 659
Момичета,
Повтарям се, но толкова се радвам...
Всичко ври и кипи Simple Smile
Ако не се справя с вграждането,
Помогнете ми ✌️
https://www.instagram.com/reel/C1W5tGVoLTk/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Благодаря Ви за превода на плаката, с автоматичния беше ....😶 затова го сложих само на турски.

Общи условия

Активация на акаунт