Адвент, Коледа, Нова Година...Празничен декември в НЕМСКАТА тема(246)

• 30 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм с огромни оплаквания от Водафон, във вид на безумно слаба скорост на моменти, въпреки че съм на най-високата предлагана, като дори в петъците се случва да няма нормален достъп в продължение на половин-един час. И естествено никакво съдействие при искане на такова от оператор. Телеком са не по-различни, според чуваното от колеги, а за оптичен кабел хазяинът, който живее под нас, не дава и да се издума, заради това, че щели да му дупчат къщата и копаят двора. Немска приказна история.

# 226
Аз казвам само как беше у наше село. Не са лъгали, че има кабели. Събираха си квота, за да прекарат такива. Сериозна пропаганда имаше. Още седят пред къщите набучени табелки с “Wir sind dabei!“. Joy

Много евтино било в тази държава! Половинката отиде на авто сервиз със спукана гума. Поправили са я за 5(пет!) евро. Astonished

# 227
Само 5 евро? Преди години в Австрия ни взеха към 30 евро за същото.

# 228
Как ги оправят тези спукани гуми? Ако имаш резервна я сменят ? Друго много не ми хрумва ?

# 229
Лепят ги ако може. Резервната е само, за да можеш да стигнеш до сервиза.

Само 5, да. И мъжът ми се е учудил, но толкова са поискали.

# 230
Не знаех че може да ги лепят.

# 231
Бела, нямам идея как, трябва да питам мъжа ми какво точно са и правили. Предполагам, залепили са я. Оправиха ни резервната гума, защото ни чакаше дълъг път.

# 232
Попитах защото на мен са ми оправяли, т.е. лепили гума, и няколко стотин км. по-късно гумата беше спаднала и пак беше за смяна ... и то ме чакаха още км. т.е. със заместителна гума този път.
После се наложи да сменят и 4 те гуми . Защото има и правила за това кои гуми с кои трябва да са абс. еднакви ... и т.е. Т.е. искам да кажа, че аз не бих карала с лепена гума изобщо.
В момента заседава оон  .

# 233
Преди години пак ни бяха лепили гума и изкара до следващата подмяна на гумите с нови. Днес са казали, че това е по-добрият вариант в случая, защото гумите са доста нови и иначе трябва две да се сменят. Зависело и къде е спукана гумата, отстрани не можело да се лепи, само на контактната повърхност. Трайно било. Нашият опит показва, че е така. Ще видим колко време ще издържи този път... за 5 евро. Joy

# 234
Правих баница с кайма и кисело зеле. И я хапвахме с тцацики 😂
Учудващо и децата я харесаха.

# 235
Интернет няма. Нови разговори, нови проверки, извинения и "работим по вашия случай".

# 236
Аз пека в момента мързеливи “банички” с оризови кори, но само с яйца и сирене.

Mößbauer-Effekt, лошо. Сега сигурно чак в понеделник има шанс да го оправят.

# 237
  • Германия
Интернет няма. Нови разговори, нови проверки, извинения и "работим по вашия случай".
Това ми напомни, а как ще реагират, ако има кажеш  същото (работиш по случая) като дойде време за плащане

# 238
Тц, тц, Мьос, това звучи много зле, съжалявам за ядовете ви.
Бела, гумата е била разглобена и залепена отвътре. Мъжа ми каза, че дълго време е карал с нея. Така че няма страшно да се кара с лепена гума.

# 239
Дано Пипи!
Синьо как е била спукана гумата и какво е успяло да я спука ?   Пирон или желязо ?

Общи условия

Активация на акаунт