🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 778
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Петър - не летецът, а един друг, от следващ сезон - е един, който почти  не пропускаше да сложи "Аз" в изречение.
 Аз, аз, аз. Само той едничък можеше и знаеше всичко - ако питаш него.

# 2 371
И не беше далеч от истината Sunglasses

# 2 372
Ами можеше си ..и знаеше си

# 2 373
  • София
Ами... не беше точно така. Simple Smile
Но няма да привеждам примери. Отделих му достатъчно внимание като върнах спомените си към него,  та му стига за днес.

# 2 374
Или няма да привеждате примери,защото не сте прави Joy
Не ме банвайте плс Cry

# 2 375
  • при късмета
марулета, Петър от последния сезон.
Но и аз не разбрах защо ИиА са разочаровали, заради него и каква гавра е имало от тяхна страна. Другия отбор му скроиха шапката. И да, имаше голям потенциал, предвижданията му бяха правилни, с изключение разбира се на това как ще го елиминират и в повечето случаи беше прав, но това, което помогна на противника да го извади от играта, беше собственото му его. Ама ИиА какво са виновни, не знам

# 2 376
Петър би се справил като водещ. Какви презентации само правеше всеки път на седмичните задачи. Има дар слово, школуван глас, находчив е и интелигентен, има силно присъствие. Самочувствието му е в повечко, но пък не е без покритие, а и хора без самочувствие не виреят в телевизията.

Отборните дуели бяха най-голямата гавра с участниците в неговия сезон.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 18:19 от Дидичка

# 2 377
О, Петър не го искам и аз за водещ, много неприятен ми беше.
Едва ли ще вземат някой без никакъв телевизионен опит, но кой знае.

# 2 378
Завиждам ви, че си спомняте участниците. Аз не помня 97% от участвалите.

# 2 379
О, Петър не го искам и аз за водещ, много неприятен ми беше.
Едва ли ще вземат някой без никакъв телевизионен опит, но кой знае.
Той е актьор, а те обичат да взимат актьори за водещи. Wink

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 20:57 от Alucard

# 2 380
  • София
Да, ама има добри актьори и слаби актьори. Слабите изживяват някаква слава ден до пладне  и повече никой не ги чува.
Ако ме разбираш. Stuck Out Tongue

# 2 381
Завиждам ви, че си спомняте участниците. Аз не помня 97% от участвалите.
Това е единственият риалити участник , който си спомням. Чела съм си стари мнения във форума, където горещо споря и защитавам някого , паля се , драскам ..и изобщо не го помня кой беше. Или се споменава даден участник, а аз не помня, мразех ли го харесвах ли го Joy

# 2 382
Да бяха взели предвид, че рейтинга на Фермата падна, когато телевизията се намеси на ИиА. Тоталния провал беше 6 сезон (а неговия рейтинг не беше слаб, поне по статистика, която беше пускал Дяволо), но 5 беше силен и който е загледал 6, го е догледал, въпреки разочарованието. Това някак изкривява отчитането на рейтинг, защото предполагам се сравнява сезон на бтв, със същия сезон на нова. И със 7 вместо да си вземат бележка и да върнат концепцията на предаването в първоначалната форма, което им качваше рейтинга, те решиха да комбинират таргета с Биг брадър и игрите, подбраха участници, които изобщо не са за Фермата, а за тези 2 предавания и съвсем оплескаха нещата. Та не знам защо някой назад каза, че Ники Николов знаел какво прави, но според мен, това е изцяло негова работа и хич не знае какво прави. Това е резултата от знаенето му. За капак изцяло изолираха външната продукция, благодарение на която предаването изобщо е имало рейтинг. Ми няма да прокопсат по този начин, изобщо като телевизия, защото всичките им предавания са на този принцип.
Успехът на Фермата беше заради ИиА, не НН.

# 2 383
  • България
От Фермата помня само участници от последния сезон и участници от сезона със Сами и Шопски. Аз и другите дали съм гледала е под въпрос.

# 2 384
  • при късмета
Точно така, ИиА са не само лицето на предаването, но и смисъла, идеята, старта и налагането на това предаване, преди БТВ да съсипе готовото
От всеки сезон помня участници. Даже повечето. До 3 повечето  положителни,  нататък някак помня повече тези, които са ме дразнели или са ми били направо противни. Е, в 5 няма как Сами, Митака и Красимир да не са ми в любимците. 6 и 7 имаше зорлем по един участик да харесам, беше потресаващ каста

Общи условия

Активация на акаунт