🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 688
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 2 385
Митака IT-то, нали? Че другият не се търпеше.

# 2 386
  • при късмета
Да, той. Незабравим участик, за всички сезони. Как скрои шапката на Шопски, многа ми хареса. И другия си имаше моментите, макар и да беше противоречив

# 2 387
  • България
Митака IT-то, нали? Че другият не се търпеше.

Аз не помня да е имало друг Димитър. Joy

# 2 388
Двама Димитровци бяха в един сезон,  Д. Караиванов (много интелигентен и начетен човек, добряк...и постоянно обиждан от онзи арогантен простак Шопски) и Д. Калайджиев... дето се загаджи с една Красимира, която в същото време беше омъжена с дете, живеят вече от години заедно. Ако не се лъжа, вече имат и общо дете, но не съм сигурен, не искам да спекулирам.

Спрях да гледам фермата заради гаврата с Петър и се разочаровах от Иван и Андрей заради него.
Тамън да питам "каква гавра с Петър, кога? Че уж гледах предаването и такава няма. По-скоро беше гавра с нас, зрителите, че ни натрапваха този досаден образ (всезнайко и наглец, който манипулираше всички жени от отбора си. Невиждан нахалник и манипулатор. За самочувствието му да не говорим...)
Скрит текст:
Но да, за водещ може би става, има хубава дикция, говори ясно. И има нелош тембър на гласа.  Това, че е интелигентен, не може да се отрече също. Но с добрите качества дотук. Такова леке не искам и да познавам в живота си.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 00:40 от diziler

# 2 389
  • София
Двама Димитровци бяха в един сезон,  Д. Караиванов (много интелигентен и начетен човек, добряк...и постоянно обиждан от онзи арогантен простак Шопски) и Д. Калайджиев... дето се загаджи с една Красимира, която в същото време беше омъжена с дете, живеят вече от години заедно. Ако не се лъжа, вече имат и общо дете, но не съм сигурен, не искам да спекулирам.
Не спекулираш, така е, имат си дете и се ожениха. Помня, че в техния сезон бяха в два различни лагера, той -при богаташите, тя-при сиромасите.
Аз се сещам и за Димитър-Гуспата от Ф1.

Точно юбилейният сезон няма да могат да направят ИиА, много тъпо, някакси не си я представям без тях..

# 2 390
  • някъде другаде
Ще гледам и Ф10 , но поне в началото ще ми е странна без Иван и Андрей.

# 2 391
Точно юбилейният сезон няма да могат да направят ИиА, много тъпо, някакси не си я представям без тях..
Е юбилеен, ама те тамън направиха някакъв The best преди това, нещо като ВИП сезон, с хора от стари сезони.
Иван и Андрей изобщо няма да ми липсват (никога не са ми били приятни). Докато много по-трудно свикнах с мисълта, че Владо Карамазов не е водещ на Сървайвър и замениха кон за кокошка. Тук едва ли ще има такава драма, но да видим с кого ще заменят опосумите Grinning Че както има един лаф: винаги може и по-зле Grinning

Ако някой им гледа подкаста, нека каже когато те зачекнат темата "Фермата 10", плс.

# 2 392
виж владо карамазов може да е водещ. Всички го харесват и мисля че ще пасне на това предаване.

# 2 393
  • България
А, Димитър Лекето, Татиното измисления брокер Joy който забърса Красимира и сега я унижава в Ютюб като й казва, че преди е била дебела

# 2 394
О, това последното съм го изпуснал. Това е ужасно, ако е вярно. Той кльощавия щото е много убав.

# 2 395
Аз го следя Димитър брокера.Обипа си жената и не съм останала с усещане,че я обижда.Дори тя сама беше казвал в подкадт,не помня вече къде,че й е било трудно да направи контакт с дъщеря му,да я приеме.Товс е минало,джиткат си с всички деца насам-натам и са щастливи.Самият той ми е доста неприятен,мисля,че доста си повярва и се изживява като ментор.

# 2 396
  • Другата България
Ще гледам и Ф10 , но поне в началото ще ми е странна без Иван и Андрей.
Аз също.
След няколко пропуснати сезона намерението ми е да се върна към този формат, до сезона на Кирил и Ивайло, заради който се отказах от гледане по принцип съм изгледала всички сезони на “Фермата“.
Не мисля, че форматът ще загуби кой знае колко от отсъствието на Иван и Андрей, аз харесвам Ники Николов и се радвам, че той и екипът му ще правят предстоящия сезон.
Ще следя темата за новини, радвам се да видя в нея много познати лица от предишни сезони.

Погледнах в Уикито, и “Мостът на времето“ съм гледала.
Значи само последния сезон съм пропуснала.

# 2 397
Ами, аз пък страшно много харесвам Иван, и по-малко Андрей, но съм категорична, че по-добра комбинация за мен няма да има.  Харесва ми хуморът, лигаването, динамиката, самоиронията. Не харесвам сериозни хора. Не е Бразди това предаване.

Може би Бети и Ники са подходящи.

# 2 398

И мен ме е яд за това, че емблематичните водещи на формата ще липсват....
Не знам кои други биха били подходящи.

# 2 399
Kaлайджиев отпадна още първите дни. После го вкараха обратно, защото друг участник не се яви изобщо, който е трябвало да влезе със закъснение. Така беше, ако се не лъжа.

ИиА си направиха 1/2 аллстарса, следващия сезон им беше в бонус, а звездите трябваше да са в 10ти. Явно от МС са знаели как стоят нещата от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт