🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 078
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Въпреки всичко - двата отбора се чувстват все по-близки и беше трогателен начинът, по който се прегърнаха в края на днешната церемония. Победителят ще е само един, много ясно. Важното е, че въпреки съперничеството, оцелелите до този етап на играта не са загубили човещината.
За мен не беше трогателно, а нелепо и кринджаво Flushed
Много са ми досадни тези лични драми.

# 241
С всичко съм съгласна, обаче за Линда не съм. Да я пазят до кога? Ако не е годна да участва в полуфинал, къде е тръгнала на финал? Това да не е благотворително дружество?
Никой не е очаквал, че ще я пазят, даже преди избора за дуелисти в Елбетица коментираха, че ще е Линда. Тук въпроса е, че на по-ранен етап Канатица не веднъж обвиняваха и натякваха, че Елбетица избират контузен играч, а именно Иван, който нямаше да се оправи за седмица-две (тоест 6 дена) и смятаха това за недостойна игра, а сега те правят същото като действат спрямо своя интерес да играят срещу по-слаб играч, за да спечелят, както направиха и Елбетица тогава.
Това беше в много по-ранен етап от играта и не може да се сравнява с финала.
И защо? Абсолютно идентично е . Просто симпатиите играят тук

# 242
  • Велико Търново
ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ И УТРЕ ЩЕ ИМА ЕПИЗОД
В четвъртък винаги е имало, каква би била причината да няма утре?

# 243
извинявам се , днес го мислех че е четвъртък Grinning Grinning. Хиляди неща имам на главата си и забравих че днес е сряда

# 244
  • София
Въпреки всичко - двата отбора се чувстват все по-близки и беше трогателен начинът, по който се прегърнаха в края на днешната церемония. Победителят ще е само един, много ясно. Важното е, че въпреки съперничеството, оцелелите до този етап на играта не са загубили човещината.

Личните драми са си лични драми.
Те са друго.
Имах предвид церемонията и нейния край. Много рядко и в този, и в предишните сезони тези номинации са преминавали в такъв приятелски тон.

# 245
  • Варна
Скрит текст:

Личните драми са си лични драми.
Те са друго.
Имах предвид церемонията и нейния край. Много рядко и в този, и в предишните сезони тези номинации са преминавали в такъв приятелски тон.
Просто участниците подготвят зрителите за вота. Според мен на това се дължи.
Като политици преди избори са.  Joy

# 246
Утре ще дават Петър Sunglasses

# 247
# 248
Дали брат му на Коко или родителите му много се радват, че е споделил "историята си" (по-скоро тази на брат си) пред цяла България...

А това да прочете лично писмо пред всички по тв на човек в такава ситуация вече е просто ... нямам думи.

# 249
Благодаря, Alucard! Много ми хареса интервюто с Петър! “… един от най-ярките образи…”. За мен - най- яркият и комплексен образ в този сезон.

# 250
И аз ще запомня този сезон с играча Петър.
Със сигурност не е лесен да си около него, и аз няма да издържа, но да го гледаш на екрана на мен лично ми беше интересно доста.
В началото не го траех, но после му свикнах и взе да ми харесва.

# 251
Сергей е турчин😂😂😂 припаднах
=============
и аз се учудих,как една помакиня да не различава турчин от българин

# 252
Дали сега, като от Елбетица са видели как Серго ги е обиждал, биха казали, че повече съжаляват за преместването на Сергей в Канатица.

# 253
Като почна да разказва Коко, спомена, че Лили щяла да го разбере....
Аз съм изпитала същото като Лили и тази болка, на загуба на скъп човек няма нищо общо с това, което разказа Коко....въобще не ми докосна сърцето.
Коко започна да разказва докато Лили не беше на масата, затова каза, че ще го разбере - че започва без нея...

# 254
  • Bayern
С всичко съм съгласна, обаче за Линда не съм. Да я пазят до кога? Ако не е годна да участва в полуфинал, къде е тръгнала на финал? Това да не е благотворително дружество?
Съгласна съм. Ако се беше контузила в началото на сезона е нормално 2-3 седм. да я пазят , но на финалната права... Тя самата щеше да се чувства неловко, ако заради контузията е добутала до финал .От жените в Елбетица харесвам само нея , много мило момиче е Линда  Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт