🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 081
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Мартина ме изумява, по-спокойно им било без Петър. Явно заради първоначалния престой в рая са решили че са на почивка, а не в състезание.

# 226
Всичко е предварително замислено Коко да е героят на сезона. Във всяко реалити се прави това. Няма лошо. Просто констатация от моя страна.

# 227
  • Варна
Като почна да разказва Коко, спомена, че Лили щяла да го разбере....
Аз съм изпитала същото като Лили и тази болка, на загуба на скъп човек няма нищо общо с това, което разказа Коко....въобще не ми докосна сърцето.

# 228
Прокараха се днес две тези: едната е на "човещината", другата на фокусираните върху състезанието и играта. И, разбира се, "по-моралното" е да си говориш "човешки". Доста нелигитимно сравнение. Все едно да сравняваш професионални футболисти с приятелската сбирка на по мачле и много бира след това...

# 229
С всичко съм съгласна, обаче за Линда не съм. Да я пазят до кога? Ако не е годна да участва в полуфинал, къде е тръгнала на финал? Това да не е благотворително дружество?
Никой не е очаквал, че ще я пазят, даже преди избора за дуелисти в Елбетица коментираха, че ще е Линда. Тук въпроса е, че на по-ранен етап Канатица не веднъж обвиняваха и натякваха, че Елбетица избират контузен играч, а именно Иван, който нямаше да се оправи за седмица-две (тоест 6 дена) и смятаха това за недостойна игра, а сега те правят същото като действат спрямо своя интерес да играят срещу по-слаб играч, за да спечелят, както направиха и Елбетица тогава.

# 230
  • София
Колкото и да ми е симпатична Линда- никой не й е обещал финал, само защото е била на парти с пяна до басейна. Лошо се поряза, така е, но щом е в игра за 100 000 лева, от която не си е тръгнала (като Нанси), съвсем правилно беше подготвена, че ще бъде избрана за дуелист. И това не прави Канатица сбирщина злодеи. Очаквам продукцията да се раздаде и да избере битки, в които на жените няма да им трябват крака. Simple Smile Само в един сезон участниците теглеха сами битките си - не знам защо премахнаха това правило. Щеше да е по-честно и да няма стъкмистики.

Въпреки всичко - двата отбора се чувстват все по-близки и беше трогателен начинът, по който се прегърнаха в края на днешната церемония. Победителят ще е само един, много ясно. Важното е, че въпреки съперничеството, оцелелите до този етап на играта не са загубили човещината.

# 231
С всичко съм съгласна, обаче за Линда не съм. Да я пазят до кога? Ако не е годна да участва в полуфинал, къде е тръгнала на финал? Това да не е благотворително дружество?
Никой не е очаквал, че ще я пазят, даже преди избора за дуелисти в Елбетица коментираха, че ще е Линда. Тук въпроса е, че на по-ранен етап Канатица не веднъж обвиняваха и натякваха, че Елбетица избират контузен играч, а именно Иван, който нямаше да се оправи за седмица-две (тоест 6 дена) и смятаха това за недостойна игра, а сега те правят същото като действат спрямо своя интерес да играят срещу по-слаб играч, за да спечелят, както направиха и Елбетица тогава.
Това беше в много по-ранен етап от играта и не може да се сравнява с финала.

# 232
Защо? Точно същото е.

# 233
Е, не е същото! Освен това не я виждам да има затруднения никакви.

# 234
ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ И УТРЕ ЩЕ ИМА ЕПИЗОД

# 235
  • при късмета
Нелепица и Сакатица Joy Много им отива
На средата съм още

# 236
Аз си ги наричам - отбора с ценности и отбора с жертви.

# 237
  • България

Дайте да гласуваме за най-голямата "жертва" от Нелепица и "човекът/човечицата-ценности" от Сакатица?

Аз номинирам Ухажоро и Сергей.

# 238
Е, не е същото! Освен това не я виждам да има затруднения никакви.
То и на Иван не му личеше, че се затруднява. Първият път като го избраха повечето от Елбетица не знаеха за контузията му да не кажа даже и всички.

Изгледах промото за утре и очаквам доста хубав епизод и доста емоционален особено за участниците.

# 239

Дайте да гласуваме за най-голямата "жертва" от Нелепица и "човекът/човечицата-ценности" от Сакатица?

Аз номинирам Ухажоро и Сергей.
Мартина и Сергей. 😁

Общи условия

Активация на акаунт