🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 118 967
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 2 595
Ритнитопковеца участва в няколко епизода на Бригада нов дом, а и той не е имал амбициите да става известен, докато Пешо кучето е актьор. То бяха рецитали, то беше чудо! Очакваше се поне някъде да го видим в главна роля.

# 2 596
О то направо по-известен от Брад Пит Joy
Цели няколко епизода на предаване за ремонти. А ако нямаше амбиции да става известен, нямаше да участва в риалити
А Относно Петър това са си ваши очаквания.

# 2 597
Андрейчо в "Сделка или не" го виждам. Grinning

# 2 598
  • София
Аз не мисля, че някой е имал очаквания точно към Петър.

# 2 599
Аз имах очаквания да не ни занимава повече със себе си.

# 2 600
О то направо по-известен от Брад Пит Joy
Цели няколко епизода на предаване за ремонти. А ако нямаше амбиции да става известен, нямаше да участва в риалити
А Относно Петър това са си ваши очаквания.
Пълни глупости! Това, че участва във Фермата изобщо не означава, че цели популярност. За известност се борят ония клонинги в Ергенът например. На Петър също предполагам, че една от целите му е била да стане разпознаваем и да започнат да го канят. Не и на Коцето.
И не съм писала, че Аз имам очаквания! Според част от коментарите тук тепърва щяхме да чуваме и гледаме Петър. Колко време мина от неговото участие- две години? Е, /не/видяхме!

# 2 601
Петър е много важен участник за българския ефир, защото доказа на родните продуценти, че не е нужно човек да е прост и вулгарен, за да предложи "добра телевизия", а само правилно подбран.
Ама като гледам какви участници се кастват, май продуцентите си карат като коне с капаци и подборът е от трън, та на глог.

# 2 602
  • Bayern
Към Петър изпитвам смесени чувства. Имаше моменти, в които много ми допадаше и други, в  които много ме дразнеше.  Ще ми е интересно да го гледам в  Бърлогата

# 2 603
Петър е много важен участник за българския ефир, защото доказа на родните продуценти, че не е нужно човек да е прост и вулгарен, за да предложи "добра телевизия", а само правилно подбран.
То имаше и много други, които не са прости и вулгарни, но не бяха и дървени философи и логорейчовци като него, не се натрапваxа, не се налагаxa, не се самоизтъкваxa нонстоп (аз, аз, аз, аз, аз), не командореxa и не се бутаxa винаги да са на първа линия, несъобразително, без да дадат възможност и на други също да се изявят.  Например Димитър Караиванов беше такъв образ, но имаше и мн. други такива участници.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 20:04 от diziler

# 2 604
  • SF
Те или мънкат и не могат да изразят мислите си, боравят със сгрешени клишета, или се изразяват добре, умеят да говорят, имат по-богат речник, но ние пък, подобно на първите, им размахваме клишето "дървен философ!, многознайко! логорея!" и т.н.
И ние не знаем какво искаме.

Общи условия

Активация на акаунт